Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Rejse til Torremolinos

Skal du snart rejse til Torremolinos, Torremolinos, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Torremolinos et godt sted at starte for at få lidt mere information om Torremolinos. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Torremolinos bliver perfekt.

Ferie Torremolinos:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Torremolinos? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Torremolinos. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Torremolinos for at nå det hele. Selvom du har besøgt Torremolinos før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Torremolinos for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Torremolinos, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Torremolinos. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Torremolinos, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Torremolinos? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Torremolinos. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Torremolinos, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Torremolinos ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Torremolinos og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Torremolinos. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Torremolinos

Se alle 1.002 overnatningssteder i Torremolinos
Gran Cervantes By Blue Sea DKK 696
Anmeldelse fra 1. mar. 2020
Se oplysninger
 
Gran Cervantes By Blue Sea

Gran Cervantes By Blue Sea

Las Mercedes S N, Torremolinos, Malaga
   
  3,9 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Venlige, hjælpsomme personale, 2 indgange, den ene er mod gågaden og ca. 5 min. Gå afstand til tog station, god beliggenhed, indendørs pool, flot udsigt fra 9. Etage mad buffet :)

  Melia Costa Del Sol
  Anmeldelse fra 6. feb. 2020
  Se oplysninger
   
  Melia Costa Del Sol

  Melia Costa Del Sol

  Paseo Maritimo 11- Playa De Bajondillo, Torremolinos, Malaga
    
   4,3 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Fantastisk god beliggenhed og rigtig gode faciliteter Skøn tagterrasse med pool, aktiviteter, restaurant, bar og en fantastisk udsigt over Malagabugten og stranden.

   Sol Don Pablo
   Anmeldelse fra 16. dec. 2019
   Se oplysninger
    
   Sol Don Pablo

   Sol Don Pablo

   Paseo Maritimo, Torremolinos, Malaga
     
    4,2 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Very Nice hotel. Very clean ro and lots of activities and good entertainment in the evening.

    Sol House Costa del Sol DKK 784
    Anmeldelse fra 23. okt. 2019
    Se oplysninger
     
    Sol House Costa del Sol

    Sol House Costa del Sol

    Calle de Salvador Allende 45, Torremolinos, Malaga
      
     4,3 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Flot hotel i smukke omgivelser dog meget turisted. Lækker og flot morgenmadsbuffet eneste minus dårlig akustik i det store lokale. Lækre pools ærgerligt man ligger som sild i en tønde.

     Hotel Ritual Torremolinos - Adults only
     Anmeldelse fra 10. jan. 2020
     Se oplysninger
      
     Hotel Ritual Torremolinos - Adults only

     Hotel Ritual Torremolinos - Adults only

     Calle de Brasil, 2, Torremolinos, Malaga
       
      4,2 ud af 5
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Der var en anelse koldt, men vi fandt ud af det. Og der var noget simpel morgenmad mod tidligere

      Málaga Inn DKK 187
      Anmeldelse fra 8. apr. 2018
      Se oplysninger
       
      Málaga Inn

      Málaga Inn

      Calle Manila 3, Torremolinos, Malaga
        
       3,1 ud af 5
       2.0 ud af 5.0 Stjerner

       Everything was broken. It was clean and receptionist really nice but doesn’t cover that it should have closed in the 50ies

       Hotel Princesa Solar - Adults Recommended
       Anmeldelse fra 23. jun. 2019
       Se oplysninger
        
       Hotel Princesa Solar - Adults Recommended

       Hotel Princesa Solar - Adults Recommended

       Avenida Carlota Alessandri, 94, Torremolinos, Malaga
         
        4,0 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Nice hotel 3 min. From the Beach. Fantastic service. A bit of drunk noisy English people, cant change the overall meening.

        Hotel Torremolinos Centro DKK 453
        Anmeldelse fra 24. dec. 2019
        Se oplysninger
         
        Hotel Torremolinos Centro

        Hotel Torremolinos Centro

        Plaza de la Independencia, 12, Torremolinos, Málaga
          
         3,1 ud af 5
         1.0 ud af 5.0 Stjerner

         Godt beliggende renoveret hotel med udmærkede senge, balkoner og karbadeværelse. Rengøringspersonalet er venlige og spørger dagligt om der er behov for rengøring/ rene håndklæder mm. Receptionen velfungerende og venlig betjening. Der var for mit vedkommende ingen ekstra betaling for aircon eller ...

         De mest populære aktiviteter i Torremolinos

         Se alle 16 aktiviteter i Torremolinos