Billige flybilletter til Japan

Populære byer at besøge i Japan

Billigste flyrejser til Japan

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.741, kr for en enkeltbillet og 3.771, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Turkish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Air France
Air France
Air France
KLM
Air France
KLM
Qatar Airways
British Airways
Turkish Airlines
SAS
Thai Airways International
Finnair
Cathay Pacific
Etihad Airways
Turkish Airlines

Rejse til Japan

Expedia tilbyder flyrejser til Japan, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Japan eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Japan på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Japan.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Japan med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Japan. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Japan!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Japan under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Japan tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Japan, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.