Antigua

Rejseguide
Antigua og byder på en park
Besøg en historisk kirke, tag på vandretur i bjergene, og kom helt tæt på to meterhøje kongestatuer, når du besøger denne smukke by på Fuerteventura.

Antigua ligger på den spanske ø Fuerteventura og blev grundlagt tilbage i 1700-tallet. Byen ligger midt på øen og er omgivet af sletter og bakker. Men det smukke landskab er bare en af mange gode grunde til at rejse til Antigua. De historiske bygninger og kulturelle seværdigheder er også værd at se, ligesom du kan nyde godt af den lette adgang til kysten. Her kan du besøge en mere end 200år gammel mølle, tage på vandretur i bjergdalene og få taget et billede sammen med to kæmpestatuer af de tidligere konger fra tiden før spanierne kom til Fuerteventura.

Spadser langs de fredelige gader til Cruz de los Caldos Kirke, der stammer tilbage fra 1785. Foran kirken er der en lille plads fyldt med blomster og palmetræer, hvor det er oplagt at tage en kort pause.

Kig forbi Museet for Majorero-osten, hvor du kan blive klogere på, hvordan den lokale ostespecialitet bliver lavet og prøve en virtuel malkemaskine. På stedet ligger også en restaureret vindmølle fra 1800-tallet, som tidligere malede byens korn. Indenfor kan du se møllens originale maskineri. Ved den gamle mølle finder du også en midlertidig kunstudstilling og den permanente samling af arkæologiske fund fra Butihondo-kløften. Bagefter kan du gå en tur i haven, der er fuld af lokale plantearter, og shoppe kunsthåndværk fra området i den lille butik.

Hvis du er til mere smuk natur, så tag forbi det beskyttede naturområde Cuchillos de Vigán. Mellem bjergene finder du dale med lokale planter, fossiler fra livet i havet og sjældne rovfuglearter.

Kig også forbi Guise og Ayose Udsigtspunkt, hvor der er en fantastisk udsigt over øens nordlige halvdel. Her står de mere end firemeter høje bronzestatuer af Guise og Ayose, der var konger over de to kongeriger på øen, før europæerne kom.

Selvom Antigua ligger inde i landet, er den tæt på havet. Der er kun 20minutters kørsel til strandbyen Caleta de Fuste på Fuerteventuras østkyst.

Når du rejser til Antigua, kan du flyve til Fuerteventura Lufthavn, der ligger 22kilometer fra byen. Herfra kan du tage en taxi eller leje en udlejningsbil for at nå frem til den historiske by med det smukke omgivende landskab.

Hvor kan jeg overnatte i Antigua

Barceló Fuerteventura Mar
Barceló Fuerteventura Mar
4 out of 5
Avenida de El Castillo, s/n, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
Prisen er 1.043 kr. pr. nat fra 24. jun. til 25. jun.
1.043 kr.
pr. nat
24. jun. – 25. jun.
Overnat på dette hotel ved stranden i Antigua, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 2 udendørs pools. Vores gæster fremhæver især ...
8,6/10 Excellent! (436 anmeldelser)
Nice staff
"Very friendly staff. But the Hotel is too big and too "family-ish" for my taste with many small kids. Very noisy in the dining area. It was too much a concept hotel and vacation center. I will prefer the other Barcello Hotel in the area which is smaller and much more cosy."

Anmeldelse fra 21. feb. 2022

Barceló Fuerteventura Mar
Eurostars Las Salinas
Eurostars Las Salinas
4 out of 5
Paseo Maritimo S/N, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
Prisen er 819 kr. pr. nat fra 6. jun. til 7. jun.
819 kr.
pr. nat
6. jun. – 7. jun.
Overnat på dette hotel ved stranden i Antigua, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og ved stranden. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
8,2/10 Very Good! (966 anmeldelser)
"Room was nice, But hotel have not a soul, To big and no people"

Anmeldelse fra 11. jan. 2022

Eurostars Las Salinas
Barceló Fuerteventura Castillo
Barceló Fuerteventura Castillo
4 out of 5
Avenida del Castillo s/n, Antigua, Fuerteventura
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 907 kr. pr. nat fra 20. jun. til 21. jun.
907 kr.
pr. nat
20. jun. – 21. jun.
Overnat på dette hotel ved stranden i Antigua, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 3 udendørs pools. Vores gæster fremhæver især ...
8/10 Very Good! (745 anmeldelser)
Tophotel
"Meget fint hotel med særdeles venligt personale"

Anmeldelse fra 2. jan. 2021

Barceló Fuerteventura Castillo
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Aparthotel la Piramide
Aparthotel la Piramide
3 out of 5
Berlina, 7, Antigua, Fuerteventura, 35610
Overnat på dette lejlighedshotel med 3 stjerner i Antigua. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver især de stille ...
7,2/10 Good! (371 anmeldelser)
Området hotellet ligger i er ikke særligt godt.
"Vi havde en god uge på hotellet, men beliggenheden er ikke særlig god. Der var et super flinkt personale og vi følte os meget velkomne.Maden kunne måske godt være lidt mere varieret, men vi blev mætte hver dag og prisen taget i betragtning, var det helt i orden. Lørdag eftermiddag var der barbeque ..."

Anmeldelse fra 23. mar. 2015

Aparthotel la Piramide
Casthotels Fuertesol Bungalows
Casthotels Fuertesol Bungalows
2 out of 5
Av Virgen de La Pena 2, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura, 35610
Overnat på dette lejlighedshotel med familievenlig profil i Antigua. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
7,4/10 Good! (119 anmeldelser)
Godt til prisen
"Slidt men rent."

Anmeldelse fra 26. jan. 2016

Casthotels Fuertesol Bungalows
Luksus privat golfvilla med BBC, ITV, C4 osv. Wii og skifer poolbord.
Luksus privat golfvilla med BBC, ITV, C4 osv. Wii og skifer poolbord.
Caleta De Fuste, Antigua
Overnat i denne villa med familievenlig profil i Antigua. Nyd godt af gratis Wi-Fi, private pools og et vandland. De populære seværdigheder Fuerteventura Golfbane ...
9,4/10 Exceptional! (61 anmeldelser)
Excellent
"The villa was perfect, it had everything we required. There were 4 of us staying and we wouldn't change anything. Perfect location, nice walk into town. The hosts were great on arrival and departure. We'll definitely be coming again."

Anmeldelse fra 21. maj 2023

Luksus privat golfvilla med BBC, ITV, C4 osv. Wii og skifer poolbord.
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Antigua