Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek oplysninger om destinationen fra nationale myndigheder, lokale myndigheder og sundhedsmyndigheder, inden du booker.

Fuerteventura
Rejseguide

Når du rejser til Fuerteventura, kan du nyde en dejlig brise fra havet og slappe af på uspolerede hvide sandstrande blandt maleriske naturområder og sandmiler.

Det er blevet populært at rejse til Fuerteventura, der er blandt de største af de Kanariske Øer, på weekendophold og en længere ferie. Den ligger lige vest for Marokko og er kendt for sine smukke strande og de fremragende surfingmuligheder. Besøg byen Corralejo, hvor der er en naturpark og imponerende sandmiler.

Fuerteventura kaldes også "øen med evigt forår" på grund af det altid behagelige klima. Der er kun en smule eller ingen regn om sommeren og nogle regnvejrsdage dage mellem oktober og marts.

Besøg Corralejo med de charmerende gader og gyder, restauranter og butikker. Uden for byens centrum er der et stort område med sandmiler i Dunas de Corralejo Naturpark. Gå en tur i området, mens du nyder sceneriet og glemmer alt om bylivet derhjemme. Det er oplagt at besøge Corralejo Strand for at nyde solen.

Der er også mange andre strande på øen, f.eks. Cotillo Strand og Sotavento de Jania Strand. Der er kun få bygninger, så de enorme naturskønne sandstrande er forholdsvis uspolerede.

Øens navn kommer af det spanske ord for "kraftig vind", hvilket forklarer dens popularitet blandt windsurfere. Tag dit surfboard med ud på de friske bølger, og nyd udsigten til øens forrevne kystlinje.

Hvis du trænger til luftforandring, kan du tage til Ajuy Strand, hvor sandet er sort og er dannet under tidligere tiders vulkanudbrud. Sammen med de gule klipper og det blå hav giver det mulighed for at tage nogle flotte og anderledes billeder. Udforsk strandens grotter og de spændende klippeformationer.

Det lokale sprog er spansk på grund af øens kolonisering for mange århundreder siden. Personalet på de fleste resorter og ved seværdighederne taler også engelsk.

Du kommer til øen ved at flyve til Fuerteventura Lufthavn i El Matorral på østkysten. Tag en shuttlebus fra lufthavnen til din destination. Corralejo ligger 39 kilometer mod nord, og turen tager ca. 30 minutter med taxi.

Rejs til Fuerteventura for at nyde en afslappende ferie sammen med familien på de hvide sandstrande omgivet af maleriske miler og naturområder.

Video af Fuerteventura

H10 Playa Esmeralda - Adults Only
H10 Playa Esmeralda - Adults Only
4 out of 5
Calle Punta del Roquito, 2, Pajara, Fuerteventura
Hent priser

Med et ophold på H10 Playa Esmeralda - Adults Only i Costa Calma har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger desuden 15 minutters gang fra Pájara ...

4.3/5Excellent! (449 anmeldelser)
Godt hotel, god service, middel aftenmad

"Hotel, værelse og service levede op til forventningerne. Vi havde købt all inklusive og specielt aftenbuffeten skuffede i forhold til tidligere oplevelser på andre hoteller."…"

Anmeldelse fra 12. nov. 2018

H10 Playa Esmeralda - Adults Only
Iberostar Selection Fuerteventura Palace
Iberostar Selection Fuerteventura Palace
5 out of 5
Urbanizacion Las Gaviota, Pasaje de Playas, 1, Jandia, Pajara, Fuerteventura
Prisen er DKK 1.295 pr. nat fra 5. maj til 6. maj

Med et ophold på Iberostar Selection Fuerteventura Palace i Pajara har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger desuden 10 minutters gang fra Matorral ...

4.4/5Excellent! (219 anmeldelser)

"et moderne 4* hotel bør have gratis wi-fi på hele hotellet, det er simpelthen for "nollet" (et meget sigende nordjysk udtryk) når man skal til at betale både her og der. Vi er altså i 2014. Næste aften boede vi på hotel* andet sted på Fuerteventura hvor der var GRATIS wi-fi så snart vi trådte ind ..."…"

Anmeldelse fra 1. feb. 2014

Iberostar Selection Fuerteventura Palace
Hotel Riu Palace Jandia
Hotel Riu Palace Jandia
5 out of 5
Avenida Jandía, Playa de Jandia, Pajara, Fuerteventura
Prisen er DKK 1.017 pr. nat fra 1. maj til 2. maj

Dette hotel ligger på stranden i Pajara, mindre end 2 km fra Matorral Strand, Las Gaviotas Strand og Punta Jandía Fyrtårn. Derudover ligger Las Coloradas og ...

4.4/5Excellent! (69 anmeldelser)

"Das komplett neu renovierte Hotel hat die 5Sterne völlig verdient. Die Lage des Hotels, die Zimmer und der überaus freundliche jedoch nicht aufdringliche Service ist genial. Es war einfach nur schön und angenehm."…"

Anmeldelse fra 25. mar. 2021

Hotel Riu Palace Jandia
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Corralejo Surfing Colors Hotel&Apartments
Corralejo Surfing Colors Hotel&Apartments
3 out of 5
Calle Pejin, 2, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura

Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger på promenaden i La Oliva, kun 2 km fra Charco de Bristol og Acua Water Park. Derudover ligger Dunas de ...

4.3/5Excellent! (412 anmeldelser)

"Morgenmaden var ikke god"…"

Anmeldelse fra 6. jun. 2016

Corralejo Surfing Colors Hotel&Apartments
LABRANDA Aloe Club Resort - All Inclusive
LABRANDA Aloe Club Resort - All Inclusive
3 out of 5
Pedro Guy Van Daele, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura

Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i La Oliva, kun 2 km fra Tres Vistas, Dunas de Corralejo Naturpark og Acua Water Park. ...

4/5Very Good! (49 anmeldelser)

"Sødt personale. Stedet lidt slidt men ellers OK. Menuen rimelig varieret, når man har ni dage med All inclusive. Ingen af vinene er dog noget at råbe hurra for, så den stod på kold fadøl."…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2019

LABRANDA Aloe Club Resort - All Inclusive
R2 Maryvent Beach Apartaments
R2 Maryvent Beach Apartaments
2 out of 5
CALETA MANSA,13, Pajara

Dette lejlighedshotel ligger i Costa Calma, kun 2 km fra H10 Strand og Costa Calma Strand. Derudover ligger Sotavento de Jandía Strand 3,8 km derfra.

4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)

"Wunderschönes modernes Apartment, traumhafter Meerblick, direkter Strand Zugang, super freundliche Mitarbeiter!!"…"

Anmeldelse fra 21. mar. 2021

R2 Maryvent Beach Apartaments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Fuerteventura

De mest populære oplevelser i Fuerteventura

Byer i nærheden af Fuerteventura