Billige flybilletter til Malaysia

Populære byer at besøge i Malaysia

Billigste flyrejser til Malaysia

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 209, kr for en enkeltbillet og 482, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Firefly
Firefly
Firefly
Firefly
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Firefly
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Firefly
Firefly
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Firefly
Firefly
Firefly
Firefly
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines

Rejse til Malaysia

Expedia tilbyder flyrejser til Malaysia, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Malaysia eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Malaysia på grund af COVID-19?
Se vilkårene og betingelserne for dit foretrukne flyselskab, hvis du ikke har booket endnu. Gå til vores kundeservice, hvis du allerede har købt din flybillet til Malaysia. Her vil du finde information, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke COVID-19-politikker der er relevante for din reservation, og guide dig gennem de næste skridt.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Malaysia?
Søg efter billige flybilletter til Malaysia, og afkryds feltet “Intet ændringsgebyr” lige under filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Det kan ikke gøres lettere. Vi forstår, at rejseplaner ændrer sig, og at fleksibilitet er vigtigt, så du kan trygt booke hos Expedia.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Malaysia under COVID-19?
På grund af COVID-19-udbruddet indebærer det at rejse nu nogle ekstra udfordringer. Kig nærmere på disse nyttige råd, før du hopper ombord på din flyrejse til Malaysia:

 • Find ud af, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker en flybillet. Tjek også, om der er nogen krav, du skal følge ved ankomst, såsom at installere en kontaktopsporingsapp.
 • Når du går gennem sikkerhedskontrollen, må du ikke fjerne dit mundbind. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt for at kontrollere din identitet. Passagerer, som ikke bærer mundbind, kan blive pålagt bøder og eskorteret ud af terminalen.
 • For at undgå potentiel smitte skal du selv placere dit boardingkort foran scanneren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit boardingkort direkte til sikkerhedspersonalet.
 • Du kan medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din medbragte håndbagage. Du skal dog tage den op til kontrol.
 • Tøm dine lommer for personlige ejendele såsom din pung og telefon, og placer dem i din håndbagage i stedet for en bakke. Dette vil reducere risikoen for smittespredning under kontrollen.
 • Opbevar alle madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og placer dem i en bakke. Når du holder dine madvarer adskilt fra din håndbagage, er det mindre sandsynligt, at en medarbejder bliver nødt til at åbne din kuffert eller taske for kontrol.

Hvor finder jeg billige billetter til Malaysia?
Sørg for at booke billetter i god tid for at sikre et godt tilbud til Malaysia. Du kan også overveje at bruge Expedias funktion “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne. Så kan du se priserne for datoerne før og efter dine rejsedatoer. I løbet af de sidste syv dage var 482, kr den bedste pris for en flyrejse til Malaysia.
Hvor meget koster en flyrejse til Malaysia?
Der har været masser af budgetvenlige billetter i løbet af de sidste syv dage, hvor prisen for en returflybillet til Malaysia lå mellem 482, kr og 866, kr. Heldige rejsende har kunnet booke en enkeltbillet fra Penang (PEN) for bare 209, kr.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Malaysia?
Dit budget, afrejsebyen og det valgte flyselskab er med til at bestemme, hvilke af disse væsentlige lufthavne i Malaysia du lander i:

 • Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) - 6675 fly per måned.
 • Penang (PEN-Penang Intl.) - 1802 fly per måned.
 • Subang (SZB-Sultan Abdul Aziz Shah) - 1529 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Malaysia?
I løbet af de sidste syv dage kostede en billet til Malaysia et sted mellem 482, kr og 866, kr. Prisen afhænger typisk af afrejsetidspunkt, flyselskab, kabineklasse, og hvornår reservationen foretages.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Malaysia?
December er den bedste måned, hvis du skal have fingrene i budgetvenlige tilbud på flyrejser til Malaysia. Vær opmærksom på, at de dyreste tidspunkter at rejse på i Danmark er sommermånederne og under højtiderne.
Hvor lang er en flyrejse til Malaysia?
Varigheden kan variere af flere årsager, inklusive din afrejseby og typen af flyet. Denne liste over almindelige indenrigsruter til Malaysia vil give dig en bedre fornemmelse:

 • Kota Kinabalu (BKI-Kota Kinabalu Intl.) til Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) - 2 timer og 32 minutter
 • Penang (PEN-Penang Intl.) til Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) - 1 time og 4 minutter
 • Langkawi (LGK-Langkawi Intl.) til Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) - 1 time og 12 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Malaysia?

 • Med så mange fantastiske ting at se og opleve i Kuala Lumpur er det ikke så underligt, at en hel del tager hul på deres tur til Malaysia i denne stemningsfyldte by. Brug dine første dage på at besøge store seværdigheder som Petronas Twin Towers, inden du udforsker nogle af byens ukendte perler.
 • Når du skal organisere din tur, bør du huske på, at Kuala Lumpur har tropisk regnskovsklima. Tag et kig på vejrudsigten, inden du pakker, så du har en bedre idé om, hvad du kan forvente.
 • Sørg for at vælge Klang som næste stop på turen. Denne by ligger omtrent 30 km vest for Kuala Lumpur og rummer blandt andet GM Klang Wholesale City, der er en af byens topseværdigheder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Malaysia på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Malaysia.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Malaysia med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Malaysia. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Malaysia!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Malaysia under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Malaysia tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Malaysia, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.