Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Rejser til Torremolinos 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Torremolinos med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Torremolinos. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Her kan du overnatte i Torremolinos

Mest populære hoteller i Torremolinos

Melia Costa Del Sol
Melia Costa Del Sol
4 out of 5
Paseo Maritimo 11- Playa De Bajondillo, Torremolinos, Malaga
Hent priser
4.3/5Excellent! (989 anmeldelser)

"Skønt hotel med lækre faciliteter, venligt og hjælpsomt personale og høj stardard. Dejlig morgenmadsbuffet. Coronarestriktioner er desuden tænkt ind i personalets arbejde og gæsternes færden, så man føler sig mere sikker."…"

Anmeldelse fra 2. aug. 2020

Melia Costa Del Sol
Sol Don Pablo
Sol Don Pablo
4 out of 5
Paseo Maritimo, Torremolinos, Malaga
Hent priser
4.2/5Very Good! (924 anmeldelser)

"Very Nice hotel. Very clean ro and lots of activities and good entertainment in the evening."…"

Anmeldelse fra 16. dec. 2019

Sol Don Pablo
Costa del Sol Hotel
Costa del Sol Hotel
3 out of 5
Paseo del Colorado, 29, Torremolinos, Málaga
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 402 pr. nat fra 25. jan. til 26. jan.
4.4/5Excellent! (243 anmeldelser)
Helt i orden

"God morgen mad, bede tæppe på værelset rent og pænt"…"

Anmeldelse fra 29. feb. 2020

Costa del Sol Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Torremolinos

Strandferie i Torremolinos

Der findes intet mere afslappende end en ferie i Torremolinos. Uanset om du nyder en forfriskende cocktail på en lokal bar eller en god bog ved kysten, er din rejse til Torremolinos den ideelle anledning til at udleve alle dine dagdrømme. Mange besøgende vil gerne overnatte nær Bajondillo, der ligger bare 0,8 km fra centrum. Du finder dog også masser af pakkrejser til Torremolinos omkring Los Alamos Strand og Playamar Strand, der også er gode muligheder.

Godt at vide om Torremolinos

  • Hvis en frisk havbrise og afslappende ture langs vandet er din idé om den perfekte ferie, kan du gå efter et af vores strandhoteller i Torremolinos. Lidt tid ved vandet er den perfekte kur mod hverdagens stress og jag.
  • Lejligheder er også populære blandt rejsende, der planlægger en ferie i Torremolinos. To gode muligheder er iloftmalaga Ático Los Álamos og iloftmalaga Puerta Nueva.
  • Der er et væld af oplevelser, som holder de 65.400 indbyggere i Torremolinos travlt optagede. Hvis du tager et hurtigt kig på vores side med oplevelser i Torremolinos, kan du se, hvad dette sted har at byde på.
  • Du må ikke forlade stedet, før du har oplevet La Carihuela, Aqualand Torremolinos og Bajondillo. Med de penge du sparer gennem vores tilbud på rejser til Torremolinos, kan du se flere store seværdigheder som disse.

Spar tid og penge med pakkerejser til Torremolinos

Hvad er den bedste måde at spare penge på min ferie til Torremolinos på?

Det er nemt at opnå besparelser med vores pakkerejser til Torremolinos. Hvis du kombinerer overnatning, fly og andre tjenester (såsom udflugter og billeje) i en samlet reservation, kan du spare på den samlede pris. Expedia tilbyder 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele verden at vælge mellem, så du kommer ikke til at mangle muligheder. Herudover kan du glæde dig over, at der intet afbestillingsgebyr er på langt de fleste reservationer, hvis dine planer skulle ændre sig.

Hvilke lufthavne kan jeg flyve til, når jeg skal på ferie til Torremolinos?

Det er en let sag at booke flyet til din ferie til Torremolinos, da der kun er én stor lufthavn i nærheden af byen. Málaga (AGP) har 2.130 fly pr. måned.

Hvilke slags overnatningssteder er mest populære på en rejse til Torremolinos?

Du kan finde noget for alle slags rejsende i Torremolinos. Nogle foretrækker lejligheder, mens andre hellere vil gå efter private ferieboliger. En mulighed er også at kigge nærmere på hoteller og lejligheder i området.

Hvad er inkluderet i en pakkerejse hos Expedia?

Med en pakkerejse til Torremolinos kan du få rabat på det meste. Der er de mest oplagte elementer, som for eksempel fly og hotel, men hvad med at reservere en udlejningsbil til at køre rundt i, mens du er ved det? Hvis du foretrækker trygheden ved at have booket dine oplevelser i god tid, før du tager på ferie, så kan vi også hjælpe med det. Vælg din foretrukne kombination – så kan du skræddersy din rejse, præcis som du vil have den.