Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Marbella

Nyd en solrig ferie i Marbella på den spanske solkyst, og oplev enestående arkitektur, kultur og natur. Hvis du benytter dig af biludlejning i Marbella, har du tilmed mulighed for at udforske endnu mere af Andalusien, besøge Gibraltar eller endda tage en sviptur til Marokko.

Når du benytter dig af billig billeje i Marbella, har du et bredt udvalg af biltyper at vælge imellem. Du kan dermed nemt vælge en bil, der passer til dit formål. Skal du på en længere udflugt, er en komfortabel sedan eller firehjulstrækker at foretrække. Men skal du mest cruise langs kysten, kan du i stedet vælge en smart cabriolet, hvor du kan få vind i håret.

Leje af bil i Marbella til aktiv ferie

Marbella er kendt for at være populær blandt golfspillere, og der ligger da også flere golfklubber i nærheden af byen. Lej en bil i Marbella, pak golfudstyret, og kør ud for at finde din foretrukne bane. Efter en formiddag på greenen vil du nyde at slappe af ved hotellets pool med en kølig drink. Elsker du at shoppe, eller skal du have købt nogle souvenirs med hjem, finder du et bredt udvalg af eksklusive butikker og hyggelige forretninger, der sælger alt lige fra kunsthåndværk til designervarer. Om aftenen kan du gå en tur i den glamourøse lystbådehavn, hvor du kan beundre de smukke både, inden du finder en elegant restaurant, der serverer friskfanget fisk sammen med et udsøgt glas vin.

Skal der mere fart på, kan du benytte dig af billig biludlejning i Marbella og køre en tur op i bjergene, der hæver sig bag byen. Her kan du besøge charmerende landsbyer, hvor du kan få en sludder med nogle af de lokale. Vil du nyde den friske bjergluft, kan du også leje en cykel, som du kan spænde bag på bilen, og derefter køre ud af byen for at finde et godt startsted til din cykeltur. Foretrækker du at opleve naturen i et roligere tempo, kan du i stedet snøre vandrestøvlerne og tage på vandretur i det kuperede terræn.

Intet besøg er dog fuldendt uden at have tilbragt noget tid på nogle af de smukke sandstrande. Slap af med en bog i en liggestol, eller prøv kræfter med nogle af de forskellige former for vandsport, der tilbydes. Fra dit hotel i Marbella kan du gå til den stemningsfulde gamle bydel, hvor de smalle stræder bidrager til den enestående atmosfære, du vil opleve her. Find en charmerende restaurant, og nyd en traditionel spansk middag, inden du fortsætter ud i det sprudlende natteliv.

Sådan kommer du til Marbella

Du kan nemt finde billige flybilletter til Marbella, og du lander i Málaga Lufthavn. Allerede her kan du vælge at leje en bil og selv køre det sidste stykke vej til dit hotel eller din hotellejlighed. Der er omkring 50 km fra lufthavnen til byen, men en stor del af turen forløber langs kysten, så du kan beundre den smukkeste udsigt over Middelhavet undervejs.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Marbella

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Marbella?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Marbella.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Marbella?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Marbella er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Marbella?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Marbella?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Marbella

Udforsk Marbella med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!