Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Marbella

Nyd en solrig ferie i Marbella på den spanske solkyst, og oplev enestående arkitektur, kultur og natur. Hvis du benytter dig af biludlejning i Marbella, har du tilmed mulighed for at udforske endnu mere af Andalusien, besøge Gibraltar eller endda tage en sviptur til Marokko.

Når du benytter dig af billig billeje i Marbella, har du et bredt udvalg af biltyper at vælge imellem. Du kan dermed nemt vælge en bil, der passer til dit formål. Skal du på en længere udflugt, er en komfortabel sedan eller firehjulstrækker at foretrække. Men skal du mest cruise langs kysten, kan du i stedet vælge en smart cabriolet, hvor du kan få vind i håret.

Leje af bil i Marbella til aktiv ferie

Marbella er kendt for at være populær blandt golfspillere, og der ligger da også flere golfklubber i nærheden af byen. Lej en bil i Marbella, pak golfudstyret, og kør ud for at finde din foretrukne bane. Efter en formiddag på greenen vil du nyde at slappe af ved hotellets pool med en kølig drink. Elsker du at shoppe, eller skal du have købt nogle souvenirs med hjem, finder du et bredt udvalg af eksklusive butikker og hyggelige forretninger, der sælger alt lige fra kunsthåndværk til designervarer. Om aftenen kan du gå en tur i den glamourøse lystbådehavn, hvor du kan beundre de smukke både, inden du finder en elegant restaurant, der serverer friskfanget fisk sammen med et udsøgt glas vin.

Skal der mere fart på, kan du benytte dig af billig biludlejning i Marbella og køre en tur op i bjergene, der hæver sig bag byen. Her kan du besøge charmerende landsbyer, hvor du kan få en sludder med nogle af de lokale. Vil du nyde den friske bjergluft, kan du også leje en cykel, som du kan spænde bag på bilen, og derefter køre ud af byen for at finde et godt startsted til din cykeltur. Foretrækker du at opleve naturen i et roligere tempo, kan du i stedet snøre vandrestøvlerne og tage på vandretur i det kuperede terræn.

Intet besøg er dog fuldendt uden at have tilbragt noget tid på nogle af de smukke sandstrande. Slap af med en bog i en liggestol, eller prøv kræfter med nogle af de forskellige former for vandsport, der tilbydes. Fra dit hotel i Marbella kan du gå til den stemningsfulde gamle bydel, hvor de smalle stræder bidrager til den enestående atmosfære, du vil opleve her. Find en charmerende restaurant, og nyd en traditionel spansk middag, inden du fortsætter ud i det sprudlende natteliv.

Sådan kommer du til Marbella

Du kan nemt finde billige flybilletter til Marbella, og du lander i Málaga Lufthavn. Allerede her kan du vælge at leje en bil og selv køre det sidste stykke vej til dit hotel eller din hotellejlighed. Der er omkring 50 km fra lufthavnen til byen, men en stor del af turen forløber langs kysten, så du kan beundre den smukkeste udsigt over Middelhavet undervejs.

Udforsk Marbella

Udforsk Marbella med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!