Fuerteventura

Rejseguide
Corralejo Strand som viser bjerge, udsigt over kystområde og svømning

Når du rejser til Fuerteventura, kan du nyde en dejlig brise fra havet og slappe af på uspolerede hvide sandstrande blandt maleriske naturområder og sandmiler.

Det er blevet populært at rejse til Fuerteventura, der er blandt de største af de Kanariske Øer, på weekendophold og en længere ferie. Den ligger lige vest for Marokko og er kendt for sine smukke strande og de fremragende surfingmuligheder. Besøg byen Corralejo, hvor der er en naturpark og imponerende sandmiler.

Fuerteventura kaldes også "øen med evigt forår" på grund af det altid behagelige klima. Der er kun en smule eller ingen regn om sommeren og nogle regnvejrsdage dage mellem oktober og marts.

Besøg Corralejo med de charmerende gader og gyder, restauranter og butikker. Uden for byens centrum er der et stort område med sandmiler i Dunas de Corralejo Naturpark. Gå en tur i området, mens du nyder sceneriet og glemmer alt om bylivet derhjemme. Det er oplagt at besøge Corralejo Strand for at nyde solen.

Der er også mange andre strande på øen, f.eks. Cotillo Strand og Sotavento de Jania Strand. Der er kun få bygninger, så de enorme naturskønne sandstrande er forholdsvis uspolerede.

Øens navn kommer af det spanske ord for "kraftig vind", hvilket forklarer dens popularitet blandt windsurfere. Tag dit surfboard med ud på de friske bølger, og nyd udsigten til øens forrevne kystlinje.

Hvis du trænger til luftforandring, kan du tage til Ajuy Strand, hvor sandet er sort og er dannet under tidligere tiders vulkanudbrud. Sammen med de gule klipper og det blå hav giver det mulighed for at tage nogle flotte og anderledes billeder. Udforsk strandens grotter og de spændende klippeformationer.

Det lokale sprog er spansk på grund af øens kolonisering for mange århundreder siden. Personalet på de fleste resorter og ved seværdighederne taler også engelsk.

Du kommer til øen ved at flyve til Fuerteventura Lufthavn i El Matorral på østkysten. Tag en shuttlebus fra lufthavnen til din destination. Corralejo ligger 39 kilometer mod nord, og turen tager ca. 30 minutter med taxi.

Rejs til Fuerteventura for at nyde en afslappende ferie sammen med familien på de hvide sandstrande omgivet af maleriske miler og naturområder.

Video af Fuerteventura

Hvor kan jeg overnatte i Fuerteventura

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort
Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort
5 out of 5
Avenida de las Marismas No. 1, Antigua, Fuerteventura
Prisen er DKK 1.046 pr. nat fra 25. sep. til 25. sep.
Reserver et ophold lige ud til stranden på Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort i Caleta de Fuste. dette hotel ligger ved siden af en golfbane, kun ...
4.3/5Excellent! (498 anmeldelser)
Hotel med meget høj standard.
"Oplevelsen har samlet set været yderst tilfredsstillende. Køkkenet er ikke 5-stjernet, og derfor burde vi måske ikke have valgt halvpension. Personalet var yderst servicemindede og professionelle. Jeg kommer helt sikkert igen."

Anmeldelse fra 22. okt. 2017

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort
Eurostars Las Salinas
Eurostars Las Salinas
4 out of 5
Paseo Maritimo S/N, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
Prisen er DKK 810 pr. nat fra 5. okt. til 5. okt.
Dette hotel ligger på stranden i Caleta de Fuste, kun 15 minutters gang fra Caleta del Fuste og Caleta de Fuste Marina. Derudover ligger Fuerteventura Golfbane ...
4.1/5Very Good! (849 anmeldelser)
"Det var et rigtig fint men lidt ældre hotel. Kan godt anbefales. Ligger i en englænder koloni."

Anmeldelse fra 16. jul. 2020

Eurostars Las Salinas
Iberostar Playa Gaviotas Park
Iberostar Playa Gaviotas Park
4 out of 5
Las Gaviotas. Pasaje Playa, 3, Jandia, Pajara, Fuerteventura
Prisen er DKK 1.398 pr. nat fra 25. sep. til 25. sep.
Med et ophold på Iberostar Playa Gaviotas Park i Pajara har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger desuden 10 minutters gang fra Las Gaviotas Strand ...
4.4/5Excellent! (177 anmeldelser)
Super god service
"Vi er en familie på 4 som har været på Iberostar Playa Gaviotas Park i efterårsferien. Vi var meget positivt overraskede over vores ophold og har haft en super ferie. Personalet var generelt meget venligt og imødekommende. Vores suite var rigtig fin og ren. Det eneste vi ikke var helt tilfredse med ..."

Anmeldelse fra 23. okt. 2013

Iberostar Playa Gaviotas Park
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Apartamentos Dunas Club
Apartamentos Dunas Club
3 out of 5
Prisen er DKK 513 pr. nat fra 6. okt. til 6. okt.
Dette lejlighedshotel ligger tæt på stranden, kun 3 km fra Muelle Chico, Acua Water Park og Dunas de Corralejo Naturpark. Derudover ligger Charco de Bristol ...
4.1/5Very Good! (26 anmeldelser)
Ser bedre ud end i virkeligheden
"Billederne forherliger stedet. Ser betragteligt bedre ud end i virkeligheden"

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

Apartamentos Dunas Club
Arena Beach
Arena Beach
3.5 out of 5
Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i La Oliva, kun 2 km fra Dunas de Corralejo Naturpark og Acua Water Park. Derudover ligger ...
4.2/5Very Good! (86 anmeldelser)
"Buona posizione staff cordiale e struttura buona"

Anmeldelse fra 24. aug. 2021

Arena Beach
Sotavento Beach Club
Sotavento Beach Club
4 out of 5
Avenida Jahn Reisen, 3, Pajara, Las Palmas de Gran Canaria
Dette lejlighedshotel ligger i Costa Calma, kun 2 km fra Costa Calma Strand og Costa Calma Strand. Derudover ligger Sotavento de Jandía Strand 4,5 km ...
4.6/5Wonderful! (7 anmeldelser)
Deayuno no gratuito
"La descripción en hoteles.com no coincide con lo que el hotel ofrecía. El desayuno Bufé gratis no está incluido ( gratuito según hoteles.com) si no se reserva media pensión o pensión completa. Recomiendo indiquen también que el gimnasio es de pago también si solo se elige alojamiento. Por lo demás, ..."

Anmeldelse fra 10. jul. 2020

Sotavento Beach Club
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Fuerteventura

De mest populære oplevelser i Fuerteventura

Byer i nærheden af Fuerteventura