Rejser til Kina

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Kina samlet, og spar penge

Populære destinationer i Kina

Mest populære hoteller i Kina

Sofitel Hangzhou Westlake
Sofitel Hangzhou Westlake
5 out of 5
333 West Lake Avenue, Hangzhou, Zhejiang, 310002
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.130, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
4,1/5 Very Good! (370 anmeldelser)
"Meget lille pool"

Anmeldelse fra 9. dec. 2019

Holiday Inn Express Beijing Huacai, an IHG Hotel
Holiday Inn Express Beijing Huacai, an IHG Hotel
3 out of 5
No.16 Guangshun North Street, Wangjing Chaoyang District, Beijing, Beijing, 100102
Fuldt refunderbart
Prisen er 537, kr pr. nat fra 30. sep. til 1. okt.
3,9/5 Very Good! (244 anmeldelser)
So so
"the surroudning is quite good, restarant and shopping place is quite good, two things not so good, 1st the I followed the apple map to this hotel and went a wrong place about 300m aways; 2nd the bed is not well cleanned, I found long hair in the bed,..."

Anmeldelse fra 16. nov. 2020

The Shanghai EDITION
The Shanghai EDITION
5 out of 5
199 Nanjing Road East, Huangpu, Shanghai, Shanghai
Prisen er 2.119, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
4,5/5 Wonderful! (72 anmeldelser)
Near good shopping street
"Super cool hotel, perfect location for shopping and all the nice restaurants and bars"

Anmeldelse fra 21. maj 2019

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Kina?
Fra så lav en pris som . Ja, du læste rigtigt. Pakkerejserne til Kina er en god måde at få budgettet til at holde på. Sammensæt udlejningsbiler, hoteller og flyrejser, og besøg denne destination.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Kina?
Tænk på alt det skønne, du kunne foretage dig i Kina med nogle ekstra penge. Hvis du kombinerer dine reservationer på hotel og flyrejse i en samlet pakkerejse, så kan du faktisk spare nogle penge. Du har en hel række muligheder, når du booker via Expedia. Du kan vælge mellem 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder i hele verden. Uanset om turen er med hele den pukkelryggede eller helt for dig selv, så kan det være bedre at organisere det som en pakkerejse til Kina.
Hvor skal jeg overnatte i Kina?
Beijing er en dejlig by at inkludere i rejseplanen. Her kan du finde kendte seværdigheder, som blandt andre Den Kinesiske Mur og Den forbudte by. Guangzhou virker også tiltrækkende på mange tilrejsende, der ønsker at udforske nogle af de mest interessante seværdigheder i Kina. De omfatter Yuexiu-parken og Guandong Museum for Folkekunst.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Kina?
Hvad angår overnatningssteder i Beijing, er Capital Hotel og Park Plaza Beijing Wangfujing blandt to af favoritterne. Hvis du også skal til Guangzhou, står The Garden Hotel Guangzhou og Sheraton Guangzhou Nansha Hotel klar til at modtage dig.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Kina på?
Det ideelle tidspunkt at tage til Kina afhænger af dine præferencer. Hvis du tager på ferie med et mindre budget, kan du overveje at styre uden om , der anses for at være den dyreste måned på året. I finder du som regel de allerbedste tilbud. For at opleve atmosfæren i turistsæsonen skal du pakke kufferten i . I er der ikke så mange tilrejsende, hvilket kan være smart, hvis du gerne vil undgå alt for mange mennesker.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Kina?
Hvis du vil finde nogle billige priser, er det en fordel at booke tidligt. Luftfartsselskaber frigiver typisk deres flybilletter samt nogle af de laveste priser ca. Et år frem. Hoteller, biludlejning og oplevelser bør også bookes tidligt, så du kan undgå skuffelser. Hvis du planlægger en ferie i Kina i sidste øjeblik, finder du altid masser af gode tilbud på Expedia. Book din rejse med det samme!
Hvad inkluderer pakkerejser til Kina på Expedia?
Billeje, flyrejser og hoteller – du finder det hele her. På Expedia kan du sammensætte din pakkerejse til Kina, lige som du ønsker. Du skal bare bestemme, hvad du behøver. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre sjove ting som oplevelser og aktiviteter. Jo mere du køber, jo mere kan du spare!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Kina?
Vores priser er allerede lave. Men du kan opnå endnu bedre besparelser, hvis du booker hoteller, flyrejser og billeje samlet. Med en pakkerejse hos Expedia får du altid transparente priser og et rigtig godt udvalg.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Kina hos Expedia?
Helt sikkert. Expedia har 500+ partnerflyselskaber at vælge fra over hele verden. Med så stort et udbud bliver det ikke vanskeligt at finde det rette flyselskab, der kan klare flyveturen til Kina.
Kan jeg rejse til Kina i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det oplagte sted at finde opdaterede oplysninger vedrørende rejserestriktioner og karantænekrav for Kina.

Populære steder at besøge