Rejser til Marbella 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

De bedste tilbud på fly + hotel i Marbella

Holiday World Polynesia
Malaga Alameda Centro Affiliated by Meliá
B bou Hotel La Viñuela & Spa
Hotel Larios Málaga
Hotel MS Maestranza
Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Marbella

Der er intet som en ferie i Marbella, der kan få dig til at føle dig frisk og veludhvilet. Den beroligende lyd af bølgeskvulp og duften af frisk havluft vil ude tvivl genopfriske krop og sjæl. For at være tæt på byens centrum på din rejse til Marbella kan du finde et hotel omkring Puerto Banús Strand (blot 6 km væk). Hvis du har planer om blive i længere tid, kan du overveje at booke en af vores pakkerejser til Marbella. Du vil ikke kun spare penge, du finder også andre fantastiske strande såsom Cabopino-stranden og Venus-stranden. Det er det, man kalder win-win!

Godt at vide om Marbella

  • Lad dig lulle i søvn til den blide lyd af havets brusen på et af vores strandhoteller i Marbella. Der er intet som at overnatte i nærheden af vandet.
  • Vores lejligheder som f.eks. Apartamento Marbella Playa Centro og Los Naranjos Golf Dúplex er et hit blandt alle slags besøgende. Tag et kig på faciliteterne, og glæd dig til dit ophold i Marbella!
  • Vores side med oplevelser i Marbella er et godt sted at udforske spændende oplevelser i området. Selvfølgelig er det svært at slå de lokales insiderviden. Med et befolkningstal på 134.600 i Marbella er vi sikre på, at du vil møde et par venlige sjæle, der er villige til at give dig nogle tips.
  • Den gamle bydel i Marbella, Puerto Banus Marina og Puerto Banús Strand er nogle af de imponerende attraktioner, som bør være på dit program. Med vores tilbud på rejser til Marbella får du flere penge til at udforske dem.

Besøg Marbella

Søg efter de bedste steder og områder i Marbella, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Marbella

Mest populære hoteller i Marbella

Alanda Marbella Hotel
Alanda Marbella Hotel
5 out of 5
Blvd. Principe Alfonso von Hohenlohe, Marbella, Malaga
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.223 kr. pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
1.223 kr.
pr. nat
1. nov. – 2. nov.
8/10 Very Good! (571 anmeldelser)
Dejligt nyrenoveret hotel
"Hotellet var dejligt og nyrenoveret. Vi havde ikke undersøgt helt godt nok og var overrasket over det var et fuldstændigt alkoholfri hotel, så vi fik ikke udnyttet restauranterne eller poolen i samme grad, som hvis vi kunne have fået en flaske vin til maden eller drink ved poolen. Området er lækkert ..."

Anmeldelse fra 30. apr. 2023

Alanda Marbella Hotel
Hard Rock Hotel Marbella – Puerto Banús Adults Recommended
Hard Rock Hotel Marbella – Puerto Banús Adults Recommended
4 out of 5
Urb. Nueva Andalucía, s/n, Marbella, Málaga
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 944 kr. pr. nat fra 11. okt. til 12. okt.
944 kr.
pr. nat
11. okt. – 12. okt.
8/10 Very Good! (129 anmeldelser)
Perfect hotel
"Det var det bedste hotel jeg har været på. Morgenmaden var fantastisk. De havde to store pools. Der var 2 poolparty under opholdet, perfekt for det single par. Virkelig god service vi måtte blive lidt længere da vi skulle tjekke ud."

Anmeldelse fra 11. aug. 2022

Hard Rock Hotel Marbella – Puerto Banús Adults Recommended
Occidental Puerto Banus
Occidental Puerto Banus
4 out of 5
Avenida Rotary Internacional s/n, Puerto Banus, Marbella, Malaga
Prisen er 859 kr. pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
859 kr.
pr. nat
1. nov. – 2. nov.
8,8/10 Excellent! (122 anmeldelser)
Skøn hotel
"Skøn hotel med lækker værelser og god morgenmad. En meget dejlig pool."

Anmeldelse fra 14. okt. 2022

Occidental Puerto Banus
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Marbella?
Med priser fra så lidt som 4.723 kr. er pakkerejser din smutvej til billigere rejser. Tilpas din ferie til Marbella ved at vælge fra det brede udvalg af flypriser, hoteller og udlejningsbiler.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Marbella?
Det gælder om at samle så mange elementer som muligt. Hoteller, flyrejser og udlejningsbil – kombiner det, du har brug for, i en pakkerejse til Marbella, og opnå besparelser. Få fingrene i endnu bedre tilbud, når du tilføjer endnu mere, såsom oplevelser og udflugter, til din reservation. Men det er slet ikke det mest imponerende ved det hele. Du har muligheden for selv at sammensætte din rejse, helt som du vil have det. Vi tilbyder 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder over hele verden, så alle kan komme afsted og opfylde feriedrømmene.
Hvor skal jeg overnatte i Marbella?
Der er meget at udforske i Marbella, så det giver mening at overnatte et sted nær seværdighederne. Puerto Banus Marina, Puerto Banús Strand og Plaza de los Naranjos er blandt nogle af de mest spændende af slagsen, som du kan overveje til din rejseplan.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Marbella?
Besøgende, der lægger vejen forbi Marbella, foretager ofte en reservation hos Hostal Apartamentos el Gallo eller Linda Boutique Hotel. Disse steder ligger i Marbella Centrum. Et andet interessant kvarter er Puerto Banús. Puerto Banus Beach, 2 gratis WiFi / parkering, 3 puljer, ingen bil, tilbyder £ 102 / nt. 2Y og Tilbud, Beach Front, Puerto Banus, Club Playas Del Duque, Gratis Wifi & Parkering, er foretrukne muligheder i dette område.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Marbella?
Erfarne rejsende vil typisk gerne booke så tidligt som muligt. Du kan i reglen finde internationale flyrejser på Expedia op til 12 måneder inden din afrejse. Men hvis du er lidt sent ude, skal du ikke bekymre dig. Gode priser kan nogle gange blive tilgængelige i de sidste uger inden, du skal rejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Marbella på Expedia?
Det kommer an på, hvilken slags rejse du overvejer. Pakkerejser til Marbella kan inkludere flyrejser, billeje og hoteller. Du kan sætte dem sammen, som du vil, for at lave den pakkerejse, der fungerer for dig. Du kan også tilføje oplevelser og aktiviteter, når du har booket, for at score endnu større rabat.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Marbella?
Du kan nyde godt af store besparelser, når du kombinerer flyrejser, hoteller og billeje i en samlet pakke. Og når du booker alt sammen, gør det også planlægningen en del nemmere. Så hvorfor spilde din tid eller dine penge? Hvad enten du er ved at arrangere et lækkert weekendophold med din bedre halvdel eller en budgetvenlig tur med familien, kan du kigge på vores pakkerejser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Marbella hos Expedia?
Helt sikkert. Expedia har 500+ partnerflyselskaber at vælge mellem i hele verden. Med så bredt et udbud bliver det en nem sag at finde det helt rette flyselskab, der kan stå for flyveturen til Marbella.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Marbella?
Det er svært at forudse, hvad morgendagen bringer, så derfor er det godt at vide, at du kan ændre i eller afbestille din pakkerejse til Marbella. Hvis reservationen blev foretaget inden for de seneste 24 timer, er du muligvis berettiget til refusion. Hvis reservationen er fra tidligere end det, opkræver hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet måske et gebyr. Tjek vores kundeserviceportal for flere oplysninger.

Populære steder at besøge