Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

TorremolinosSpain

Med en skøn beliggenhed på Costa del Sol og mere end 300 solskinsdage om året, byder en rejse til Torremolinos på masser af oplevelser.

Byen opstod som en traditionel fiskerlandsby, som engang hørte til Málaga, og siden 50'erne har Torremolinos været en populær destination, hvilket muligvis skyldes den 6 km lange kystlinje, det skønne Middelhavsklimaet og de venlige lokale. Kombiner en storbyferie i Málaga med et weekendophold i Torremolinos, og nyd det fantastiske vejr og nærheden til bjergkæden Sierra de Mijas, som gør denne by til det perfekte sted til udendørsaktiviteter. Du kan opleve alt lige fra vandreture i Cañada del Lobo til kitesurfing på Los Álamos Strand. Her ved Málagas bugt er der rig mulighed for at slappe af et par dage.

På rejser til Torremolinos må du ikke snyde dig selv for et besøg i Casa de los Navajas i ny-mudéjar stil. Andalusiens regionale regering har erklæret stedet for et sted med historisk interesse, og det ligger over for den charmerende Bajondillo Strand. Læg også vejen forbi tårnet Torre de Pimentel, der blev bygget af nasriderne i det 14. århundrede. På byens hovedstrøg Calle San Miguel kan du shoppe løs i de mange butikker. Besøg den tidligere fiskerlandsby La Carihuela, som i dag byder på en smuk strandpromenade med masser af restauranter, hvor du har rig mulighed for at smage på stegt fisk kaldet pescaíto frito. Når du er i La Carihuela, er kirken Parroquia de Nuestra Señora del Carmen absolut også et besøg værd. Du genkender med det samme kirken på grund af de store ankre og klinkerne med et billede af Jomfru Maria. Afsæt også tid til at slentre en tur gennem Jardin Botanico Molino de Inca i nærheden af Los Manantiales. Haven har ca. 350 træer fra 80 forskellige sorter, 4 udsigtspunkter og mange områder, hvor vand spiller en central rolle, hvilket gør den til et ideelt sted for hele familien.

Under en ferie i Torremolinos kan du tilbringe nogle skønne dage ved strandene, vandre ad de mange stier og slappe af i et område, som indbyder til udendørsaktiviteter.

Her kan du overnatte i Torremolinos

Mest populære hoteller i Torremolinos

Melia Costa Del Sol
Melia Costa Del Sol
4 out of 5
Paseo Maritimo 11- Playa De Bajondillo, Torremolinos, Malaga
Hent priser

Dette hotel i Torremolinos ligger på stranden, 2,1 kilometer fra Aqualand Torremolinos samt mindre end 20 kilometer fra Málaga Katedral og Picasso-museet i Málaga. ...

4.3/5Excellent! (989 anmeldelser)

"Skønt hotel med lækre faciliteter, venligt og hjælpsomt personale og høj stardard. Dejlig morgenmadsbuffet. Coronarestriktioner er desuden tænkt ind i personalets arbejde og gæsternes færden, så man føler sig mere sikker."…"

Anmeldelse fra 2. aug. 2020

Melia Costa Del Sol
Sol Don Pablo
Sol Don Pablo
4 out of 5
Paseo Maritimo, Torremolinos, Malaga
Hent priser

Dette hotel ligger på stranden i Torremolinos, kun 5 minutters gang fra Bajondillo og Los Alamos Strand. Derudover ligger La Carihuela og Costa del Sol-pladsen ...

4.2/5Very Good! (924 anmeldelser)

"Very Nice hotel. Very clean ro and lots of activities and good entertainment in the evening."…"

Anmeldelse fra 16. dec. 2019

Sol Don Pablo
Costa del Sol Hotel
Costa del Sol Hotel
3 out of 5
Paseo del Colorado, 29, Torremolinos, Málaga
Prisen er DKK 402 pr. nat fra 27. jan. til 28. jan.

Dette hotel ved stranden ligger i Torremolinos, kun 15 minutters gang fra Los Alamos Strand, Los Alamos og Costa del Sol-pladsen. Derudover ligger Aqualand Torremolinos ...

