Billige flybilletter til Málaga

Billigste flyrejser til Málaga

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 331, kr for en enkeltbillet og 711, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Iberia
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
easyJet
Swiss International Air Lines

Om Málaga

Fly til Malaga

Leder du efter en solrig byferie med spændende, historiske seværdigheder tæt ved kysten og dejlige sandstrande, vil en flyrejse til Malaga by være den perfekte ferie. Malaga er en storby med et charmerende historisk centrum og med nem adgang til både det hyggelige havneområde og solrige sandstrande.

Fra Danmark kan du let finde direkte fly til denne populære destination ved Middelhavet. Mange besøgende tager videre ud i Costa del Sol-området, men Malaga by har meget at tilbyde sine besøgende. Historiske seværdigheder, kulturelle oplevelser, lækre tapas og sol, strand og vand, er blot nogle af de oplevelser, denne spanske kystby har at byde på.

Tag på romantisk flyrejse med kæresten, kulturel byferie med vennerne eller sjov badeferie med familien, og oplev alt det, Malaga har at byde på. Når du går fra borde i Malaga Lufthavn, kan du forvente ren afslapning eller spændende oplevelser; uanset hvilken ferie, du drømmer om, vil du kunne finde den i Malaga.

Malaga Lufthavn

Malaga Lufthavn, der officielt hedder Malaga-Costa del Sol Lufthavn, ligger blot 5 kilometer sydvest for Malaga by og er den fjerde travleste lufthavn i Spanien. Lufthavnen har flere butikker med alt fra de kendte, større mærker til lokale brands og souvenirbutikker.

Der er Wi-Fi til rådighed mod betaling i lufthavnen, samt en lang række restauranter, caféer og barer, hvor de besøgende kan få alt fra en snack, en drink eller en kop kaffe til et måltid mad.

Når først du er ankommet til Malaga Lufthavn, vil du have et stort udvalg af transportmuligheder videre til din endelige destination. I lufthavnen findes der for eksempel en togstation, der kører til flere destinationer i området, deriblandt naturligvis Malaga by. Der går desuden flere busruter, du kan tage en taxa, eller du kan vælge at booke en udlejningsbil.

Billige flybilletter til spændende seværdigheder i Malaga

Malaga er en moderne by på mange måder, blandt andet med dens trendy havneområde, men byen har samtidig den venlige charme, man forbinder med Spanien. Der er ingen grund til at tage ud i byens yderområder, der kan være lidt kedelige og industrielle, for alle de mest interessante seværdigheder, museerne og det smukke, historiske centrum ligger alt sammen inden for gåafstand af hinanden.

Besøg for eksempel Malagas Alcazaba, der er en maurisk fæstning fra 700-tallet. I nærheden af dette ligger desuden et romersk amfiteater. Malaga Katedral er et smukt eksempel på en romersk-katolsk katedral i renæssancestil, og ruinerne af slottet Gibralfaro fra d. 14. århundrede ligger ligeledes i nærheden af centrum. Du har desuden mulighed for at besøge Pablo Picassos fødehjem, hvor der er i dag findes et museum, der fremviser en del af kunstnerens malerier. Et andet museum om Picasso kan findes i Palacio de Buenavista, hvor de besøgende kan se omkring 200 malerier, tegninger og skulpturer fra kunstneren.

Billigt fly til dejlige sandstrande i Malaga

Langs promenaden ved navn Pablo Ruiz Picasso ligger Malagas sandstrande. Udover dejligt hvidt strandsand og det blå hav byder dette område også på parasoller og liggestole samt en lang række restauranter og barer langs med promenaden. De to mest populære strande er Malagueta og La Caleta.

Ofte stillede spørgsmål

Oplysninger om flyrejsen til Málaga
DestinationslufthavnMálaga
IATA-kode til destinationslufthavnAGP
DestinationMálaga
Flyrejsens pris936, kr

Populære flyrejser til Málaga

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 331, kr for en enkeltbillet og 711, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
Norwegian Air Shuttle