Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Fuerteventura

Når du rejser til Fuerteventura, kan du nyde en dejlig brise fra havet og slappe af på uspolerede hvide sandstrande blandt maleriske naturområder og sandmiler.

Det er blevet populært at rejse til Fuerteventura, der er blandt de største af de Kanariske Øer, på weekendophold og en længere ferie. Den ligger lige vest for Marokko og er kendt for sine smukke strande og de fremragende surfingmuligheder. Besøg byen Corralejo, hvor der er en naturpark og imponerende sandmiler.

Fuerteventura kaldes også "øen med evigt forår" på grund af det altid behagelige klima. Der er kun en smule eller ingen regn om sommeren og nogle regnvejrsdage dage mellem oktober og marts.

Besøg Corralejo med de charmerende gader og gyder, restauranter og butikker. Uden for byens centrum er der et stort område med sandmiler i Dunas de Corralejo Naturpark. Gå en tur i området, mens du nyder sceneriet og glemmer alt om bylivet derhjemme. Det er oplagt at besøge Corralejo Strand for at nyde solen.

Der er også mange andre strande på øen, f.eks. Cotillo Strand og Sotavento de Jania Strand. Der er kun få bygninger, så de enorme naturskønne sandstrande er forholdsvis uspolerede.

Øens navn kommer af det spanske ord for "kraftig vind", hvilket forklarer dens popularitet blandt windsurfere. Tag dit surfboard med ud på de friske bølger, og nyd udsigten til øens forrevne kystlinje.

Hvis du trænger til luftforandring, kan du tage til Ajuy Strand, hvor sandet er sort og er dannet under tidligere tiders vulkanudbrud. Sammen med de gule klipper og det blå hav giver det mulighed for at tage nogle flotte og anderledes billeder. Udforsk strandens grotter og de spændende klippeformationer.

Det lokale sprog er spansk på grund af øens kolonisering for mange århundreder siden. Personalet på de fleste resorter og ved seværdighederne taler også engelsk.

Du kommer til øen ved at flyve til Fuerteventura Lufthavn i El Matorral på østkysten. Tag en shuttlebus fra lufthavnen til din destination. Corralejo ligger 39 kilometer mod nord, og turen tager ca. 30 minutter med taxi.

Rejs til Fuerteventura for at nyde en afslappende ferie sammen med familien på de hvide sandstrande omgivet af maleriske miler og naturområder.

Video af Fuerteventura

Mest populære hoteller i Fuerteventura

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Pierre & Vacances Fuerteventura Origomare
Pierre & Vacances Fuerteventura Origomare
4 out of 5
Carretera Majanicho 100, La Oliva, Fuerteventura
Prisen er DKK 655 pr. nat

Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger ved havet i La Oliva, kun 3 km fra Playa de Majanicho og La Derecha. Derudover ligger El Hierro 3 km ...

4.1/5Very Good! (358 anmeldelser)
Ikke 4 stjerner, snarre 3

"Hotel langt fra alting - heldigvis havde vi lejet en bil for ugen. Poolområde med rutschebaner var super fint. Problemet var overordnet, at resten af hotelområdet (undtaget ved receptionsområdet) virkede lidt slidt og maden på hotellet var virkeligt ringe, hvilket er en større udfordring, når alt ..."…"

Anmeldelse fra 25. jul. 2018

Pierre & Vacances Fuerteventura Origomare
Barceló Castillo Beach Resort
Barceló Castillo Beach Resort
4 out of 5
Avenida del Castillo s/n, Antigua, Fuerteventura
Prisen er DKK 771 pr. nat

Med et ophold på Barceló Castillo Beach Resort i Caleta de Fuste har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, ...

4/5Very Good! (689 anmeldelser)

"Lejet en bil, som gjorde at det var nemt at komme rundt på øen."…"

Anmeldelse fra 28. feb. 2018

Barceló Castillo Beach Resort
INNSiDE by Meliá Fuerteventura - Adults Only
INNSiDE by Meliá Fuerteventura - Adults Only
3.5 out of 5
Playa Barca, Sol Beach House Fuerteventura - Adu, Pajara, Fuerteventura
Prisen er DKK 983 pr. nat

Reserver et ophold lige ud til stranden på INNSiDE by Meliá Fuerteventura - Adults Only i Pajara. dette hotel ligger i en regionalpark, mindre end 2 km fra Playa ...

4.7/5Exceptional! (133 anmeldelser)
Nyt stilrent hotel med naturskøn beliggenhed

"Hotellet er et nyt lækkert design hotel. Ligger naturskønt og roligt ved lagune og strand. Meget lækker morgenmadsbuffet med friskpresset juice og større udvalg af hjemmelavede smoothies. Lækker altan til hvert værelse med komfortabel solseng ."…"

Anmeldelse fra 25. mar. 2018

INNSiDE by Meliá Fuerteventura - Adults Only

Populære steder at besøge i Fuerteventura

Oasis Park Fuerteventura
Billede af Oasis Park Fuerteventura

Oasis Park Fuerteventura

4/5(1 anmeldelse)

Hav en sjov dag i Oasis Park Fuerteventura, og se, hvorfor folk er vilde med denne forlystelsespark i Pajara. Dette afslappede sted er populært for sine strande samt udvalget af udsøgte spisesteder.

Corralejo Strand
Billede af Corralejo Strand

Corralejo Strand

Nyd en slentretur i det bløde hvide sand på resortet Corralejo Strand, besøg en eksotisk ø, og udforsk det ørkenlignende område med sandmiler.

Las Gaviotas Strand
Billede af Las Gaviotas Strand

Las Gaviotas Strand

5/5(1 anmeldelse)

På en rejse til Jandia Strand kan du gå på opdagelse i sandmilerne og lagunerne, før du tager til en af de mange strande for at nyde solen.

Sotavento de Jandía Strand
Billede af Sotavento de Jandía Strand

Sotavento de Jandía Strand

4/5(1 anmeldelse)

Tag billeder af Sotavento de Jandia Strand, som er den mest bemærkelsesværdige del af området ved Jandia Strand, mens du traver forbi vandhuller og sandbjerge.

Dunas de Corralejo Naturpark
Billede af Dunas de Corralejo Naturpark

Dunas de Corralejo Naturpark

Forestil dig, at du befinder dig midt i den nådesløse ørken, når du besøger sandmilerne i Dunas de Corralejo Naturpark, hvorfra du kan ane omridset af de fjerntliggende bjerge.

Costa Calma Strand
Billede af Costa Calma Strand

Costa Calma Strand

4.5/5(2 anmeldelser)

Intet udstråler ferie som at slappe af på Costa Calma Strand, som er en populær strand i Bahia Calma. Dette afslappede område er kendt for sin kyststrækning, som du kan opleve, eller du kan deltage i sportsbegivenheder.

De mest populære oplevelser i Fuerteventura

Oasis Wildlife Fuerteventura
Billede af Oasis Wildlife Fuerteventura

Oasis Wildlife Fuerteventura

DKK 261
pr. voksen
Anbefales af 94% af rejsende
Entré til Rancho Texas Parks zoologiske have
Billede af Entré til Rancho Texas Parks zoologiske have

Entré til Rancho Texas Parks zoologiske have

DKK 238
pr. voksen
Anbefales af 98% af rejsende