Billige flybilletter til Marbella

Om Marbella

Fly til Marbella

Nu kan du hurtigere end nogensinde finde billige flybilletter til Marbella. Expedias optimerede søgemaskine finkæmmer nettet, og finder lige præcis den flyvning, der passer dig. Du kan få vist såvel de hurtigste som billigste flyvninger øverst. Find også hotel i Marbella med Expedia.

Marbella, der er en by med 140.000 indbyggere, ligger på Costa del Sol i det sydlige Spanien. Både om sommeren og om vinteren er det dejligt varmt, hvilket gør Marbella til en nem og behagelig løsning, hvis du vil til varmere himmelstrøg. Marbellas lækre strande gør byen til et populært rejsemål, og den besøges hvert år af utallige turister.

Marbella kombinerer historie, modernitet, aktiviteter og afslapning, så du kommer helt bestemt ikke til at kede dig, hvis du bestiller flybilletter til Marbella.

Marbella er god til familieferie. Strandene er meget børnevenlige, og derudover er der også et væld af andre aktiviteter, der kan underholde jer. Ikke langt fra Marbella ligger der et kæmpemæssigt vandland, og når I er færdige her, kan I for eksempel tage i safaripark, krokodillepark eller til en sommerfuglefarm.

På stranden er der også rigeligt at lave. Hvis det her bliver for varmt, kan du benytte dig af havet til blandt andet dykning, vandcykling og kajak.

Flyrejser til Marbella fra Danmark

Du flyver lettest til Marbella fra Danmark via den nærliggende by Málaga. Dette kan lade sig gøre direkte fra Kastrup, Billund og Aalborg. Du kan flyve med selskaber som Norwegian og SAS.

Ankomst med fly til Marbella via Málaga lufthavn

Du ankommer til Málaga Airport, hvorfra der regelmæssigt afgår busser til Marbella. Det tager blot 45 minutter. Ellers er taxa også en mulighed.

Så er du i Marbella, og afslapningen kan begynde. Men der er også rigeligt at se i Marbella omegn, så måske billeje i Marbella var en god idé.

Marbella ligger i regionen Andalusien, der har rigtigt meget at byde på. Hvis du er historieinteresseret, kan du for eksempel køre til den gamle by Ronda, hvis huse er lavet af hvide kalksten. Byen ligger på fascinerende vis på hver side af en kløft. Kløften er forbundet af tre broer, hvoraf den ældste af dem blev opført af romerne.

På din vej tilbage kan du passende lægge vejen forbi de mange små landsbyer der spreder sig ud over bjerget og få lidt tapas på den lokale bar.

Bjergkæden Sierra Nevada ligger i Andalusien, og hvis du har brug for et pause fra standen, er dette område en god måde at gøre det på. I vinterhalvåret kan du stå på ski, mens der om sommeren dannes de perfekte rammer for vandring.

Med al den aktivitet har man brug for næring. Andalusien er hjemstedet for tapas, så hvilket bedre sted at spise dig mæt i et hav af forskellige småretter? Det er værd at vide, at man mange steder i Andalusien, når man bestiller en fadøl, får en lille tapa med, helt gratis.

