Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Bali

Se alle 60 aktiviteter i Bali

Uforglemmelige oplevelser på Bali

Alle der har besøgt Bali taler varmt og hjerteligt om denne maleriske og fascinerende ø som er en del af Indonesien. Bali er et overflødighedshorn af oplevelser og attraktioner. Der møder dig det ene storslåede syn efter det andet. Det kræver derfor virkelig god planlægning at få det bedste eventyr ud af et ophold på Bali. Overalt på øen er der fascinerende templer. Deltag i nogle af Balis aktiviteter

hvor der er elefanter involveret. Benyt lejligheden til at komme tæt på dette prægtige dyr. Tag på natsafari eller vær med til at give en elefant sit morgenbad. Mulighederne er mange.

Balis mange templer

Der findes over tusind templer på Bali. Snyd ikke dig selv for at besøge den helligste af dem alle tempelkomplekset Pura Besakih som også kaldes "modertemplet". Templet er højt beliggende ved det hellige bjerg Gunung Agung. Hvis du har tid nok til din rådighed har du samtidig mulighed for at tage på vulkanvandring til vulkanen Agung Batur. Tag med på en guidet tur og oplev en aktiv vulkan på tæt hold. Vær opmærksom på at du skal af sted meget tidligt om morgenen og det kræver godt fodtøj og en god fysik. En anden af de fascinerende attraktioner på Bali er det smukke havtempel Tanah Lot som er en klippeformation. Besøger du dette tempel ved solnedgang kan du være sikker på at det bliver et syn der for altid vil være indprentet på din nethinde.

Kultur en masse − en naturlig del af Balis attraktioner

Byen Ubud er Balis kulturelle hovedstad som tiltrækker kunstnere fra hele verden. Her kan du opleve traditionel balinesisk kunst musik dans og teater. Ubud er tilmed en stor indkøbsby så sørg for at have god plads i kufferten. Her kan du finde balinesisk kunst kunsthåndværk metervarer antikviteter og meget mere. Glem heller ikke at beundre den smukke natur med de lysegrønne risterrasser. Har du vænnet dig til at være på tempelbesøg under din rejse på Bali må du ikke gå glip af et tempelbesøg i Ubud. Det er ikke utænkeligt at du kommer til at overvære et ceremonielt optog på vej til templet. Hvis du skulle få lyst til at se aber kan du tage en tur til Monkey Forest. Men hold på hat og briller!

Denpasar Balis strande og et ursamfund

Denpasar er Balis største by. Den ligger på den sydlige del af øen og ikke langt herfra finder du en fin sandstrand Sanur-stranden hvor du kan slappe af efter mange dages udflugter eller dyrke forskellige former for vandaktiviteter. Tag evt. på sejltur til øen Nusa Lembongan hvor du kan besøge en kulturperlefarm.

Læg vejen forbi Tenganan hvor der indtil slutningen af 1900-tallet levede et meget afsondret samfund Aga-samfundet og få et indblik i deres oprindelige levevis. Tenganeserne forsøger stadig at holde de gamle traditioner i hævd om end det i dag hovedsageligt er fordi turisterne er blevet lukket ind.

Kort