Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

AntiguaSpanien

Besøg en historisk kirke, tag på vandretur i bjergene, og kom helt tæt på to meterhøje kongestatuer, når du besøger denne smukke by på Fuerteventura.

Antigua ligger på den spanske ø Fuerteventura og blev grundlagt tilbage i 1700-tallet. Byen ligger midt på øen og er omgivet af sletter og bakker. Men det smukke landskab er bare en af mange gode grunde til at rejse til Antigua. De historiske bygninger og kulturelle seværdigheder er også værd at se, ligesom du kan nyde godt af den lette adgang til kysten. Her kan du besøge en mere end 200 år gammel mølle, tage på vandretur i bjergdalene og få taget et billede sammen med to kæmpestatuer af de tidligere konger fra tiden før spanierne kom til Fuerteventura.

Spadser langs de fredelige gader til Cruz de los Caldos Kirke, der stammer tilbage fra 1785. Foran kirken er der en lille plads fyldt med blomster og palmetræer, hvor det er oplagt at tage en kort pause.

Kig forbi Museet for Majorero-osten, hvor du kan blive klogere på, hvordan den lokale ostespecialitet bliver lavet og prøve en virtuel malkemaskine. På stedet ligger også en restaureret vindmølle fra 1800-tallet, som tidligere malede byens korn. Indenfor kan du se møllens originale maskineri. Ved den gamle mølle finder du også en midlertidig kunstudstilling og den permanente samling af arkæologiske fund fra Butihondo-kløften. Bagefter kan du gå en tur i haven, der er fuld af lokale plantearter, og shoppe kunsthåndværk fra området i den lille butik.

Hvis du er til mere smuk natur, så tag forbi det beskyttede naturområde Cuchillos de Vigán. Mellem bjergene finder du dale med lokale planter, fossiler fra livet i havet og sjældne rovfuglearter.

Kig også forbi Guise og Ayose Udsigtspunkt, hvor der er en fantastisk udsigt over øens nordlige halvdel. Her står de mere end fire meter høje bronzestatuer af Guise og Ayose, der var konger over de to kongeriger på øen, før europæerne kom.

Selvom Antigua ligger inde i landet, er den tæt på havet. Der er kun 20 minutters kørsel til strandbyen Caleta de Fuste på Fuerteventuras østkyst.

Når du rejser til Antigua, kan du flyve til Fuerteventura Lufthavn, der ligger 22 kilometer fra byen. Herfra kan du tage en taxi eller leje en udlejningsbil for at nå frem til den historiske by med det smukke omgivende landskab.

Her kan du overnatte i Antigua

Caleta de Fuste og byder på et luksushotel eller -resort, udsigt over kystområde og en sandstrand

Caleta de Fuste

Mange rejsende tager til Caleta de Fuste på grund af strandene, de mange spisemuligheder og havudsigten. Du kan også overveje at besøge seværdigheder som Fuerteventura Golfbane eller Caleta de Fuste Marina, mens du udforsker området.

Caleta de Fuste

Mest populære hoteller i Antigua

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Barceló Castillo Beach Resort
Barceló Castillo Beach Resort
4 out of 5
Avenida del Castillo s/n, Antigua, Fuerteventura
Prisen er DKK 783 pr. nat

Med et ophold på Barceló Castillo Beach Resort i Caleta de Fuste har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, ...

4/5Very Good! (689 anmeldelser)

"Lejet en bil, som gjorde at det var nemt at komme rundt på øen."…"

Anmeldelse fra 28. feb. 2018

Barceló Castillo Beach Resort
Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
4 out of 5
Avenida de El Castillo, s/n, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
Prisen er DKK 884 pr. nat

Reserver et ophold lige ud til stranden på Barceló Fuerteventura Thalasso Spa i Caleta de Fuste. dette hotel ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, ...

4.3/5Excellent! (350 anmeldelser)

"Der var mange forskellige aktivitter hvor at minigolf som normalt koster penge, var gratis når de havde det som aktivitet. Jeg fik et gratis prøvedyk i den store svimming pool. Om aften var der forskellige optrædener. Vi valgte ikke all inklusive og fik en meget god oplevelse på madsiden. Flot og ..."…"

Anmeldelse fra 31. mar. 2017

Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort
Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort
5 out of 5
Avenida de las Marismas No. 1, Antigua, Fuerteventura
Prisen er DKK 1.193 pr. nat

Reserver et ophold lige ud til stranden på Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort i Caleta de Fuste. dette hotel ligger ved siden af en golfbane, mindre ...

4.3/5Excellent! (496 anmeldelser)
Hotel med meget høj standard.

"Oplevelsen har samlet set været yderst tilfredsstillende. Køkkenet er ikke 5-stjernet, og derfor burde vi måske ikke have valgt halvpension. Personalet var yderst servicemindede og professionelle. Jeg kommer helt sikkert igen."…"

Anmeldelse fra 22. okt. 2017

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Populære steder at besøge i Antigua

Caleta del Fuste
Billede af Caleta del Fuste

Caleta del Fuste

Hvorfor ikke bruge en eftermiddag ved Caleta del Fuste under din rejse til Costa de Antigua? Dette familievenlige sted er populært for sine strande samt udvalget af barer.

Playa la Guirra
Billede af Playa la Guirra

Playa la Guirra

Hvorfor ikke bruge en eftermiddag ved Playa la Guirra under din rejse til Costa de Antigua? Dette romantiske sted er vellidt og populært for sine strande samt sit udvalg af barer.

Nuestra Señora de Antigua-kirken
Billede af Nuestra Señora de Antigua-kirken

Nuestra Señora de Antigua-kirken

Lær mere om historien i Antigua, når du alligevel kigger forbi Nuestra Señora de Antigua-kirken. Dette afslappede sted er populært for sine strande og sin kyststrækning.

Oasis Park Fuerteventura
Billede af Oasis Park Fuerteventura

Oasis Park Fuerteventura

4/5(1 anmeldelse)

Hav en sjov dag i Oasis Park Fuerteventura, og se, hvorfor folk er vilde med denne forlystelsespark i Pajara. Dette afslappede sted er populært for sine strande samt udvalget af udsøgte spisesteder.

Corralejo Strand
Billede af Corralejo Strand

Corralejo Strand

Nyd en slentretur i det bløde hvide sand på resortet Corralejo Strand, besøg en eksotisk ø, og udforsk det ørkenlignende område med sandmiler.

Dunas de Corralejo Naturpark
Billede af Dunas de Corralejo Naturpark

Dunas de Corralejo Naturpark

Forestil dig, at du befinder dig midt i den nådesløse ørken, når du besøger sandmilerne i Dunas de Corralejo Naturpark, hvorfra du kan ane omridset af de fjerntliggende bjerge.

De mest populære oplevelser i Antigua

Oasis Wildlife Fuerteventura
Billede af Oasis Wildlife Fuerteventura

Oasis Wildlife Fuerteventura

Anbefales af 94% af rejsende
DKK 261
pr. voksen

Byer i nærheden af Antigua

Pajara og byder på skiltning

Pajara

Sotavento de Jandia Strand og byder på en strand, en kystby og udsigt over kystområde

Puerto del Rosario

Billede "Nuevo Horizonte" af Arek N. (CC BY-SA) / beskåret fra det originale billede

Nuevo Horizonte