Kaohsiung

Rejseguide
Beiji Xuantian Shangdi som omfatter en solnedgang og en statue eller en skulptur
Spændende rejser til Kaohsiung, der strækker sig fra Shoushan-bjerget til Cijin-øens bredder, byder på smuk havudsigt, travle aftenmarkeder og kulturelle perler.

Havnebyen Kaohsiung er en af Taiwans mest interessante destinationer for en storbyferie. Byen ligger ud til Taiwanstrædet og gennemskæres af den maleriske Ai-flod, så på en rejse til Kaohsiung kan du gå ture langs vandet og den travle havn samt nyde friske fisk, skaldyr og de flotte strande. Besøg de traditionelle aftenmarkeder, Shoushan Zoo og et særpræget kunstdistrikt.

Spis morgenmad på en café ved Ai-flodens bred, og gå en tur gennem Aihejingguan Riverside Park, hvorfra du kan beundre byens silhuet. Øst for floden kan du udforske de brede gader, hvor du finder gode shoppingområder, imponerende stormagasiner og det enorme Tuntex Sky Tower.

Sydvest for floden ligger Kaohsiungs travle havn. Gør et stop ved Pier-2 Art Center – et kunstdistrikt, der er skabt i ombyggede industribygninger. Her kan du se finurlige gallerier og kunstnerstudier og besøge en af de mange caféer. Gå langs havnen, til du kommer til det tidligere britiske konsulat i Takao. Denne bygning fra det 19. århundrede ligger ved Shaochuantou-parken med udsigt over Sizihwan-bugten og den vidtstrakte havn.

Tag en færge til Cijin en lang, smal ø, der beskytter havnen. Lej en cykel, og kør en tur på havnefronten, hvor du kan gøre holdt ved strandbygningerne ChiHou Fort og ChiHou Lighthouse. Her finder du også TianHou Temple, der er dedikeret til havets gudinde.

Tag på opdagelse i Shoushan, der også kaldes Monkey Mountain, på Kaohsiungs vestkyst. Udforsk de mange vandreruter, og besøg Shoushan Zoo, de gamle ruiner og de vilde aber. Aberne må ikke fodres, da de kan blive aggressive.

Efter solnedgang kan du besøge markederne i midtbyen. På Liuho Night Market kan du finde mange forskellige souvenirs, mens Ruifeng Night Market byder på madboder med autentiske taiwanske retter.

Tag en tur uden for centrum, og besøg Lotus Pond i Zuoying-distriktet. Du kan gå eller cykle rundt om søen og se resterne af den gamle bymur omkring Fongshan og en ring af templer.

Du kan rejse til Kaohsiung med fly, højhastighedstog eller sejle med båd til havnen. Det er nemt at komme rundt i byen med metro, taxa eller på cykel. Omkring det kinesiske nytår bliver byen oplyst af lamper og fyrværkeri i forbindelse med Kaohsiung Lantern Festival.

Hvor kan jeg overnatte i Kaohsiung

Liuhe Night Marked som viser natteliv, markeder og en by

Kaohsiung Centrum

Kaohsiung Centrum gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Liuhe Night Marked og Central Park. Se mere af Kaohsiung ved at hoppe på metroen fra Formosa Boulevard Metrostation eller Sinyi Elementary School Metrostation.

Kaohsiung Centrum
Spring and Autumn Pavillions som omfatter et tempel eller et tilbedelsessted, en solnedgang og en by

Zuoying-distriktet

Zuoying-distriktet er populær på grund af sin bjergudsigt og sine restauranter. Hvis du håber på lidt sightseeing, er Lotus Pond og Hanshin Arena Shopping Plaza gode muligheder, og du kan tage metroen fra Ecological District Metrostation eller Zuoying HSR Station for at komme rundt.

Zuoying-distriktet
Default Image

Gushan-distriktet

Du kan nyde godt af shoppingmulighederne under dit ophold i Gushan-distriktet. Shou Shan Zoologiske Have er en populær seværdighed, og du kan komme rundt i byen fra TRA Museum of Fine Arts Station Station eller Hamasen Station for at se mere.

Gushan-distriktet