Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Billig biludlejning i Torremolinos

Torremolinos er en populær badeby på den spanske solkyst og en af områdets ældste turistbyer. Her finder du kilometerlange sandstrande, hyggelige strandbarer og en livlig bymidte. Torremolinos er både populær blandt børnefamilier, unge rejsende og mere modne livsnydere, idet den smukke natur og det store udbud af aktiviteter henvender sig til alle.

Slap af på de børnevenlige strande, giv den gas med de seneste trends inden for vandsport, eller besøg byens kulturelle og historiske seværdigheder. Uanset hvad dagen er gået med, indbyder de lune sommeraftener til hyggelige restaurantbesøg og kølige drinks på stranden. Med en lejebil i Torremolinos kan du desuden køre på opdagelse i det skønne Andalusien.

Ankomst, indkvartering og leje af bil i Torremolinos

Du flyver til Torremolinos via Malaga. Herfra er der under 10 km, så du er hurtigt fremme ved din ferielejlighed eller dit hotel i Torremolinos. De dejlige badebyer ved Costa del Sol ligger som perler på en snor, og derfor er interessen for flyruten mellem Danmark og Malaga stor. Du kan derfor sagtens finde billige billetter, ligesom det også betaler sig at overveje en pakkerejse til Torremolinos. Det kan især betale sig, hvis du både skal bruge hotel, flybillet og billeje i Torremolinos. Udlejningsbilerne tilbydes uden skjulte omkostninger.

Biludlejning i Torremolinos – attraktioner

Har du valgt en rejse til den spanske solkyst, kan du godt glæde dig til masser af sol og strand. Torremolinos har et yderst behageligt klima, og de rolige strømforhold og varme havtemperaturer egner sig perfekt til kuldskære småbørn eller timelange undervandsture med snorkel og dykkermaske. Hertil kommer det sydende liv på stranden med hyggelige strandpromenader og strandbarer med sydlandsk stemning. De største strande er Bajondillo, Playamar og La Carihuela, og det er her, du kan prøve kræfter med vandsport i alle afskygninger: dykning, SUP, vandski, jetski eller paragliding.

Har du lejet bil i Torremolinos, kan du udforske noget mere af det skønne Andalusien. Får du nok af de paradisiske strande, venter bl.a. Sierra Nevada-bjergene, Gibraltar-klippen og fantastiske byer som Granada og Sevilla på at blive udforsket. Nabobyen Malaga er også et besøg værd, bl.a. på grund af byens imponerende Picasso-museum. I det hele taget har alle badebyerne på solkysten deres charme og selvfølgelig en drømmestrand eller to at holde siesta på. Hertil kommer det rustikke spanske middelhavskøkken og de lokale kvalitetsvine, der er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag ved havet.

Torremolinos med børn

Skal du på familieferie, er der endnu mere grund til at benytte sig af billig billeje i Torremolinos. Små fødder bliver hurtigt trætte, men de vil bestemt glæde sig over et besøg i byens vilde krokodillepark eller store vandland, Aqualand. Kører I lidt længere væk, kan I besøge den zoologiske have i Fuengirola eller Aventura Park i Estepona. Skulle familiens yngste mod forventning lide af hjemve, kan I tage et smut forbi Tivoli World i Benalmádena. Forlystelsesparken er som navnet antyder bygget op efter dansk forbillede, og parken har sågar en dansk restaurant! Når I ikke er på tur, vil ungerne selvfølgelig elske at bade og lege på strandene.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Torremolinos

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Torremolinos?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Torremolinos.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Torremolinos?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Torremolinos er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Torremolinos?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Torremolinos?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Torremolinos

Udforsk Torremolinos med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!