Rejser til Indien

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Indien samlet, og spar penge

Populære destinationer i Indien

Mest populære hoteller i Indien

Radisson Blu Plaza Delhi Airport
Radisson Blu Plaza Delhi Airport
5 out of 5
Near Mahipalpur Extension NH 8, New Delhi, Delhi N.C.R, 110037
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.119, kr pr. nat fra 30. sep. til 1. okt.
4,1/5 Very Good! (1.001 anmeldelser)
"Smukke omgivelser - skøn morgenmads buffet. Ville ønske at personalet var lidt bedre til at tale engelsk - de ville gerne lave opgraderinger og det var svært at forstå hvad det egentlig var de solgte ved opgraderingerne..."

Anmeldelse fra 17. feb. 2020

Holiday Inn New Delhi International Airport, an IHG Hotel
Holiday Inn New Delhi International Airport, an IHG Hotel
5 out of 5
Asset Area 12, Hospitality District, Aero City, New Delhi, Delhi N.C.R, 110037
Fuldt refunderbart
Prisen er 550, kr pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
4,3/5 Excellent! (1.001 anmeldelser)
Absolut lækkert.
"Absolut lækkert og rent. Meget komfortabelt."

Anmeldelse fra 14. okt. 2019

Taj Palace, New Delhi
Taj Palace, New Delhi
5 out of 5
2 Sardar Patel Marg, New Delhi, Delhi N.C.R, 110 021
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.142, kr pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
4,5/5 Wonderful! (999 anmeldelser)
Very nice stay
"Spacious room Excellent service Would have loved to stay longer"

Anmeldelse fra 2. dec. 2018

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Indien?
Vores pakkerejser til Indien, hvor priserne begynder fra , er en oplagt måde at opnå en besparelse. Det eneste, du skal gøre, er at vælge flyrejse, hotel og biludlejning, som du ønsker det, for at sammensætte din helt personlige rejse.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Indien?
Forestil dig alle de ting, du kunne foretage dig i Indien med nogle ekstra penge. Hvis du kombinerer dine flyrejser og dit hotel i en pakkerejse, så kan du rent faktisk opnå besparelser. Der er et bredt udbud at vælge imellem, når du booker rejsen via Expedia. Du kan vælge mellem 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder verden over. Uanset om du tager turen med hele familien eller på helt egen hånd, så kan det være smartere at organisere eventyret som en pakkerejse til Indien.
Hvor skal jeg overnatte i Indien?
Hvis du vil udforske populære turistattraktioner såsom Lāl Qila og Swaminarayan Akshardham-templet, så er Delhi det helt rette sted. Rejsende er også vilde med Bengaluru, der tæller ISKCON-templet og Bangalore Palads. Hvis du har tid til det, kan du jo overveje at besøge begge byer?
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Indien?
Hvis vi snakker overnatning i Delhi med venlig service, kan du overveje The Metropolitan Hotel and Spa New Delhi og Country Inns & Suites By Carlson Gurgaon Udyog Vihar. Hvis du også regner med at besøge Bengaluru, kan du se frem til en god nattesøvn hos Atria Hotel eller Movenpick Hotel & Spa Bangalore.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Indien på?
Hvis du elsker atmosfæren i højsæsonen, så besøg Indien i . Hvis du går efter noget mere stille og roligt, så vil være mere dig. Vil du gerne undgå at bruge hele din opsparing? Så undgå måned, hvor hotel- og flypriser stiger. I finder du som regel den bedste pris.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Indien?
Det er ikke nemt at vide, præcis hvonår det er bedst at booke din ferie i Indien. Generelt finder du bedre priser, jo tidligere du booker. I nogle tilfælde kan du søge efter flyrejser og hoteller op til 12 måneder inden afrejse. Hvis du derimod er på udkig efter en ferie i sidste øjeblik, kan du tage det helt roligt. Et væld af gode tilbud kommer op på Expedia alle ugens dage.
Hvad inkluderer pakkerejser til Indien på Expedia?
Billeje, hoteller og flyrejser – vi bringer dig alle de bedste tilbud. Det eneste, du skal gøre, er at finde din foretrukne kombination. Når du har booket, kan du tilføje alt det sjove som oplevelser og aktiviteter. Vores pakkerejser gør det nemt at sammensætte en uforglemmelig rejse til Indien.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Indien?
Vores priser er altid lave. Men du kan opnå et endnu bedre tilbud, hvis du booker flyrejser, hoteller og billeje samlet. Med en pakkerejse hos Expedia får du altid gennemsigtige priser og masser af valgmuligheder.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Indien hos Expedia?
Ja – og det er det smarte ved en pakkerejse fra Expedia. Du kan helt selv bestemme. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flyselskaber i hele verden, så du har masser af valgmuligheder, når du planlægger din tur til Indien.
Kan jeg rejse til Indien i øjeblikket?
Du finder info om karantænekrav, rejserestriktioner med mere for rejser til Indien ved at besøge vores COVID-19-rejserådgiver.

Populære steder at besøge