Ubud

Rejseguide
Puri Lukisan Museum som viser et tempel eller et tilbedelsessted

Besøg hindutemplerne i de frodige skove, få en foryngende kropsbehandling, og opdag den blomstrende kunstscene i Ubud, som er Balis kulturelle hovedstad.

Ubud er en traditionel balinesisk, hinduistisk landsby og er kendt som øens kunstneriske, kulturelle og spirituelle hjerte. Se de typiske indonesiske malerier og de balinesiske dansere, og deltag i en madlavningstime, eller foryng dig selv med helbredsbehandlinger på dine rejser til Ubud.

Udforsk Ubud til fods, på cykel eller på motorcykel. Alternativt kan du også leje en lokal guide, som kan udpege højdepunkterne for dig. Efter rundturen kan du købe souvenirs langs Jalan Raya og Dewi Sita, som er to af de vigtigste veje. Ved solnedgangstid kan du spille badminton med de lokale indbyggere. Derefter kan du tage til det rigt udsmykkede Puri Saren-palads over for turistinformationen på Jalan Raya, hvor danserne fryder mængderne med en ny forestilling hver aften.

Ubud huser nogle af de fineste kunstgallerier på Bali. Disse gallerier omfatter Neka Art Museum og Museum Puri Lukisan. Gå ikke glip af chancen for at besøge det ekstraordinære Don Antonio Blanco Museum, der blev grundlagt af selve "Balis Dali". På Agung Rai Museum of Art (ARMA) kan du se malerier i den klassiske balinesiske kunststil, Kamasan, lære, hvordan du farver tekstiler med batikmetoden, og se musikerne optræde.

De, der er til forkælelse og alternativ healing, vil elske Ubuds helbredsrefugier. Deltag i yogasessioner, nyd de foryngende kropsbehandlinger, og tag del i madlavningstimerne. Prøv noget fra menuen på en juicebar eller på caféer og restauranter, der specialiserer sig i råkost og vegansk madlavning. 


Besøg de mange templer i Ubud for at se den spirituelle side af denne del af Bali. Gå gennem stenmunden for at nå frem til Goa Gajah, den mystiske elefantgrotte. På en rejse til Ubud kan du også møde Makakaberne, der lever rundt omkring tempelkomplekset i Ubud Monkey Forest.

Hvis du vil nyde det frodige landskab, kan du tage på kajaktur på Ayung-floden, vandre langs Campuhan-bjergkammen, eller reservere en elefantsafari.

Ubud ligger centralt på Bali. Byen har overnatningsmuligheder for alle budgetter, både i nærheden af byens centrum og ude på landet. Denpasar International Airport ligger cirka en time væk med bil, og taxaerne har faste priser.

Kom til Ubud for at synke ned i den balinesiske livsstil og nyde freden på landet.

Hvor kan jeg overnatte i Ubud

Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve
Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve
5 out of 5
Jalan Kedewatan, Banjar Kedewatan, Ubud, Ubud
Prisen er DKK 4.922 pr. nat fra 3. okt. til 3. okt.
Dette resort med familievenlig profil ligger ved en flod i Ubud, kun 2 km fra Gaya Art Space og Neka Kunstmuseum. Derudover ligger Campuhan Ridge Vandretur og ...
4.8/5Exceptional! (147 anmeldelser)
Alt var imponerende fantastisk.
"ALT var Fantastisk. Har været på mange hoteller rundt i verden. Har meget sjældent oplevet noget så gennemført som her. En varm velkomst, og rundtur på hotellet. Et fantastisk værelse, med en seng der var perfekt. Stemningen på værelset var bedre end billederne. Restauranterne serverede nogle fantastiske ..."

Anmeldelse fra 2. aug. 2017

Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve
Chapung Sebali
Chapung Sebali
4.5 out of 5
Jl. Raya Sebali No. 5 Keliki, Tegalalang, Ubud, Bali
Prisen er DKK 547 pr. nat fra 19. sep. til 19. sep.
Dette hotel med familievenlig profil ligger ved en flod i Ubud, kun 5 km fra Campuhan Ridge Vandretur og Pura Dalem Ubud. Derudover ligger Tegallalang Risterrasse ...
4.7/5Exceptional! (123 anmeldelser)
Smukt luksuriøst jungleophold.
"Fantastisk lækkert sted. Meget god service. Vi brugte mountainbike ture flere gange arrangeret af hotellet og det var super. Lækre værelser og gode drinks. Lidt dyrt, men det pengene værd."

Anmeldelse fra 2. aug. 2019

Chapung Sebali
The Kayon Resort by Pramana
The Kayon Resort by Pramana
4.5 out of 5
Banjar Kepitu DesaTagalalang, Ubud, Bali
Prisen er DKK 572 pr. nat fra 2. okt. til 2. okt.
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger ved en flod, kun 10 km fra Ubud Peliatan Balerung Scene, Ubud Marked for Traditionel Kunst og Pondok Pekak Library & ...
4.9/5Exceptional! (239 anmeldelser)
"Et ophold på dette hotel er en særdeles god oplevelse på grund af personalets servicemindedhed. Restauranten serverer kvalitetsmåltider til en rimelig pris. Hotellet er uegnet til personer der er gangbesværede, idet det ligger på en skråning med mange trapper."

Anmeldelse fra 29. jul. 2018

The Kayon Resort by Pramana
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Villa Kupu-Kupu
Villa Kupu-Kupu
4.5 out of 5
Jalan Raya Sebali, No. 7, Ubud, Bali
Prisen er DKK 1.513 pr. nat fra 1. okt. til 1. okt.
Denne villa med luksusfaciliteter ligger i Sambahan, kun 5 km fra Gunung Lebah Tempel, Campuhan Ridge Vandretur og Ubud Royal Palace. Derudover ligger Ubud Marked ...
4.4/5Excellent! (11 anmeldelser)
no reason to avoid and consider booking this.
"Super nice and no words that explain this property. you could have experience that never ever felt before. As you may known and heard it's cloudy and rainy in Ubud, you will be satisfy to stay there even you don't need to do something for your vacation in this villa. Just take a breath and feel the ..."

Anmeldelse fra 12. mar. 2019

Villa Kupu-Kupu
Dedary Kriyamaha Ubud by Pramana
Dedary Kriyamaha Ubud by Pramana
4 out of 5
Banjar Pinjul, Desa Kendran, Tegalalang, Ubud, Bali
Prisen er DKK 645 pr. nat fra 18. okt. til 18. okt.
Denne villa med spa ligger i Ubud, kun 2 km fra Goa Gajah og Puser Tasik-templet. Derudover ligger Agung Rai Kunstmuseum og Gajah Mas Gallery ca. 5 km ...
4.7/5Exceptional! (109 anmeldelser)
"Vi havde en dejlig uge. Alt er lækkert, top service og virkelig søde medarbejdere"

Anmeldelse fra 8. apr. 2019

Dedary Kriyamaha Ubud by Pramana
Ubud Paras Villa
Ubud Paras Villa
Jl. Raya Sanggingan Kedewatan, Ubud, Bali
Prisen er DKK 838 pr. nat fra 20. sep. til 20. sep.
Denne villa ligger i Ubud, kun 0,1 km fra Neka Kunstmuseum og 2,7 km fra Ubud Marked for Traditionel Kunst. Derudover ligger Blanco Museum og Campuhan Ridge ...
Ubud Paras Villa
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Ubud

De mest populære oplevelser i Ubud

Byer i nærheden af Ubud