Fuerteventura

Rejseguide
Corralejo Strand som viser bjerge, udsigt over kystområde og svømning

Når du rejser til Fuerteventura, kan du nyde en dejlig brise fra havet og slappe af på uspolerede hvide sandstrande blandt maleriske naturområder og sandmiler.

Det er blevet populært at rejse til Fuerteventura, der er blandt de største af de Kanariske Øer, på weekendophold og en længere ferie. Den ligger lige vest for Marokko og er kendt for sine smukke strande og de fremragende surfingmuligheder. Besøg byen Corralejo, hvor der er en naturpark og imponerende sandmiler.

Fuerteventura kaldes også "øen med evigt forår" på grund af det altid behagelige klima. Der er kun en smule eller ingen regn om sommeren og nogle regnvejrsdage dage mellem oktober og marts.

Besøg Corralejo med de charmerende gader og gyder, restauranter og butikker. Uden for byens centrum er der et stort område med sandmiler i Dunas de Corralejo Naturpark. Gå en tur i området, mens du nyder sceneriet og glemmer alt om bylivet derhjemme. Det er oplagt at besøge Corralejo Strand for at nyde solen.

Der er også mange andre strande på øen, f.eks. Cotillo Strand og Sotavento de Jania Strand. Der er kun få bygninger, så de enorme naturskønne sandstrande er forholdsvis uspolerede.

Øens navn kommer af det spanske ord for "kraftig vind", hvilket forklarer dens popularitet blandt windsurfere. Tag dit surfboard med ud på de friske bølger, og nyd udsigten til øens forrevne kystlinje.

Hvis du trænger til luftforandring, kan du tage til Ajuy Strand, hvor sandet er sort og er dannet under tidligere tiders vulkanudbrud. Sammen med de gule klipper og det blå hav giver det mulighed for at tage nogle flotte og anderledes billeder. Udforsk strandens grotter og de spændende klippeformationer.

Det lokale sprog er spansk på grund af øens kolonisering for mange århundreder siden. Personalet på de fleste resorter og ved seværdighederne taler også engelsk.

Du kommer til øen ved at flyve til Fuerteventura Lufthavn i El Matorral på østkysten. Tag en shuttlebus fra lufthavnen til din destination. Corralejo ligger 39 kilometer mod nord, og turen tager ca. 30 minutter med taxi.

Rejs til Fuerteventura for at nyde en afslappende ferie sammen med familien på de hvide sandstrande omgivet af maleriske miler og naturområder.

Video af Fuerteventura

Hvor kan jeg overnatte i Fuerteventura

Eurostars Las Salinas
Eurostars Las Salinas
4 out of 5
Paseo Maritimo S/N, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
Prisen er 736, kr pr. nat fra 3. dec. til 3. dec.
Dette hotel i Caleta de Fuste ligger på stranden, kun 10 minutters gang fra Caleta del Fuste og Playa la Guirra. Derudover ligger Caleta de Fuste Marina og Atlántico ...
4.1/5 Very Good! (864 anmeldelser)
"Det var et rigtig fint men lidt ældre hotel. Kan godt anbefales. Ligger i en englænder koloni."

Anmeldelse fra 16. jul. 2020

Eurostars Las Salinas
Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
4 out of 5
Avenida de El Castillo, s/n, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
Prisen er 979, kr pr. nat fra 16. dec. til 16. dec.
Reserver et ophold lige ud til stranden på Barceló Fuerteventura Thalasso Spa i Caleta de Fuste. dette hotel ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, ...
4.3/5 Excellent! (352 anmeldelser)
"Der var mange forskellige aktivitter hvor at minigolf som normalt koster penge, var gratis når de havde det som aktivitet. Jeg fik et gratis prøvedyk i den store svimming pool. Om aften var der forskellige optrædener. Vi valgte ikke all inklusive og fik en meget god oplevelse på madsiden. Flot og ..."

Anmeldelse fra 31. mar. 2017

Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
Hotel Riu Oliva Beach Resort - All Inclusive
Hotel Riu Oliva Beach Resort - All Inclusive
3 out of 5
Avenida Grandes Playas, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 838, kr pr. nat fra 12. dec. til 12. dec.
Dette overnatningssted ligger på stranden i La Oliva, kun 15 minutters gang fra Corralejo Store Strande og Corralejo Strand. Derudover ligger Dunas de Corralejo ...
4.1/5 Very Good! (406 anmeldelser)
Super hotel med alle faciliteter
"Bedste ferie i flere år, super service, fantastisk personale ( i receptionen, tjenerne og rengøringsdamerne) altid smilende og glade😀 Sidste men ikke mindst, kanon god mad hele ferien Kan helt sikkert anbefales til venner og bekendte"

Anmeldelse fra 24. jul. 2015

Hotel Riu Oliva Beach Resort - All Inclusive
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Pierre & Vacances Fuerteventura Origomare
Pierre & Vacances Fuerteventura Origomare
4 out of 5
Carretera Majanicho 100, La Oliva, Fuerteventura
Prisen er 502, kr pr. nat fra 15. dec. til 15. dec.
Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger ved havet i La Oliva, kun 3 km fra Playa de Majanicho og La Derecha. Derudover ligger El Hierro 3 km ...
4.1/5 Very Good! (377 anmeldelser)
Ikke 4 stjerner, snarre 3
"Hotel langt fra alting - heldigvis havde vi lejet en bil for ugen. Poolområde med rutschebaner var super fint. Problemet var overordnet, at resten af hotelområdet (undtaget ved receptionsområdet) virkede lidt slidt og maden på hotellet var virkeligt ringe, hvilket er en større udfordring, når alt ..."

Anmeldelse fra 25. jul. 2018

Pierre & Vacances Fuerteventura Origomare
Hesperia Bristol Playa
Hesperia Bristol Playa
3 out of 5
Urbanizacion Lago de Bristol, 1, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura
Prisen er 555, kr pr. nat fra 9. dec. til 9. dec.
Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger på promenaden i La Oliva, kun 15 minutters gang fra Charco de Bristol, Muelle Chico og Playa Hoplaco. Derudover ...
3.7/5 Good! (555 anmeldelser)
Lidt slidt hotel
"Virkelig god service fra personalet"

Anmeldelse fra 23. feb. 2016

Hesperia Bristol Playa
LABRANDA Aloe Club Resort - All Inclusive
LABRANDA Aloe Club Resort - All Inclusive
3 out of 5
Pedro Guy Van Daele, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura
Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i La Oliva, kun 10 minutters gang fra Dunas de Corralejo Naturpark, Tres Vistas og Bajo ...
4/5 Very Good! (49 anmeldelser)
"Sødt personale. Stedet lidt slidt men ellers OK. Menuen rimelig varieret, når man har ni dage med All inclusive. Ingen af vinene er dog noget at råbe hurra for, så den stod på kold fadøl."

Anmeldelse fra 19. okt. 2019

LABRANDA Aloe Club Resort - All Inclusive
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Fuerteventura