Fleksibilitet er vigtigt. Udforsk tilbud med mulighed for gratis afbestilling

Det er altid rart at have mulighed for at ændre sine rejseplaner, hvis behovet skulle opstå. Som en hjælp har vi samlet et bredt udvalg af fleksible hoteltilbud nedenfor, der alle kan afbestilles gratis inden for en bestemt afbestillingsperiode. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker den præcise afbestillingsperiode på den relevante hotelside. Søger du andre steder på vores hjemmeside? Du skal bare kigge efter teksten ‘Gratis afbestilling’. Tak, fordi du udforsker mulighederne for din næste rejse hos os.

Rejs med mere fleksibilitet

Hvordan finder jeg hoteller med gratis afbestilling?

Rejser er en del af os, og selv i krisetider er det svært at lade være med at forestille sig den næste rejse. Eftersom fremtiden er svær at spå om, er gratis afbestilling en vigtig del af det at reservere et hotel. Det er ikke alle Expedias hoteller, der tilbyder denne mulighed. Det er derfor vigtigt at tjekke det enkelte hotel en ekstra gang. Hvis hotellet er markeret med "Gratis afbestilling", kan du gå ud fra, at du vil kunne aflyse rejsen, hvis situationen ændrer sig. Læs vores side med ofte stillede spørgsmål om rejser og coronavirus

 

Hvorfor er fleksibilitet så vigtigt i forbindelse med rejser?

Vi ønsker ikke, at vores kunder står tilbage uden at kunne gøre noget. Det er derfor vigtigt for os, at kunderne kan ændre deres planer. Verdenssituationen kan hurtigt ændre sig, og nogle gange kan det være ensbetydende med at udskyde eller ændre sine rejseplaner. Så længe du sørger for at reservere med muligheden for at afbestille, sikrer du også dine penge. Besøg vores kundeserviceside for at få mere at vide om vores politikker.

 

Hvilke hoteltilbud kan jeg se ovenfor?

Vi har udvalgt en række tilbud på hoteller med gratis afbestilling. Alligevel er det vigtigt at tjekke din rejseplan en ekstra gang og være helt sikker på, at muligheden for gratis afbestilling er valgt. Hvis du ikke går så meget op i muligheden for at kunne afbestille uden at betale et gebyr, kan du også kigge på vores bredere udvalg af hoteltilbud.

Vilkår og betingelser

De viste priser er for ophold på de viste datoer.

De viste priser omfatter de kampagnerabatter, der henvises til – rabatter gælder for standardpriserne på udvalgte hoteller, som fastsat og leveret af hotellerne (undtagen gældende skatter og andre gebyrer).

De viste hotelpriser er pr. værelse pr. ophold, baseret på det billigst tilgængelige dobbeltværelse, inklusive alle skatter og servicegebyrer, [men eksklusive alle gebyrer, der skal betales på eller til hotellet].

Der kan være perioder, hvor tilbuddene ikke gælder. Du kan finde flere oplysninger under de specifikke hoteller.

Priserne opdateres regelmæssigt og er korrekte, når de offentliggøres.

Tilbuddene afhænger af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Gennemse venligst de forskellige tilbud for at bekræfte priser, tilgængelighed og gældende vilkår og betingelser for disse tilbud.

Expedias sædvanlige reservationsvilkår og -betingelser gælder.

Udbyder: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119.