Billige flybilletter til Indonesien

Populære byer at besøge i Indonesien

Rejse til Indonesien

Expedia tilbyder flyrejser til Indonesien, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Indonesien eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Indonesien på grund af COVID-19?
Som følge af COVID-19 tilbyder mange flyselskaber nu større fleksibilitet. Vores nyttige kundeservice kan hjælpe dig med de fleste forespørgsler om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse. Det er også bedst at tjekke dit valgte luftfartsselskabs vilkår og betingelser – og gerne inden du booker din flyrejse!
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Indonesien?
Fleksibilitet er vigtigt, når du rejser i disse dage. Det er derfor, vi har tilføjet søgefilteret “Intet ændringsgebyr” til at hjælpe dig med at søge efter fleksible og budgetvenlige flybilletter til Indonesien. Du kan finde det til venstre på din skærm lige under “Fleksible ændringspolitikker”.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Indonesien under COVID-19?
Hvis det er første gang, du skal ud at rejse under COVID-19, vil du uden tvivl lægge mærke til, at der er nye bestemmelser og regler at overholde. Følg disse råd, og gør din tur til Indonesien en del nemmere:

 • Før du booker en flyrejse, bør du finde ud af, om der gælder nogen rejseforbud eller -restriktioner – både for din destination og dit afrejsested. Hold dig ajour med de seneste opdateringer ved at tjekke myndighedernes og lufthavnenes hjemmesider.
 • Når du går gennem sikkerhedskontrollen, må du ikke fjerne dit mundbind. Du vil blive bedt om at fjerne det kortvarigt med henblik på at bekræfte din identitet. Rejsende, som ikke bærer mundbind, kan blive nægtet adgang og pålagt bøder.
 • For at reducere risikoen for smitte skal du selv placere dit boardingkort foran scanneren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit dokument direkte til en medarbejder.
 • Det er tilladt at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din medbragte håndbagage. Du bliver dog nødt til at tage den op til kontrol.
 • For at mindske smittespredning under sikkerhedskontrollen skal du lægge ejendele såsom løse småpenge og din telefon i din håndbagage i stedet for en bakke.
 • Tag eventuelle madvarer op før sikkerhedskontrollen. Når du placerer dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at sikkerhedspersonalet skal kontrollere og røre ved dine ejendele.

Hvor finder jeg billige billetter til Indonesien?
I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris for en flyrejse til Indonesien. Book dine billetter i god tid, og vær fleksibel med dine datoer for at få endnu større besparelser. Søg efter din rejse til Indonesien, og tjek priserne for nærliggende datoer ved at klikke på knappen “Fleksible datoer”.
Hvor meget koster en flyrejse til Indonesien?
Enkeltbilletter fra () kunne fås for kun i løbet af de sidste syv dage. I samme periode lå prisen for en returbillet med fly til Indonesien mellem og . Hvis du ser et godt tilbud, bør du slå til med det samme – sådanne priser hænger ikke på træerne.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Indonesien?
Alt efter hvem du flyver med og din endelige destination i Indonesien, er der flere vigtige lufthavne at vælge mellem. Det gælder blandt andet:

 • Jakarta (CGK-Soekarno-Hatta International) - 11124 fly per måned.
 • Surabaya (SUB-Juanda) - 4265 fly per måned.
 • Makassar (UPG-Sultan Hasanuddin International) - 3900 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Indonesien?
I løbet af de sidste syv dage kostede flyrejser mellem og . Tag et kig på vores budgetvenlige tilbud til Indonesien, book din rejse, og gør dig klar til din næste ferie!
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Indonesien?
er en god måned, hvis du skal score billige flyrejser til Indonesien. Bemærk, at de dyreste tidspunkter at booke billetter på i Danmark er sommermånederne og under højtider som jul og påske.
Hvor lang er en flyrejse til Indonesien?
Rejsetiden kan variere af flere forskellige årsager, herunder din afrejseby og typen af flyet. Denne liste over de mest populære indenrigsruter til Indonesien vil give dig en bedre fornemmelse:

 • Makassar (UPG-Sultan Hasanuddin International) til Jakarta (CGK-Soekarno-Hatta International) - 2 timer og 13 minutter
 • Surabaya (SUB-Juanda) til Jakarta (CGK-Soekarno-Hatta International) - 1 time og 33 minutter
 • Medan (KNO-Kuala Namu Internationale Lufthavn) til Jakarta (CGK-Soekarno-Hatta International) - 2 timer og 13 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Indonesien?

 • Med så mange spændende ting at opleve i Jakarta er det ikke så underligt, at en del turister starter deres ferie i Indonesien i denne stemningsfyldte by. Brug de første par dage på at se fremtrædende seværdigheder som Nationalmonument, inden du fortsætter til nogle af stedets skjulte skatte.
 • Jakarta er kendt for at have tropisk regnskovsklima. Inden du tager afsted, er det dog en fordel at undersøge den lokale vejrudsigt under dit besøg. Uanset om det er vådt, tørt, varmt eller koldt, er det altid bedst at være forberedt!
 • Når du er klar til at komme ud og udforske mere af denne region, kan du booke en en udlejningsbil og sætte kurs mod Medan. Denne by ligger 1400 km nordvest for Jakarta og byder også på flere kendte attraktioner, for eksempel Vihara Borobudur.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Indonesien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Indonesien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Indonesien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Indonesien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Indonesien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Indonesien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Indonesien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Indonesien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.