Starten af hovedsektionen

Nyeste anmeldelser for TAP Portugal

Mar 8, 2020

Surt personale i flyet. God underholdningsplatform.

Jan 26, 2020

Venligt personale

Dec 29, 2019

Mad og drikke var meget beskedent

Dec 21, 2019

En forkert plads i Lissabon,Economy class

Dec 2, 2019

En dejlig overraskelse med at de kunne lave en hæderlig fiskeret. Nyd de film der var. Heldig med meget plads og mulighed for at bevæge sig.

May 26, 2019

Morgenmad i flyet var ikke speciel god. Det var nærmest en dessert, bestemt ikke et måltid.

Feb 6, 2019

Fantastisk, at der i billetprisen var inkluderet mad, bagage og sædevalg.

Oct 1, 2018

Nej

Flyrejser fra TAP Portugal på Expedia.dk

Kig efter det bedste udvalg af flyselskaber hos Expedia, uanset hvor du skal hen. TAP Portugal og Expedia er gået sammen for at kunne give dig de bedste tilbud på flyrejser med forskellige ankomst- og afgangstider for at sikre, at din rejse glider bedst muligt uden problemer. Flyv med TAP Portugal i dag og mærk forskellen.

TAP Portugal er en partner med Expedia, og vi arbejder sammen for at give dig de bedste værktøjer du behøver, for at booke din næste flyrejse. Fra last-minute fly til forudbestilte fly har TAP Portugal et stort udvalg af billige flyrejser, så du kan spare endnu mere. Flyv med stil og komfort med TAP Portugal og hvil dig, velvidende at alt er klaret på din flyrejse, så du kan nyde din rejse bedst muligt. Alle TAP Portugal fly tilbyder udviddede ruter til din destination og giver dig mulighed for fleksible afgangs- og ankomsttider, og dermed et næsten ubegrænset udvalg. Ved at booke hos Expedia har du alle de online værktøjer der kan hjælpe dig. Lige fra rejsealarmer til kalender-værktøjer og meget mere. Hvis du har brug for yderligere hjælp kan du kontakte vores support service der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. TAP Portugal og Expedia er her for at sikre dig, at du rejser med de bedste fly til den bedste pris.

Populære ruter for TAP Portugal