Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Caleta de FusteAntigua

Udforsk butikkerne, barerne og restauranterne langs den smukke kyst ved Caleta de Fuste, før du kaster dig ud i vandsportsaktiviteter, som svømning, windsurfing, dykning med mere.

Caleta de Fuste er et stort område øst for Antigua, der tiltrækker mange turister med sine eksklusive resorter, restauranter og strande. Området er spækket med historiske seværdigheder som et supplement til det afslappende kystområde. Bliv klogere på Fuerteventuras kultur og skikke, før du pakker badetøjet for at nyde solen på de maleriske strande.

Besøg Torre de San Buenaventura, der er tegnet af arkitekten Claudio de l'Isle i det 18. århundrede. Den ikoniske runde bygning er opført af sten. Bemærk vindebroen og stentrappen.

Nyd solen på stranden, der er opdelt i en nordlig og et sydlig del. Den sydlige del af stranden er kunstigt skabt og har små øer, som er forbundet af broer. Den kunstigt skabte bugt anses for at være en stor succes og er helt sikkert et besøg værd.

På stranden kan du tilmelde dig dykkerture og snorkling samt andre vandaktiviteter. Det er også muligt at udforske området fra kamelryg. Gå en tur ad strandpromenaden ved solnedgang for at nyde det smukke syn. Du kan fodre de mange egern, som kom til øen i 1960'erne med skibene.

Gå op på "det hvide bjerg", hvorfra der er en fantastisk udsigt over solnedgangen, stranden og resorterne.

Hvis du vil have et indblik i den lokale kultur, kan du besøge markedet lørdag morgen. Her kan du købslå om prisen på kunsthåndværk, tøj og andre ting.

Det lokale sprog er spansk, da øen er en del af Spanien. De fleste rejseledere og andre ansatte på resortet og ved stranden taler imidlertid godt engelsk. Turismen i området er vokset hurtigt i løbet af kort tid, hvilket betyder, at der er moderne og komfortable faciliteter.

Caleta de Fuste ligger kun 6 kilometer syd for Fuerteventura Lufthavn. Tag en taxi eller shuttlebus fra lufthavnen, det tager kun 10 minutter. Byen Antigua ligger 20 minutters kørsel mod vest.

Strandene, de spændende aktiviteter og de historiske perler gør Caleta de Fuste til en tillokkende feriedestination.

Mest populære hoteller i Caleta de Fuste

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Barceló Castillo Beach Resort
Barceló Castillo Beach Resort
4 out of 5
Avenida del Castillo s/n, Antigua, Fuerteventura
Prisen er DKK 783 pr. nat

Med et ophold på Barceló Castillo Beach Resort i Caleta de Fuste har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, ...

4/5Very Good! (689 anmeldelser)

"Lejet en bil, som gjorde at det var nemt at komme rundt på øen."…"

Anmeldelse fra 28. feb. 2018

Barceló Castillo Beach Resort
Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
4 out of 5
Avenida de El Castillo, s/n, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
Prisen er DKK 883 pr. nat

Reserver et ophold lige ud til stranden på Barceló Fuerteventura Thalasso Spa i Caleta de Fuste. dette hotel ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, ...

4.3/5Excellent! (350 anmeldelser)

"Der var mange forskellige aktivitter hvor at minigolf som normalt koster penge, var gratis når de havde det som aktivitet. Jeg fik et gratis prøvedyk i den store svimming pool. Om aften var der forskellige optrædener. Vi valgte ikke all inklusive og fik en meget god oplevelse på madsiden. Flot og ..."…"

Anmeldelse fra 31. mar. 2017

Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort
Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort
5 out of 5
Avenida de las Marismas No. 1, Antigua, Fuerteventura
Prisen er DKK 1.193 pr. nat

Reserver et ophold lige ud til stranden på Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort i Caleta de Fuste. dette hotel ligger ved siden af en golfbane, mindre ...

4.3/5Excellent! (496 anmeldelser)
Hotel med meget høj standard.

"Oplevelsen har samlet set været yderst tilfredsstillende. Køkkenet er ikke 5-stjernet, og derfor burde vi måske ikke have valgt halvpension. Personalet var yderst servicemindede og professionelle. Jeg kommer helt sikkert igen."…"

Anmeldelse fra 22. okt. 2017

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort
Caleta Dorada - All Inclusive
Caleta Dorada - All Inclusive
3 out of 5
Barrilla s/n, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 455 pr. nat

Dette overnatningssted med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Antigua, kun 2 km fra Caleta del Fuste og Caleta de Fuste Marina. Derudover ligger ...