Ellers er der vel blot tilbage at nyde din ferie i Marbella, det smukke Sydspanien, de mange indtryk og at snakke lidt med de altid venlige og imødekommende spaniere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Marbella?
Hvis du ankommer med fly, behøver du ikke tænke længe over, hvilken lufthavn du skal gå efter. Marbella har nemlig kun en af slagsen – Málaga (AGP).
Hvor langt ligger AGP fra Marbella?
Det er ikke noget problem at skulle rejse lidt længere, hvis du har arrangeret det hele på forhånd. Marbella midtby er 40 km fra AGP, så det er en god idé at finde ud af, hvordan du bedst kommer ind til byen, før du ankommer til lufthavnen.
Kan jeg flyve til Marbella i øjeblikket?
For at få alle de nødvendige oplysninger om at flyve til Marbella kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om eventuelle gældende rejserestriktioner, og om du skal i karantæne, når du lander.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Marbella?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Marbella, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Marbella med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Marbella, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Marbella?
Turister fra alle verdenshjørner lander i Málaga (AGP) dagligt. Stig af flyet, hent din bagage, og bevæg dig ind mod hjertet af Marbella, som ikke ligger mere end 40 km derfra.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Marbella?
45 luftfartsselskaber flyver til Marbella fra mindst 136 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Marbella?
Rejsende vil ofte vælge at flyve med easyJet, Vueling eller British Airways, når de skal besøge Marbella. De fleste af disse fly ankommer fra London, hvorfra easyJet har mange flyafgange.
Hvor mange direkte fly er der til Marbella?
Det er langt nemmere at flyve til en ny destination, når du ikke behøver at mellemlande. Hvis du har planer om at rejse til Marbella, vil du blive glad for at høre, at der er 1.442 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Marbella fra?
Mange fly til Marbella letter fra lufthavne i London, Newport og Redhill.
Hvor lang tid tager det at flyve til Marbella Lufthavn?
Flyvetiden afgør, hvor mange film du kan nå at se på skærmen undervejs. Fra London til Marbella er flyvetiden i gennemsnit på 2 timer og 53 minutter. Fra Newport tager det omkring 2 timer og 55 minutter, og fra Redhill tager det 2 timer og 44 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Marbella?
Lad være med at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, rutinerede rejsende bruger til at finde gode tilbud. Når du reserverer på forhånd, har du flere muligheder, og flyene er knap så dyre. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der skulle ske at være flere lufthavne i og omkring din destination. Priser varierer typisk alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Sørg for at sammenligne priser for forskellige luftfartsselskaber. Et sidste godt råd: En anden simpel måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at købe dine flybilletter, når du finder en uimodståelig pris. Hvis du udsætter det, risikerer du at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Marbella?
Hvis du ikke er forberedt på det, kan en rejse være vanskelig. Men du behøver ikke bekymre dig. Følg disse praktiske råd til en ukompliceret begyndelse på din ferie til Marbella.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en behagelig flyveoplevelse er at være velforberedt. Start med det mest nødvendige: pas, rejsepapirer, kreditkort og medicin, hvis du har behov for det. Derudover kan du overveje at medbringe noget, som kan få tiden til at gå om bord, såsom en tablet eller en god bog. Det er også en god idé at sørge for at pakke oplader, en rejsepude og et par hovedtelefoner. Sidst, men ikke mindst, skal du også huske at klemme lidt toiletsager som tandbørste, renseservietter og et ekstra sæt tøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er spidse genstande, der ligger skjult i et sted i din håndbagage. Andre forbudte genstande omfatter eksplosive og brændbare stoffer som spraydåser og fyrværkeri samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Midtergangene på flyveren er ikke det mest oplagte sted til et modeshow. Iklæd dig behageligt tøj, og glem ikke at medbringe en sweater, da det kan blive køligt i kabinen på flyveture af længere varighed. Flade, behagelige sko er også en fornuftig idé.
  • Dyb venetrombose (DVT) er blodpropper i benets dybe vener, der kan opstå på grund af manglende fysisk aktivitet, som det kan forekomme på længere flyrejser. Men det positive er, at der findes dokumenterede måder at reducere risikoen betydeligt for at få det. Drik masser af vand, gå en tur op og ned ad midtergangen, når du har mulighed for det, og ifør dig støttestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Marbella?
Tricket er, at være velforberedt, inden du når til sikkerhedskontrollen i lufthavnen. På den måde kan du gå om bord på flyet til Marbella i løbet af nul komma fem. Følg disse råd, så ferien kommer rigtig godt fra start:

  • Sikkerhedspersonalet skal sikre sig, at du har et pas, som er gyldigt, og et tilsvarende boardingpas, inden du kan gå videre. Sørg derfor for at have dem i nærheden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide tøjet. Noget af det. I hvert fald bælte, frakke, nøgler og andre småting, såsom høretelefoner, der skal scannes i røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som du nærmer dig.
  • Elektronisk udstyr som telefoner og bærbare computere skal også lægges i en bakke og scannes. Men tag det helt roligt, for du kommer hurtigt online igen.
  • Husk at fjerne væsker fra håndbagagen. Væsker skal som oftest gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være på under 100 ml, og alt skal kunne være i en enkelt gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Sko uden snørebånd er en god slags fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Støvler og andre kraftigere sko skal som regel igennem ekstra screening.
  • Skarpe genstande må ikke tages med i kabinen. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så sørg for at pakke eventuelle spidse genstande forsvarligt ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Marbella
Destinationslufthavn
Marbella
Destinationslufthavnens IATA-kode
AGP