Billige flybilletter til Málaga

Billigste flyrejser til Málaga

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 259 kr. for en enkeltbillet og 673 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Scandinavian Airlines
Iberia
Norwegian Air International Ltd

Om Málaga

Fly til Malaga

Leder du efter en solrig byferie med spændende, historiske seværdigheder tæt ved kysten og dejlige sandstrande, vil en flyrejse til Malaga by være den perfekte ferie. Malaga er en storby med et charmerende historisk centrum og med nem adgang til både det hyggelige havneområde og solrige sandstrande.

Fra Danmark kan du let finde direkte fly til denne populære destination ved Middelhavet. Mange besøgende tager videre ud i Costa del Sol-området, men Malaga by har meget at tilbyde sine besøgende. Historiske seværdigheder, kulturelle oplevelser, lækre tapas og sol, strand og vand, er blot nogle af de oplevelser, denne spanske kystby har at byde på.

Tag på romantisk flyrejse med kæresten, kulturel byferie med vennerne eller sjov badeferie med familien, og oplev alt det, Malaga har at byde på. Når du går fra borde i Malaga Lufthavn, kan du forvente ren afslapning eller spændende oplevelser; uanset hvilken ferie, du drømmer om, vil du kunne finde den i Malaga.

Malaga Lufthavn

Malaga Lufthavn, der officielt hedder Malaga-Costa del Sol Lufthavn, ligger blot 5 kilometer sydvest for Malaga by og er den fjerde travleste lufthavn i Spanien. Lufthavnen har flere butikker med alt fra de kendte, større mærker til lokale brands og souvenirbutikker.

Der er Wi-Fi til rådighed mod betaling i lufthavnen, samt en lang række restauranter, caféer og barer, hvor de besøgende kan få alt fra en snack, en drink eller en kop kaffe til et måltid mad.

Når først du er ankommet til Malaga Lufthavn, vil du have et stort udvalg af transportmuligheder videre til din endelige destination. I lufthavnen findes der for eksempel en togstation, der kører til flere destinationer i området, deriblandt naturligvis Malaga by. Der går desuden flere busruter, du kan tage en taxa, eller du kan vælge at booke en udlejningsbil.

Billige flybilletter til spændende seværdigheder i Malaga

Malaga er en moderne by på mange måder, blandt andet med dens trendy havneområde, men byen har samtidig den venlige charme, man forbinder med Spanien. Der er ingen grund til at tage ud i byens yderområder, der kan være lidt kedelige og industrielle, for alle de mest interessante seværdigheder, museerne og det smukke, historiske centrum ligger alt sammen inden for gåafstand af hinanden.

Besøg for eksempel Malagas Alcazaba, der er en maurisk fæstning fra 700-tallet. I nærheden af dette ligger desuden et romersk amfiteater. Malaga Katedral er et smukt eksempel på en romersk-katolsk katedral i renæssancestil, og ruinerne af slottet Gibralfaro fra d. 14. århundrede ligger ligeledes i nærheden af centrum. Du har desuden mulighed for at besøge Pablo Picassos fødehjem, hvor der er i dag findes et museum, der fremviser en del af kunstnerens malerier. Et andet museum om Picasso kan findes i Palacio de Buenavista, hvor de besøgende kan se omkring 200 malerier, tegninger og skulpturer fra kunstneren.

