Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Málaga

Billeje i Malaga

Malaga ligger smukt på Spaniens sydkyst, og den lille by ved havet tiltrækker hvert år mange turister fra resten af verden. Det er nemt at finde en god biludlejning i Malaga, uanset om du flyver direkte til byens lufthavn eller kommer med tog eller bus fra en af de andre store spanske byer.

Og der er masser at se på og opleve for hele familien i denne sydeuropæiske perle; både i selve byen, hvor der er mange kulturelle tilbud og mulighed for afslapning på kridhvide strande, men du kan også leje en bil og besøge det skønne opland, hvor de mange små hyggelige byer byder på autentisk stemning og maleriske omgivelser.

Lej en bil i lufthavnen

Lufthavnen ligger ca. 8 km fra byen, og hvis du flyver til Malaga er der ved ankomsten flere muligheder for billig biludlejning i Malaga. Hvis hele familien er med, er der muligvis brug for en stationcar, eller hvorfor ikke leje en autocamper, så børnene har god plads til at spille kort og læse bøger, når turen går fra den ene seværdighed til den anden? Husk at bede om en autostol eller en selepude, hvis du har små børn med på rejsen. Du kan selv vælge, om du vil aflevere bilen i lufthavnen eller ved et af kontorerne i centrum af Malaga, når du ikke skal bruge den længere; sidstnævnte er en ideel løsning, hvis du bare ønsker at transportere din bagage fra lufthavnen til et hotel i Malaga midtby ved ankomsten.

Rejser du til byen på forretningsrejse, kan du spare tid ved at leje en bil i Malaga inden afgangen fra Danmark, så du bare skal stige ud af flyet og hente bilen ved et af kontorerne i lufthavnen. Vær opmærksom på, at det ikke er alle biludlejningsfirmaer, der har kontorer i lufthavnens terminalbygninger, så det kan være nødvendigt at tage en shuttlebus fra lufthavnen; turen tager 5-10 minutter. Hvert biludlejningsfirma tilbyder biler i mange forskellige prisklasser, så du kan nemt finde en løsning, der passer perfekt til dine behov.

Billeje i Malaga centrum

Ankommer du direkte til centrum med bus eller tog, er der adskillige muligheder for billig billeje i Malaga. Byens togstation er et trafikalt knudepunkt for både højhastighedstog og lokale tog, og busstationen ligger lige ved siden af. Der er mulighed for leje af bil på et af de mange kontorer i nærheden, hvis du vil køre en tur uden for byen, f.eks. på en afslappende ekskursion til en af de maleriske små landsbyer, hvor mañana-mentaliteten lever i bedste velgående. Vælg en bil med en lidt større motor, hvis du planlægger at køre ad de mindre bjergruter – nogle steder stiger vejen meget stejlt.

Hvis ferien skal bruges på korte sightseeingture er det en god idé at leje en mindre bil, der er nemmere kan komme rundt i, hvis turen går til Malagas smalle gader. Du kan også lave en dagsudflugt til en af områdets mange strande med hvidt sand og turkisblåt hav – kør lidt uden for byen, hvis du vil undgå det værste menneskemylder.

Udforsk Málaga

Udforsk Málaga med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!