Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Rejser til Fuerteventura 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Fuerteventura med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Fuerteventura. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Fuerteventura

Gran Hotel Bahia Real
Gran Hotel Bahia Real
5 out of 5
Avda. Grandes Playas S/n, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 956 pr. nat fra 1. dec. til 2. dec.
4.7/5Exceptional! (472 anmeldelser)
Luksushotel

"Super lækkert hotel! Helt klart 5* værdigt. Hotellet er en smule gammeldags indrettet i stilen, men service, beliggenhed samt MADEN var FANTASTISK. Kan virkelig anbefale buffetrestauranten også til aftensmad. De skifter tema hver dag og der er adskillige live cooking stations hvor kokke laver mad ..."…"

Anmeldelse fra 8. mar. 2016

Gran Hotel Bahia Real
Corralejo Surfing Colors Hotel&Apartments
Corralejo Surfing Colors Hotel&Apartments
3 out of 5
Calle Pejin, 2, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura
Prisen er DKK 336 pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
4.3/5Excellent! (401 anmeldelser)

"Morgenmaden var ikke god"…"

Anmeldelse fra 6. jun. 2016

Corralejo Surfing Colors Hotel&Apartments
Iberostar Selection Fuerteventura Palace
Iberostar Selection Fuerteventura Palace
5 out of 5
Urbanizacion Las Gaviota, Pasaje de Playas, 1, Jandia, Pajara, Fuerteventura
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 964 pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
4.4/5Excellent! (223 anmeldelser)

"et moderne 4* hotel bør have gratis wi-fi på hele hotellet, det er simpelthen for "nollet" (et meget sigende nordjysk udtryk) når man skal til at betale både her og der. Vi er altså i 2014. Næste aften boede vi på hotel* andet sted på Fuerteventura hvor der var GRATIS wi-fi så snart vi trådte ind ..."…"

Anmeldelse fra 1. feb. 2014

Iberostar Selection Fuerteventura Palace
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Fuerteventura

Rejser til Fuerteventura

Når du rejser til Fuerteventura, kan du nyde en dejlig brise fra havet og slappe af på uspolerede hvide sandstrande blandt maleriske naturområder og sandmiler. Det er blevet populært at rejse til Fuerteventura, der er blandt de største af de Kanariske Øer, på weekendophold og en længere ferie. Den ligger lige vest for Marokko og er kendt for sine smukke strande og de fremragende surfingmuligheder. Besøg byen Corralejo, hvor der er en naturpark og imponerende sandmiler.

Fuerteventura kaldes også "øen med evigt forår" på grund af det altid behagelige klima. Der er kun en smule eller ingen regn om sommeren og nogle regnvejrsdage dage mellem oktober og marts.

Besøg Corralejo med de charmerende gader og gyder, restauranter og butikker. Uden for byens centrum er der et stort område med sandmiler i Dunas de Corralejo Naturpark. Gå en tur i området, mens du nyder sceneriet og glemmer alt om bylivet derhjemme. Det er oplagt at besøge Corralejo Strand for at nyde solen.

Der er også mange andre strande på øen, f.eks. Cotillo Strand og Sotavento de Jania Strand. Der er kun få bygninger, så de enorme naturskønne sandstrande er forholdsvis uspolerede.

Øens navn kommer af det spanske ord for "kraftig vind", hvilket forklarer dens popularitet blandt windsurfere. Tag dit surfboard med ud på de friske bølger, og nyd udsigten til øens forrevne kystlinje.

Hvis du trænger til luftforandring, kan du tage til Ajuy Strand, hvor sandet er sort og er dannet under tidligere tiders vulkanudbrud. Sammen med de gule klipper og det blå hav giver det mulighed for at tage nogle flotte og anderledes billeder. Udforsk strandens grotter og de spændende klippeformationer.

Det lokale sprog er spansk på grund af øens kolonisering for mange århundreder siden. Personalet på de fleste resorter og ved seværdighederne taler også engelsk.

Du kommer til øen ved at flyve til Fuerteventura Lufthavn i El Matorral på østkysten. Tag en shuttlebus fra lufthavnen til din destination. Corralejo ligger 39 kilometer mod nord, og turen tager ca. 30 minutter med taxi.

Rejs til Fuerteventura for at nyde en afslappende ferie sammen med familien på de hvide sandstrande omgivet af maleriske miler og naturområder.