Billigste flyrejser til Torremolinos

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 224 for en enkeltbillet og DKK 515 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Feb 22, 2020

Det er for småligt, at der ingen skærm er ved sædet

May 27, 2019

Wi-Fi burde være gratis.

Apr 23, 2019

Der kunne godt være gjort lidt bedre rent i flyet

Dec 9, 2018

Mangler internet

Oct 17, 2018

Alt til tiden og nye fly med lavt CO2.

Sep 18, 2018

Flyet hjem var 2 timer forsinket,det ikke i orden

Aug 28, 2018

Fin service i forhold til assistance ( kørestolsbruger)

Om Torremolinos

Fly til Torremolinos

Er du på udkig efter en dejlig badeferie sammen med familien, hvor der er mulighed for kulturelle oplevelser? Eller leder du efter en solferie med kæresten på en smuk sandstrand ikke langt fra et underholdende natteliv? Så vil en billig flyrejse til Torremolinos ved den smukke Middelhavskyst i det sydlige Spanien være lige noget for dig. Med billige flybilletter til charmerende Torremolinos kan du nyde sol, strand og vand og ikke mindst et lækkert spansk køkken med rig mulighed for fisk- og skaldyrsretter.

På din rejse til Torremolinos kan du vælge bare at nyde ren afslapning. Medbring en god bog, og find dig en hyggelig plet på en dejlig sandstrand, mens du nyder solen og lytter til bølgerne, der skvulper fredsommelig ind mod strandkanten. Skulle du få lyst til nogle sjove aktiviteter, findes der flere spændende kulturelle tilbud i området. Undersøg eventuelt mulighederne for biludlejning i Torremolinos, så du selv kan komme rundt og opleve hele området.

Flybilletter til Torremolinos

Tag et fly til Torremolinos via Malaga Lufthavn, der er den lufthavn, der ligger tættest på byen. Fra Danmark kan du let finde direkte fly til Malaga Lufthavn på den smukke Costa del Sol. Malaga Lufthavn er blot 8 kilometer fra Malaga by og ligger kun 5 km nord for Torremolinos.

I Torremolinos og langs hele den skønne Middelhavnskyst kan du finde et stort udvalg af hoteller. Det er let at finde det helt perfekte hotel i Torremolinos, der passer lige til dine og din families behov. Du kan vælge at bo centralt i byen eller i nærheden af stranden og kysten.

Billigt fly til Torremolinos Lufthavn

Malaga Lufthavn, der officielt hedder Malaga-Costa del Sol Lufthavn, har to terminaler, og den tilbyder de besøgende Wi-Fi mod betaling. Desuden kan du finde en lang række forretninger, hvor der sælges designerbrands og andre kendte mærker. Eller du kan finde en lille souvenir til vennerne derhjemme, inden turen går tilbage til Danmark. Det største shoppingområde ligger i Terminal 1.

Du kan desuden finde flere forskellige restauranter og spisesteder samt pengeautomater og vekselkontorer rundt omkring i lufthavnen. Malaga Lufthavn er en populær lufthavn og den fjerde travleste i Spanien.

Når du skal videre fra lufthavnen og ind til Torremolinos by, har du flere muligheder, hvad angår transport. Du kan tage med toget, hvilket tager omkring en halv time. Du kan også finde busser, der går ind til byen, og den nok hurtigste transportmåde er at finde en taxa blandt de mange ventende taxaer uden for lufthavnsbygningen. Turen med taxa ind til Torremolinos tager kun omkring 10-15 minutter.

Billigt fly til sol og strand i Torremolinos

Hvis du vil opleve Torremolinos fra dens bedste side, kan du gå en hyggelig tur fra marinaen og langs med promenaden ind til centrum af byen. Leder du efter en hyggelig restaurant, finder du flere tapas- og fiskerestauranter langs med promenaden eller i området La Carihuela. Torremolinos har desuden flere små torve og gader, hvor der er rig mulighed for shopping. Har du børnene med, bør I ikke gå glip af et besøg i Auqualand Torremolimos, der er et af de største vandlande på Costa del Sol. I kan desuden besøge Krokodilleparken, hvor I kan se de spændende og frygtindgydende dyr på tæt hold.

Populære flyrejser til Torremolinos

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 224 for en enkeltbillet og DKK 515 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.