Taiwan

Rejseguide
Taiwan
Oplev naturlig skønhed og kulturelle rigdomme på en rejse til Taiwan, der er en østasiatisk østat, hvor du kan opleve bjergstier, monumenter, templer og skyskrabere.

Mange rejser til Taiwan for at opleve de smukke bjerglandskaber, hvide sandstrande, tropiske skove, varme kilder og en moderne hovedstad.

Tag på storbyferie i landets hovedstad, Taipei. Denne livlige kosmopolitiske by på den nordlige side af øen har en historie, der er bevaret i form af mindesmærker, templer og monumenter. Besøg det prægtige Confucius-tempel, og se den store samling asiatisk kunst på National Palace Museum. En af de mest populære attraktioner i byen er det monumentale bygningsværk Chiang Kai-shek Memorial, der er dedikeret til præsident Chiang Kai-sheks minde. Tag den hurtige elevator op i den 510 meter høje skyskraber Taipei 101. Se de mange boder på aftenmarkedet på Snake Alley og Shilin, gør et stop ved en madbod, og smag grillede vagtelæg eller stegt kylling og nudler.

Lej en cykel, og begiv dig ud på stien langs floden, der omgiver hovedstaden. Taiwan er cykelvenlig og har mange tusinde kilometer cykelsti og veje over hele øen.

Den alsidige natur på Taiwan tilbyder masser af udendørs aktiviteter. Lige uden for Taipei ligger Yangmingshan-nationalpark,der er kendt for sine varme svovlbade og vandreruter i bjergene. Rejs til Taiwans sydspids til Kenting Nationalpark. Her kan du slappe af på strandene, dykke blandt koraller og tage på fugleture i skovene. Sæt kurs mod Yehliu for at udforske usædvanlige klippeformationer, der er dannet af millioner af år med vind- og haverosion. Tag på vandretur gennem Taroko Gorge til Eternal Spring Shrine. Templet ligger oven over et vandfald flankeret af bjerge.

Tag Alishan Forest Railway, som er en fantastisk måde at se landets skønne landskaber på. Banen går gennem stejle skovområder til bjergresortet Alishan.

Hvis du kan klemme det ind i din tidsplan, så tag til Matsu Islands, som ligger en kort flyvetur fra Taipei. Besøg øgruppens strande, templer, forter og tunneller, der tidligere blev brugt af militæret.

Taiwan kan med sit subtropiske klima, sin smukke natur, sine religiøse seværdigheder og udendørs aktiviteter nydes året rundt.

Populære byer i Taiwan

Taipei
Taipei
Kendt for Spiseområde, Shopping og Forretning
Taipei er Taiwans sjove hovedstad og fuld af moderne indkøbscentre, gamle templer, overdådige paladser og nattemarkeder.

Gode grunde til at tage afsted

  • Taipei 101
  • Shilin Night Market
  • Ningxia Nattemarked
Taijiang Nationalpark og byder på en flod eller et vandløb, en færge og et tempel eller et tilbedelsessted
Tainan
Kendt for Budgetvenligt, Udflugter og Sightseeing
Oplev Taiwans historie på en vidunderligt rejse til Tainan, der er en af landets ældste bosættelser og den tidligere hovedstad.

Gode grunde til at tage afsted

  • Tainan Blomsternattemarked
  • Chihkan-tårnet
  • Fort Zeelandia
Kaohsiung og byder på en by
Kaohsiung
Kendt for Havne, Kunst og Kultur
Spændende rejser til Kaohsiung, der strækker sig fra Shoushan-bjerget til Cijin-øens bredder, byder på smuk havudsigt, travle aftenmarkeder og kulturelle perler.

Gode grunde til at tage afsted

  • Pier-2 Art Center
  • Liuhe Night Marked