Starten af hovedsektionen

Populære flyrejser med AF

Priserne er fundet inden for de sidste 7 dage. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Nyeste anmeldelser for Air France

Dec 20, 2019

En kort tur. Jeg sov det meste af vejen. Men en veludført og udramatisk tur. Thumbs up

Dec 19, 2019

Old plane - the onboard computers were really old and the video was not good - so i used my ipad mostly

Nov 6, 2019

Virkelig over al forventning i den positive retning. Super service og virkelig super sødt personale med god service😃🤗

Aug 3, 2019

Jeg var overrasket over at vi fik mad og drikke og snaks af flere omgange. Super flot service

Jun 13, 2019

Ok

Apr 16, 2019

Havde ikke forventet mad og drikke inkluderet

Dec 30, 2018

Flight on time. Kind staff and delicious croissants.

Oct 17, 2018

Betalte for bagage der var gratis

Sep 25, 2018

Nej

Aug 2, 2018

Lagged usb as on the first plane

Flyrejser fra Air France på Expedia.dk

Kig efter det bedste udvalg af flyselskaber hos Expedia, uanset hvor du skal hen. Air France og Expedia er gået sammen for at kunne give dig de bedste tilbud på flyrejser med forskellige ankomst- og afgangstider for at sikre, at din rejse glider bedst muligt uden problemer. Flyv med Air France i dag og mærk forskellen.

Air France er en partner med Expedia, og vi arbejder sammen for at give dig de bedste værktøjer du behøver, for at booke din næste flyrejse. Fra last-minute fly til forudbestilte fly har Air France et stort udvalg af billige flyrejser, så du kan spare endnu mere. Flyv med stil og komfort med Air France og hvil dig, velvidende at alt er klaret på din flyrejse, så du kan nyde din rejse bedst muligt. Alle Air France fly tilbyder udviddede ruter til din destination og giver dig mulighed for fleksible afgangs- og ankomsttider, og dermed et næsten ubegrænset udvalg. Ved at booke hos Expedia har du alle de online værktøjer der kan hjælpe dig. Lige fra rejsealarmer til kalender-værktøjer og meget mere. Hvis du har brug for yderligere hjælp kan du kontakte vores support service der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Air France og Expedia er her for at sikre dig, at du rejser med de bedste fly til den bedste pris.