Indonesien

Rejseguide
Jakarta som omfatter en pool og en by
Eventyr, afslapning og et betagende landskab venter på dig, når du rejser til Indonesien. Oplev det tropiske øhav med fredfyldte strande, vild regnskov og mystiske fortidsminder.

De mere end 18.000 øer gør, at en rejse til Indonesien er en helt enestående oplevelse: Tag på rundrejse, tilbring hele din ferie samme sted, eller kombiner en storbyferie, hvor du oplever det pulserende liv, med et weekendophold ved en himmelsk tropisk strand. Du kan også opleve betagende landskaber og en blanding af fascinerende kulturer på en rejse til Indonesien. Udforsk Indonesiens kulturelle centrum på Java, gå på opdagelse i den tætte jungle på Sumatra, og slap af på en smuk palmestrand på Bali. Sejl rundt i dette storslåede øhav, og oplev de forskellige regioners kulturrigdom. Se fantastiske islamiske moskéer, hinduistiske templer og sultanpaladser, hør et unikt indonesisk slagtøjsorkester spille på deres gongonglignende instrumenter, eller se et rigtigt skyggespil.

Besøg det tropiske strandparadis på den lille ø Bali i det sydlige Indonesien. Svøm i det varme vand, eller surf på de rullende bølger på Balis smukke strande. Du kan også få en foryngende spabehandling eller en skøn massage på et af wellnesscentrene ved stranden. Tag på vandretur i bjergene til Batur-bjerget for at nyde den betagende udsigt over vulkanerne. Eller gå på opdagelse i Abeskoven i Ubud, og oplev regnskovens grønne frodighed, de hellige stenskulpturer, de gamle templer og de legesyge aber. Se storslåede hinduistiske templer, f.eks. Gunung Kawi, Saraswati og Klungung, som ligger mellem de frodige risterrasser og vandhaverne.

Indonesien er en verdensberømt dykkerdestination. Du kan udforske de farvestrålende koralrev og opleve det tropiske undervandsliv ved Bunaken, Wakatobi og på Gili-øerne. Du kan også leje en båd, der kan sejle dig til øhavets bedste surfsteder ved Mentawaiøerne ud for Sumatras vestkyst.

Besøg Java og hovedstaden Jakarta, som er en travl metropol fyldt med fantastiske shoppingmuligheder, kunstmuseer og kulturelle skatte. Se traditionelle marionet- og danseforestillinger i Yogyakarta, udforsk det gamle buddhistiske monument i Borobudur, og lad dig imponere af de storslåede spir på de hinduistiske templer i Prambanan.

Du må ikke gå glip af det regionale indonesiske køkken. Prøv lækre gado-gado, som er årstidens grøntsager med peanutsauce, eller de traditionelle stegte ris, nasi goreng. Gadesælgerne (warung) og spisehusene (rumah makan) sælger simple autentiske måltider og drikkevarer. I Indonesien kræver etiketten, at man kun spiser med højre hånd, hvis der ikke findes nogen spiseredskaber.

Flyv eller sejl til Indonesien. Du kan komme rundt i øhavet med fly, færge, bus og lejet bil eller scooter. Der kører også passagertog på Java og Sumatra. Indonesiens klima er varmt hele året rundt, og det er regntid mellem oktober og april.

Populære byer i Indonesien

Jakarta som viser en skyskraber, natteliv og en by
Jakarta
Kendt for Shopping, Forretning og Caféer
Tag en rejse til Jakarta; Indonesiens hovedstad og en travl metropol, der er berømt for sin kolonitidsstil, smukke moskéer, shoppingmuligheder og familieaktiviteter.

Gode grunde til at tage afsted

  • Jakarta historiske museum
  • Nationalmonument
  • Istiqlal-moskéen
Nusa Dua strand og byder på en sandstrand og tropiske områder
Denpasar
Kendt for Strande, Familievenligt og Romantisk
Oplev romantiske Denpasar, som byder på strande, templer, festivaler og meget mere!

Gode grunde til at tage afsted

  • Sanur Strand
  • Matahari Terbit Strand
  • Bali Beach Golfbane
Puri Lukisan Museum som viser et tempel eller et tilbedelsessted
Ubud
Kendt for Skove, Spaer og Yoga
Besøg hindutemplerne i de frodige skove, få en foryngende kropsbehandling, og opdag den blomstrende kunstscene i Ubud, som er Balis kulturelle hovedstad.

Gode grunde til at tage afsted