Pajara

Rejseguide
Pajara og byder på skiltning
På en rejse til Pajara kan du udforske de maleriske strande, vandrestierne, sandmilerne og det aktive lokale fiskersamfund.

Pajara, som er den største kommune på øen Fuerteventura, byder på flere maleriske resortlandsbyer og en naturpark. Uanset om du rejser til Pajara på en længere ferie eller et weekendophold, må du ikke gå glip af de flotte sandmiler og de vidtstrakte strande. Og hvis du tager længere ind på øen, kan du få mere at vide om de lokale skikke.

Morro Jable, der engang var en fredelig fiskerlandsby, har udviklet sig til et strandparadis. Her finder du Cofete Strand, en fantastisk strand med gyldent sand og en baggrund af høje klipper. Du kan køre til det uspolerede område ad en grussti i bus eller bil. Forsøg at lade være med at kigge ned, når du kører gennem hårnålesvingene i bjergene. Morro Jable har flere strande og en gammel bydel, hvor du kan spise friskfangede fisk og skaldyr, når du har set de lokale fiskere i arbejde.

Tag til Jandía mod nordøst, hvor Faro de Jandía ligger. Fyrtårnet ligger i et åbent område, og der er som regel ikke mange mennesker. Nyd stilheden et øjeblik, mens du kigger ud over havet.

Sotavento de Jandia Strand er det store trækplaster i Jandía-området. Denne strand er bemærkelsesværdig lang og bred, hvilket betyder, at det er nemt at finde et sted, hvor du kan holde en uforstyrret picnic med familien. Gå en tur gennem sandmilerne for at få en fornemmelse af, hvordan der er i en ørken, før du køler dig af i havet. Den kraftige vind giver ideelle surfingforhold.

Du kan også slentre en tur på stranden, der fortsætter mod nordøst, hvor den indimellem brydes af maleriske laguner. Hvis du fortsætter i den samme retning, kommer du til resortbyen Costa Calma, der udviklede sig hurtigt i 1970'erne.

Solen skinner det meste af tiden i Pajara, og temperaturen er højere end gennemsnittet for resten af øen.

Det lokale sprog er spansk, og området er et hotspot for tyske turister.

Pajara dækker den sydvestlige del af øen og omfatter Jandía, Morro Jable og flere andre landsbyer. Det tager lidt over en time at køre de 80 kilometer fra Fuerteventura Lufthavn til Pajara.

Besøg Pajara for at opleve sandmilerne, surfe og slikke sol.

Hvor kan jeg overnatte i Pajara

TUI MAGIC LIFE Fuerteventura - All Inclusive
TUI MAGIC LIFE Fuerteventura - All Inclusive
4 out of 5
Avda. de los Pueblos 1, Urb. Butihondo, Pajara
Prisen er 1.319 kr. pr. nat fra 27. sep. til 28. sep.
1.319 kr.
pr. nat
27. sep. – 28. sep.
Overnat på dette hotel ved stranden i Pajara, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 6 udendørs pools. De populære seværdigheder Playa ...
8,4/10 Very Good! (71 anmeldelser)
"Nice property with a number of activities, the only problem is the isolated location."

Anmeldelse fra 15. apr. 2023

TUI MAGIC LIFE Fuerteventura - All Inclusive
Fuerteventura Princess
Fuerteventura Princess
4 out of 5
Gran Canaria 13 ( Urb. Butihondo ), Pajara, Fuerteventura
Overnat på dette hotel ved stranden i Pajara, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis parkering og 4 udendørs pools. De populære seværdigheder ...
8,2/10 Very Good! (143 anmeldelser)
Coke cola den rigtige vare
"Fint sted med rigtige coke cola og pinacolade og sunrice drink incl. Aftensmaden smagte ikke af noget. Morgenmad var god. Der var koldt på værelset. Ingen pool var opvarmet"

Anmeldelse fra 30. jan. 2023

Fuerteventura Princess
Occidental Jandía Playa
Occidental Jandía Playa
4 out of 5
C/ Sancho Panza, s/n, Urbanización Playa del Jable, Pajara, Fuerteventura
Overnat på dette hotel ved stranden i Pajara, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og 2 udendørs pools. De populære seværdigheder Las ...
8,2/10 Very Good! (433 anmeldelser)
"Vi har haft et super ophold, vi var to voksen og 1 barn afsted. Trods der ikke var mange børn, på denne tid "januar". Har min datter bestemt ikke kedetetbsig, trods det helt fantastike underholdningsteam, som har været så fantastike til at hygge med hende. Maden var god, og et hyggeligt værelse."

Anmeldelse fra 28. jan. 2020

Occidental Jandía Playa
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Blue Sea Jandia Luz Apartamentos
Blue Sea Jandia Luz Apartamentos
3 out of 5
Avenida del Saladar 1A, Morro Jable, Pajara, Las Palmas
Overnat på dette lejlighedshotel ved stranden i Pajara, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en børnepool og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver ...
6,8/10 (57 anmeldelser)
OK
"Pænt og rent. Tæt på shopping og strand. Hotel fortrinsvis for ældre mennesker."

Anmeldelse fra 29. mar. 2016

Blue Sea Jandia Luz Apartamentos
Aparthotel Esquinzo Y Monte Del Mar
Aparthotel Esquinzo Y Monte Del Mar
3 out of 5
Calle Escanfraga, Pajara, Las Palmas
Overnat på dette lejlighedshotel med 3 stjerner i Pajara. Nyd godt af udendørs pool, ved stranden og morgenmad. De populære seværdigheder Jandía Playa og Mal ...
7,8/10 Good! (40 anmeldelser)
"Es muy buen lugar"

Anmeldelse fra 31. mar. 2023

Aparthotel Esquinzo Y Monte Del Mar
Apartamentos Tao Morro Jable
Apartamentos Tao Morro Jable
3 out of 5
Calle Gambuesas, 7, Morro Jable, Fuerteventura, Pajara, Las Palmas
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Pajara. Nyd godt af en terrasse, vaskeri og et plasma-tv. De populære seværdigheder Morro Jable indkøbscenter og Las ...
8,2/10 Very Good! (18 anmeldelser)
"we really enjoyed our visit, very close to the beach, nice restaurants and it’s in a good spot"

Anmeldelse fra 25. apr. 2023

Apartamentos Tao Morro Jable
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Pajara – anmeldelser

4.5
Populær destination
5 - Fremragende
1
" "5 - Fremragende 50%
4 - God
1
" "4 - God 50%
3 - Okay
0
" "3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
" "2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
" "1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende
28. jan. 2020

Super smukt sted

Byer i nærheden af Pajara