Billigt fly til dejlige sandstrande i Malaga

Langs promenaden ved navn Pablo Ruiz Picasso ligger Malagas sandstrande. Udover dejligt hvidt strandsand og det blå hav byder dette område også på parasoller og liggestole samt en lang række restauranter og barer langs med promenaden. De to mest populære strande er Malagueta og La Caleta.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Málaga?
Hvis du ankommer med fly, behøver du ikke tænke over, hvilken lufthavn du skal gå efter. Málaga har nemlig kun en af slagsen – Málaga (AGP).
Hvor langt ligger Málaga (AGP) fra Málaga?
Málaga (AGP) ligger ikke langt fra centrum. Der er ikke mere end 8 km til Málaga midtby.
Kan jeg flyve til Málaga i øjeblikket?
Tjek vores COVID-19-rejserådgiver for at læse alt om de gældende rejserestriktioner for Málaga, inden du flyver. Alt fra krav om karantæne til myndighedernes vejledninger vises her, så du kan holde dig ajour.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Málaga?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Málaga, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Málaga med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Málaga, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Málaga?
Lige så snart du forlader AGP, kan du lade dit eventyr i Málaga begynde. Byens største lufthavn befinder sig 8 km fra centrum.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Málaga?
45 luftfartsselskaber flyver til Málaga fra 136 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Málaga?
EasyJet, Vueling og British Airways er nogle af de luftfartsselskaber, der oftest flyver til Málaga. Langt de fleste fly ankommer fra London, da easyJet har mange afgange herfra.
Hvor mange direkte fly er der til Málaga?
Er du ved at planlægge en fantastisk ferie til Málaga? Med 1.442 direkte fly hver uge er det virkelig nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Málaga fra?
Fly til Málaga fra London, Newport og Redhill er altid i høj kurs.
Hvor lang tid tager det at flyve til Málaga Lufthavn?
Flyvetiden afgør, hvor længe du skal sidde fastspændt i flysædet. Fra London til Málaga er flyvetiden i gennemsnit på 2 timer og 53 minutter. Fra Newport er det som regel 2 timer og 55 minutter, og fra Redhill er der 2 timer og 44 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Málaga?
De fleste rutinerede rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne er tit højere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Flypriser kan godt variere alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Husk endelig at sammenligne priser for forskellige luftfartsselskaber. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til hurtigt at købe dine billetter, hvis du ser en virkelig god pris. Med et par tricks i ærmet og lidt medgang er der gode muligheder for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Málaga?
Vi har sammensat en række oplysninger, som kan gøre din flyrejse så behagelig som mulig. Følg disse tips, så du kan flyve igennem lufthavnen og komme ud at udforske Málaga, inden du overhovedet får set dig om.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyrejse kan sagtens være en ukompliceret oplevelse, hvis du sørger for at pakke de rette ting. Først og fremmest kunne det være basale toiletsager, såsom tandbørste og læbepomade, skiftetøj og noget at læse i. Desuden skal der næsten være plads i tasken til din mobiltelefon, oplader, eventuel medicin på recept og muligvis også en rejsepude. Sidst, men absolut ikke mindst, skal du sørge for at medbringe pas, rejsepapirer og dine kreditkort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Sørg for, at der ikke er spidse genstande, der gemmer sig i et rum i din håndbagage. Andre forbudte genstande omfatter farligt gods som spraydåser og brændstof samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Formålet her er at gøre det så behageligt som muligt. Ifør dig løse naturfibre, som huden kan ånde i, og medbring en sweater, hvis det skulle blive køligt. Vælg et par rummelige, flade sko, da dine fødder godt kan hæve op under flyveturen. Lad stiletterne og de kraftige støvler blive i kufferten.
  • Muligvis har du hørt om DVT eller dyb venetrombose, blodpropper i benene forårsaget af lange stillesiddende perioder. Men der er heldigvis en masse at gøre for at reducere risikoen. Ifør dig nogle rejsestrømper, drik rigeligt med vand, og hold fødder og ben i bevægelse. Gå op og ned ad mellemgangen, eller lav nogle øvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Málaga?
Lidt forberedelse, inden du når frem til lufthavnen, kan være med til at gøre turen til Málaga let og overskuelig. Læs vores brugbare tips til at komme flyvende gennem sikkerhedskontrollen:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal tjekke, at du har et gyldigt pas og et boardingkort, inden du kan gå videre. Hav dem derfor lige ved hånden.
  • Derefter skal du og din håndbagage scannes. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at bippe. Ejendele som jakke, bælte og hovedtelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Elektroniske enheder som telefoner og bærbare computere skal også lægges i en bakke og scannes. Men tag det roligt, for du er tilbage online, inden du får set dig om.
  • Vil du gerne medbringe håndcreme? Intet problem. Så længe den er i en beholder på under 100 ml og ligger i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du sagtens have den med i din håndbagage.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig flere minutter. Støvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som oftest ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Skarpe genstande såsom knive og sakse er ikke tilladt om bord. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Málaga
Destinationslufthavn
Málaga
Destinationslufthavnens IATA-kode
AGP
Destinationsby
Málaga
Pris for flyrejse tur-retur
304 kr.

Populære flyrejser til Málaga

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 259 kr. for en enkeltbillet og 673 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines