Rejser til Indien

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Indien

Mest populære hoteller i Indien

ibis New Delhi Aerocity Hotel
ibis New Delhi Aerocity Hotel
3 out of 5
Asset No 9, Hospitality District, Delhi Aerocity, New Delhi, Delhi N.C.R, 110037
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 420, kr pr. nat fra 22. apr. til 23. apr.
420, kr
pr. nat
22. apr. – 23. apr.
7,4/10 Good! (999 anmeldelser)
Verre kan det ikke bli
"De påsto at vi kun hadde bestilt ett rom og la familien på 5 personer på et tomansom. De hånet og var utrolig uforskammet. Når jeg fikk mailkontakt ( da nettet var nede pga politisk uro) og kunne dokumentere min bestilling var det min feil. Jeg har jobbet i internasjonalt arbeid i 30 år og har aldri ..."

Anmeldelse fra 22. dec. 2019

ibis New Delhi Aerocity Hotel
Holiday Inn New Delhi International Airport, an IHG Hotel
Holiday Inn New Delhi International Airport, an IHG Hotel
5 out of 5
Asset Area 12, Hospitality District, Aero City, New Delhi, Delhi N.C.R, 110037
Fuldt refunderbart
Prisen er 807, kr pr. nat fra 1. apr. til 2. apr.
807, kr
pr. nat
1. apr. – 2. apr.
8,4/10 Very Good! (1.004 anmeldelser)
Amazing and sweet staff but run down unkept hotel
"Its a pretty standard 3 star hotel, not 5 star (except from staff they are 5 star). My first room had mold in the shower and a rusty showerhead, wallpaper was peeling off multiple places, and the room was overall very "used". The staff was very kind and understanding and offered me a new room instantly. ..."

Anmeldelse fra 30. jul. 2022

Holiday Inn New Delhi International Airport, an IHG Hotel
Radisson Blu Plaza Delhi Airport
Radisson Blu Plaza Delhi Airport
5 out of 5
Near Mahipalpur Extension NH 8, New Delhi, Delhi N.C.R, 110037
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 852, kr pr. nat fra 31. mar. til 1. apr.
852, kr
pr. nat
31. mar. – 1. apr.
8,2/10 Very Good! (1.001 anmeldelser)
"Smukke omgivelser - skøn morgenmads buffet. Ville ønske at personalet var lidt bedre til at tale engelsk - de ville gerne lave opgraderinger og det var svært at forstå hvad det egentlig var de solgte ved opgraderingerne..."

Anmeldelse fra 17. feb. 2020

Radisson Blu Plaza Delhi Airport
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Indien?
Udforsk seværdighederne i Indien fra bare . Expedia tilbyder et bredt udvalg af flyrejser, hoteller og udlejningsbiler, der passer til dit rejsebehov. Få endnu bedre tilbud, hvis du føjer nogle oplevelser eller udflugter til din pakkerejse.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Indien?
Du kan godt ændre eller afbestille en reservation, men hvorvidt du bliver opkrævet gebyr afhænger af et par ting. Hvis du har booket en pakkerejse til Indien inden for de seneste 24 timer, så kan det være muligt at afbestille eller ændre rejseplanen uden omkostninger. Hvis der er gået mere end 24 timer, kan flyselskabet, hotellet eller biludlejningsfirmaet muligvis pålægge et gebyr. Kig på vores kundeserviceportal for at få mere at vide.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Indien?
Hvis du kombinerer dine reservationer gennem Expedia, opnår du besparelser. Med 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele verden kan din pakkerejse til Indien sammensættes præcist, så den passer til dit budget. Med de penge, du sparer, kan du overveje at inkludere et par interessante oplevelser. Det er den nemmeste måde at opnå endnu flere besparelser. Din ønskeferie til Indien er endnu tættere på, end du tror!
Hvor skal jeg overnatte i Indien?
Der er masser af oplevelser i Delhi, hvor der er kendte seværdigheder at opleve, som Lāl Qila og Swaminarayan Akshardham-templet. Hvis seværdigheder som Bangalore Palads og ISKCON-templet er mere noget for dig, er Bengaluru det rette sted at tage hen.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Indien?
Hvad med at kigge nærmere på Treebo The Daffodils eller Hotel Bright? De er det foretrukne valg blandt mange, der besøger Delhi. Hvis Bengaluru står på din rejseplan, er The Lalit Ashok Bangalore og iLodge @ Malleshwaram to oplagte bud.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Indien?
Det afhænger af luftfartsselskabet, men du kan normalt søge efter internationale flybilletter på Expedia op til et år i forvejen. Selvom det er en god idé at booke i god tid, kan heldige rejsende somme tider finde en billigere flyrejse kun et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Indien på Expedia?
Fra flybilletter og hoteller til udlejningsbiler – Expedia kan hjælpe dig med at sammensætte en pakkerejse til Indien, som er ideel til dig. Skal du være væk i et stykke tid? Så kan du kigge nærmere på en pakkerejse med hotel, fly og billeje. Hvis du bare skal på et forlænget weekendophold, passer et tilbud med flybilletter og hotel måske bedre til dig. Du kan også tilføjer oplevelser, når du har foretaget reservationen. Vores pakkerejser gør det nemt at planlægge og spare.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Indien?
Vores priser er allerede lave. Men du kan få fingrene i endnu bedre besparelser, når du booker flyrejser, hoteller og billeje samlet. Med en pakkerejse hos Expedia får du altid gennemsigtige priser og et væld af muligheder.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Indien hos Expedia?
Ja, selvfølgelig. Hos Expedia tilbyder vi 500+ partnerflyselskaber over hele verden, så du kan flyve med det flyselskab, som bedst matcher til dine behov.

Populære steder at besøge