3.4/5Good! (113 anmeldelser)
Det har potentiale til at blive godt, men nej.

"Hotellet har rigtigt mange gode takter og muligheder. Det har potentiale til at blive godt. Jeg forestiller mig at det har været fantastisk engang. Men det er blevet meget slidt, hvilket ikke fordre at de besøgende selv passer på stedet desværre. Man sidder alt for tæt i restoranten til at kunne ..."…"

Anmeldelse fra 2. jan. 2020

Caleta Dorada - All Inclusive
Elba Castillo San Jorge & Antigua Suite Hotel
Elba Castillo San Jorge & Antigua Suite Hotel
3 out of 5
Av. Franchy y Rosa S/N, Antigua, Fuerteventura
Prisen er DKK 526 pr. nat

Dette hotel ligger i Caleta de Fuste, kun 15 minutters gang fra Caleta del Fuste og Caleta de Fuste Marina. Derudover ligger Fuerteventura Golfbane 4,3 km ...

3.8/5Good! (178 anmeldelser)
Fin beliggenhed og godt personale

"Rigtig fed lokation, personalet var hjælpsomme og venlige og maden var over middel!"…"

Anmeldelse fra 14. jan. 2016

Elba Castillo San Jorge & Antigua Suite Hotel
Eurostars Las Salinas
Eurostars Las Salinas
4 out of 5
Paseo Maritimo S/N, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura

Dette hotel ligger på stranden i Caleta de Fuste, kun 15 minutters gang fra Caleta del Fuste og Caleta de Fuste Marina. Derudover ligger Fuerteventura Golfbane ...

4.1/5Very Good! (834 anmeldelser)
meget for pengene men også meget larm

"Vi har boet på hotellet 3 gange før, og har de gange syntes, at det har været det perfekte sted for os. Denne gang blev oplevelsen derimod ødelagt af, at rigtig mange af gæsterne var larmende englændere med meget, meget larmende børn. Der var dog nattero."…"

Anmeldelse fra 7. nov. 2019

Eurostars Las Salinas

Populære steder at besøge i Caleta de Fuste

Caleta del Fuste
Billede af Caleta del Fuste

Caleta del Fuste

Hvorfor ikke bruge en eftermiddag ved Caleta del Fuste under din rejse til Antigua? Dette familievenlige sted er populært for sin kyststrækning samt udvalget af udsøgte spisesteder.

Playa la Guirra
Billede af Playa la Guirra

Playa la Guirra

Hvorfor ikke bruge en eftermiddag ved Playa la Guirra under din rejse til Antigua? Dette romantiske sted er populært for sin kyststrækning samt udvalget af udsøgte spisesteder.

Corralejo Strand
Billede af Corralejo Strand

Corralejo Strand

Nyd en slentretur i det bløde hvide sand på resortet Corralejo Strand, besøg en eksotisk ø, og udforsk det ørkenlignende område med sandmiler.

Dunas de Corralejo Naturpark
Billede af Dunas de Corralejo Naturpark

Dunas de Corralejo Naturpark

Forestil dig, at du befinder dig midt i den nådesløse ørken, når du besøger sandmilerne i Dunas de Corralejo Naturpark, hvorfra du kan ane omridset af de fjerntliggende bjerge.

Cotillo Strand
Billede af Cotillo Strand

Cotillo Strand

Tag dit surfbræt med ud i brændingen, når du har udforsket lagunerne, sandmilerne og fyrtårnet ved den paradisiske Cotillo Strand.

Ajuy Strand
Billede af Ajuy Strand

Ajuy Strand

3.5/5(2 anmeldelser)

Gå på opdagelse i de mystiske grotter, der gemmer sig ved Ajuy Strand, hvor det kølige blå vand skvulper ind mod den sorte sandede kyst.

De mest populære oplevelser i Caleta de Fuste

Oasis Wildlife Fuerteventura
Billede af Oasis Wildlife Fuerteventura

Oasis Wildlife Fuerteventura

Anbefales af 94% af rejsende
DKK 261
pr. voksen