Billige flybilletter til Malaysia

Populære byer at besøge i Malaysia

Billigste flyrejser til Malaysia

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.018 kr. for en enkeltbillet og 4.872 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Etihad Airways
Turkish Airlines
KLM
Oman Air
Etihad Airways
Turkish Airlines
Etihad Airways
Qatar Airways
Etihad Airways
Air France

Rejse til Malaysia

Expedia tilbyder flyrejser til Malaysia, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Malaysia eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Malaysia?
Søg efter billige flybilletter til Malaysia, og afkryds feltet “Intet ændringsgebyr” lige under filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Det kan ikke gøres lettere. Vi forstår, at rejseplaner ændrer sig, og at fleksibilitet er vigtigt, så du kan trygt booke hos Expedia.
Hvor finder jeg billige billetter til Malaysia?
Sørg for at booke billetter i god tid for at sikre et godt tilbud til Malaysia. Du kan også overveje at bruge Expedias funktion “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne. Så kan du se priserne for datoerne før og efter dine rejsedatoer. I løbet af de sidste syv dage var 4.872 kr. den bedste pris for en flyrejse til Malaysia.
Hvor meget koster en flyrejse til Malaysia?
Der har været masser af budgetvenlige billetter i løbet af de sidste syv dage, hvor prisen for en returflybillet til Malaysia lå mellem 4.872 kr. og 6.624 kr.. Heldige rejsende har kunnet booke en enkeltbillet fra København (CPH) for bare 3.018 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Malaysia?
Dit budget, afrejsebyen og det valgte flyselskab er med til at bestemme, hvilke af disse væsentlige lufthavne i Malaysia du lander i:

  • Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) - 6675 fly per måned.
  • Penang (PEN-Penang Intl.) - 1802 fly per måned.
  • Subang (SZB-Sultan Abdul Aziz Shah) - 1529 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Malaysia?
I løbet af de sidste syv dage kostede en billet til Malaysia et sted mellem 4.872 kr. og 6.624 kr.. Prisen afhænger typisk af afrejsetidspunkt, flyselskab, kabineklasse, og hvornår reservationen foretages.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Malaysia?
Oktober er den bedste måned, hvis du skal have fingrene i budgetvenlige tilbud på flyrejser til Malaysia. Vær opmærksom på, at de dyreste tidspunkter at rejse på i Danmark er sommermånederne og under højtiderne.
Hvor lang er en flyrejse til Malaysia?
Varigheden kan variere af flere årsager, inklusive din afrejseby og typen af flyet. Denne liste over almindelige indenrigsruter til Malaysia vil give dig en bedre fornemmelse:

  • Kota Kinabalu (BKI-Kota Kinabalu Intl.) til Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) - 2 timer og 32 minutter
  • Penang (PEN-Penang Intl.) til Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) - 1 time og 4 minutter
  • Langkawi (LGK-Langkawi Intl.) til Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) - 1 time og 12 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Malaysia?

  • Med så mange fantastiske ting at se og opleve i Kuala Lumpur er det ikke så underligt, at en hel del tager hul på deres tur til Malaysia i denne stemningsfyldte by. Brug dine første dage på at besøge store seværdigheder som Petronas Twin Towers, inden du udforsker nogle af byens ukendte perler.
  • Når du skal organisere din tur, bør du huske på, at Kuala Lumpur har tropisk regnskovsklima. Tag et kig på vejrudsigten, inden du pakker, så du har en bedre idé om, hvad du kan forvente.
  • Sørg for at vælge Klang som næste stop på turen. Denne by ligger omtrent 30 km vest for Kuala Lumpur og rummer blandt andet GM Klang Wholesale City, der er en af byens topseværdigheder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Malaysia på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Malaysia.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Malaysia med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Malaysia. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Malaysia!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Malaysia under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Malaysia tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Malaysia, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Malaysia

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Etihad Airways