4.4/5Excellent! (243 anmeldelser)
Helt i orden

"God morgen mad, bede tæppe på værelset rent og pænt"…"

Anmeldelse fra 29. feb. 2020

Costa del Sol Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Torremolinos

Waterfront Santa Clara Apartments
Waterfront Santa Clara Apartments
3.5 out of 5
Calle Castillo del Inglés, 11, Torremolinos, Málaga
Prisen er DKK 986 pr. nat fra 10. feb. til 11. feb.

Dette lejlighedshotel ved stranden ligger i Torremolinos, kun 10 minutters gang fra Synagogen i Torremolinos og Bajondillo. Derudover ligger La Carihuela og ...

3.9/5Good! (20 anmeldelser)
Great view and relaxing

"The apartment was excellent with the best pool- and ocean view and a big terrace. Could sleep 4 people, but there were only 2 chairs on the terrace. Only negative side was the lack of sunbeds by the pool. There were around 20 sunbeds, all broken, and each morning all the senior citizen ran down to ..."…"

Anmeldelse fra 24. sep. 2019

Waterfront Santa Clara Apartments
Palm Beach Club Apartamentos
Palm Beach Club Apartamentos
1 out of 5
Calle Miami s/n, Torremolinos, Malaga
Prisen er DKK 316 pr. nat fra 31. jan. til 1. feb.

Dette lejlighedshotel ligger i Carihuela, kun 15 minutters gang fra La Carihuela og Los Alamos Strand. Derudover ligger Aqualand Torremolinos og Benalmádena ...

3.9/5Good! (467 anmeldelser)

"Vi havde et dejligt værelse med altan, dejlige senge. Alt rent"…"

Anmeldelse fra 17. apr. 2019

Palm Beach Club Apartamentos
Apartamentos Torre de la Roca
Apartamentos Torre de la Roca
1 out of 5
Calle Brasil 18, Torremolinos, Malaga
Prisen er DKK 337 pr. nat fra 26. jan. til 27. jan.

Dette lejlighedshotel ligger på stranden i Torremolinos Centrum, kun 10 minutters gang fra Ærkeenglen San Miguels sogn, Bajondillo og Los Alamos Strand. Derudover ...

3.8/5Good! (63 anmeldelser)
Fornuftig lejlighed til rimelige penge :)

"En udmærket lejlighed tæt på stranden/by og med en dejlig udsigt. Inventaret dog noget slidt, men ok til de 4 dage vi havde til rådighed. Lidt ærgerligt at poolen åbenbart er sæsonbetonet (var lukket) og ikke til disposition, men ellers et fint område omkring poolen med en dejlig lukket have."…"

Anmeldelse fra 2. maj 2018

Apartamentos Torre de la Roca
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Torremolinos

De mest populære oplevelser i Torremolinos

Torremolinos – anmeldelser

4.2

Populær destination

5 - Fremragende
16
5 - Fremragende 36.36363636363637%
4 - God
20
4 - God 45.45454545454545%
3 - Okay
8
3 - Okay 18.181818181818183%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

1. mar. 2020

Hyggelig by, man rejser tilbage i tiden med mosaik i gågaden

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

22. nov. 2019

Hyggelig by med mange gode spisesteder og gode forretninger. Bybusser til div. små serverdigheder, så som Mijas, Benalmadena Pueblo m. m.

5/5 - Fremragende

Merete

4. nov. 2019

Altid rart at gå rundt i Torremolinos. Hovedgaden lavet flot om.

4/5 - God

Verificeret rejsende

20. okt. 2019

Strand og havet

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

12. okt. 2019

Holder meget af Torremolinos! Trygt sted med masser af spisesteder, shopping, nær strand. Der er en positiv afslappet atmosfære. Transport fra lufthavnen til de fleste hoteller kan gøres på ca 25 minutter. Pris omkring Euro 20. Kan varmt anbefales!

4/5 - God

Verificeret rejsende

31. aug. 2019

Måske er byen ved at tabe pusten?

Byer i nærheden af Torremolinos