Billige flybilletter til Marbella

Billigste flyrejser til Marbella

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 323, kr for en enkeltbillet og 610, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
Air Europa
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Air Europa
Swiss International Air Lines
Eurowings

Om Marbella

Fly til Marbella

Nu kan du hurtigere end nogensinde finde billige flybilletter til Marbella. Expedias optimerede søgemaskine finkæmmer nettet, og finder lige præcis den flyvning, der passer dig. Du kan få vist såvel de hurtigste som billigste flyvninger øverst. Find også hotel i Marbella med Expedia.

Marbella, der er en by med 140.000 indbyggere, ligger på Costa del Sol i det sydlige Spanien. Både om sommeren og om vinteren er det dejligt varmt, hvilket gør Marbella til en nem og behagelig løsning, hvis du vil til varmere himmelstrøg. Marbellas lækre strande gør byen til et populært rejsemål, og den besøges hvert år af utallige turister.

Marbella kombinerer historie, modernitet, aktiviteter og afslapning, så du kommer helt bestemt ikke til at kede dig, hvis du bestiller flybilletter til Marbella.

Marbella er god til familieferie. Strandene er meget børnevenlige, og derudover er der også et væld af andre aktiviteter, der kan underholde jer. Ikke langt fra Marbella ligger der et kæmpemæssigt vandland, og når I er færdige her, kan I for eksempel tage i safaripark, krokodillepark eller til en sommerfuglefarm.

På stranden er der også rigeligt at lave. Hvis det her bliver for varmt, kan du benytte dig af havet til blandt andet dykning, vandcykling og kajak.

Flyrejser til Marbella fra Danmark

Du flyver lettest til Marbella fra Danmark via den nærliggende by Málaga. Dette kan lade sig gøre direkte fra Kastrup, Billund og Aalborg. Du kan flyve med selskaber som Norwegian og SAS.

Ankomst med fly til Marbella via Málaga lufthavn

Du ankommer til Málaga Airport, hvorfra der regelmæssigt afgår busser til Marbella. Det tager blot 45 minutter. Ellers er taxa også en mulighed.

Så er du i Marbella, og afslapningen kan begynde. Men der er også rigeligt at se i Marbella omegn, så måske billeje i Marbella var en god idé.

Marbella ligger i regionen Andalusien, der har rigtigt meget at byde på. Hvis du er historieinteresseret, kan du for eksempel køre til den gamle by Ronda, hvis huse er lavet af hvide kalksten. Byen ligger på fascinerende vis på hver side af en kløft. Kløften er forbundet af tre broer, hvoraf den ældste af dem blev opført af romerne.

På din vej tilbage kan du passende lægge vejen forbi de mange små landsbyer der spreder sig ud over bjerget og få lidt tapas på den lokale bar.

Bjergkæden Sierra Nevada ligger i Andalusien, og hvis du har brug for et pause fra standen, er dette område en god måde at gøre det på. I vinterhalvåret kan du stå på ski, mens der om sommeren dannes de perfekte rammer for vandring.

Med al den aktivitet har man brug for næring. Andalusien er hjemstedet for tapas, så hvilket bedre sted at spise dig mæt i et hav af forskellige småretter? Det er værd at vide, at man mange steder i Andalusien, når man bestiller en fadøl, får en lille tapa med, helt gratis.

Ellers er der vel blot tilbage at nyde din ferie i Marbella, det smukke Sydspanien, de mange indtryk og at snakke lidt med de altid venlige og imødekommende spaniere.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Marbella

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 323, kr for en enkeltbillet og 610, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
Norwegian Air Shuttle