Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Torremolinos

Se alle udlejningsbiler i Torremolinos

Billig biludlejning i Torremolinos

Torremolinos er en populær badeby på den spanske solkyst og en af områdets ældste turistbyer. Her finder du kilometerlange sandstrande, hyggelige strandbarer og en livlig bymidte. Torremolinos er både populær blandt børnefamilier, unge rejsende og mere modne livsnydere, idet den smukke natur og det store udbud af aktiviteter henvender sig til alle.

Slap af på de børnevenlige strande, giv den gas med de seneste trends inden for vandsport, eller besøg byens kulturelle og historiske seværdigheder. Uanset hvad dagen er gået med, indbyder de lune sommeraftener til hyggelige restaurantbesøg og kølige drinks på stranden. Med en lejebil i Torremolinos kan du desuden køre på opdagelse i det skønne Andalusien.

Ankomst, indkvartering og leje af bil i Torremolinos

Du flyver til Torremolinos via Malaga. Herfra er der under 10 km, så du er hurtigt fremme ved din ferielejlighed eller dit hotel i Torremolinos. De dejlige badebyer ved Costa del Sol ligger som perler på en snor, og derfor er interessen for flyruten mellem Danmark og Malaga stor. Du kan derfor sagtens finde billige billetter, ligesom det også betaler sig at overveje en pakkerejse til Torremolinos. Det kan især betale sig, hvis du både skal bruge hotel, flybillet og billeje i Torremolinos. Udlejningsbilerne tilbydes uden skjulte omkostninger.

Biludlejning i Torremolinos – attraktioner

Har du valgt en rejse til den spanske solkyst, kan du godt glæde dig til masser af sol og strand. Torremolinos har et yderst behageligt klima, og de rolige strømforhold og varme havtemperaturer egner sig perfekt til kuldskære småbørn eller timelange undervandsture med snorkel og dykkermaske. Hertil kommer det sydende liv på stranden med hyggelige strandpromenader og strandbarer med sydlandsk stemning. De største strande er Bajondillo, Playamar og La Carihuela, og det er her, du kan prøve kræfter med vandsport i alle afskygninger: dykning, SUP, vandski, jetski eller paragliding.

Har du lejet bil i Torremolinos, kan du udforske noget mere af det skønne Andalusien. Får du nok af de paradisiske strande, venter bl.a. Sierra Nevada-bjergene, Gibraltar-klippen og fantastiske byer som Granada og Sevilla på at blive udforsket. Nabobyen Malaga er også et besøg værd, bl.a. på grund af byens imponerende Picasso-museum. I det hele taget har alle badebyerne på solkysten deres charme og selvfølgelig en drømmestrand eller to at holde siesta på. Hertil kommer det rustikke spanske middelhavskøkken og de lokale kvalitetsvine, der er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag ved havet.

Torremolinos med børn

Skal du på familieferie, er der endnu mere grund til at benytte sig af billig billeje i Torremolinos. Små fødder bliver hurtigt trætte, men de vil bestemt glæde sig over et besøg i byens vilde krokodillepark eller store vandland, Aqualand. Kører I lidt længere væk, kan I besøge den zoologiske have i Fuengirola eller Aventura Park i Estepona. Skulle familiens yngste mod forventning lide af hjemve, kan I tage et smut forbi Tivoli World i Benalmádena. Forlystelsesparken er som navnet antyder bygget op efter dansk forbillede, og parken har sågar en dansk restaurant! Når I ikke er på tur, vil ungerne selvfølgelig elske at bade og lege på strandene.

Udforsk Torremolinos

Udforsk Torremolinos med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!