Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Málaga

Se alle 24 aktiviteter i Málaga

Oplevelser i Malaga – byen der har det hele

Byen Malaga, som ligger smukt ved Spaniens Middelhavskyst omkranset af bjerge og gennemskåret af floden Guadalmedina, er med rette en af landets største turistmagneter. Her er dejlige sandstrande, hvor du kan slappe af og nyde det milde klima. Her er desuden mange interessante steder for dig at udforske, hvis du interesserer dig for historie, kunst og kultur. Malaga er fødested for Spaniens vel nok mest kendte maler, som naturligvis hyldes med et museum i byen.

Attraktioner i Malaga for enhver smag

Den berømte spanske maler Pablo Picasso er født i Malaga. Besøg det forholdsvis nye museum, Museo Picasso Malaga, der ligger i den gamle bydel, og som er blevet en meget stor turistattraktion. Museet, hvis permanente samling tæller 200 af Picassos værker, holder også af og til særudstillinger af andre af kunstnerens værker udlånt fra museer verden over. Snyd heller ikke dig selv for at besøge Museo de Malaga, som både er et kunstmuseum med værker af bl.a. Velazquez, Goya og Picasso og et arkæologisk museum.

Udforsk maurernes gamle fæstning og Malagas største vartegn, Alcazaba. Når du besøger denne fæstning, er du sikker på en storslået udsigt ud over byen og havnen. Læg også mærke til det gamle romerske amfiteater ved siden af Alcazaba, og gå en tur i de naturskønne haver, der hører til den gamle fæstning.

Besøg også en anden af Malagas attraktioner, katedralen La Manquita i renæssancestil i byens historiske centrum. Katedralens ene tårn er aldrig blevet bygget færdigt. Man mener, det skyldtes pengemangel, men man valgte i sin tid at lade katedralen henstå som ufærdig, og nu er det manglende tårn simpelthen blevet et kuriosum i sig selv. Når du trænger til noget at spise, finder du nemt et hyggeligt spisested. Find eksempelvis et i nærheden af katedralen, og nyd dens smukke ydre.

Indkøb og andre aktiviteter i Malaga

Der er utallige indkøbsmuligheder i Malaga. Byens mest fashionable butiksstrøg er gågaden Calle Marqúes de Larios, hvor du finder de kendte mærkevarer. Normal kan det godt betale sig at købe tøj og sko i Spanien, så læg også vejen forbi Calle Nueva tæt ved gågaden, hvor der ligger den ene skobutik efter den anden. Tag eventuelt en tur til indkøbscentret Plaza Mayor lidt uden for byen, som ud over en masse butikker også tilbyder restauranter, underholdning for børnene, bowling og en spillehal med elektroniske spil.

Nyd Malagas skønne strande, hvor du kan dyrke forskellige former for vandsportsaktiviteter, og tag også på sejltur langs kysten. Tag eventuelt på en Delfinsafari i Gibraltar, hvor der lever mange delfiner. Du får også mulighed for at passere igennem Gibraltarstrædet, som forbinder Middelhavet med Atlanterhavet.

Glem heller ikke at nyde Malagas egen flotte havn, Puerto de Malaga, som har gennemgået en gennemgribende renovering. Besøg Muelle Uno med restauranter og barer og Muelle Dos, en flot overdækket promenade med elegant design og spændende haveanlæg med legepladser til børnene.