Billige flybilletter til Japan

Populære byer at besøge i Japan

Billigste flyrejser til Japan

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.384 kr. for en enkeltbillet og 5.151 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Etihad Airways
KLM
Qatar Airways
Qatar Airways
KLM
Lufthansa
Air France
Air France
KLM
KLM

Rejse til Japan

Expedia tilbyder flyrejser til Japan, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Japan eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Japan?
Vi ved, at planer kan ændre sig på et øjeblik, så det er altid et smart træk at booke en fleksibel flybillet med Expedia. Marker blot feltet “Intet ændringsgebyr” nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Din billige og fleksible flybillet til Japan er kun et par klik væk!
Hvor finder jeg billige billetter til Japan?
En effektiv strategi for at få fingrene i billige flybilletter er at være fleksibel med dine datoer. Start med at søge efter din flyrejse til Japan, og klik derefter på “Fleksible datoer” for at sammenligne priser for nærliggende datoer. Et andet godt tid? Book i god tid i forvejen. For at give dig en idé om prisniveauet var 5.151 kr. den laveste pris for en flyrejse til Japan i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Japan?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet tur-retur til Japan kun fra 5.151 kr., mens maksimalprisen var 6.150 kr.. Enkeltbilletter fra København (CPH) i samme periode kostede helt ned til 3.384 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Japan?
Afhængigt af flyselskabet, og hvor du skal hen i Japan, er der et antal populære lufthavne at vælge blandt. Det gælder blandt andet:

  • Tokyo (HND-Haneda) - 16497 fly per måned.
  • Fukuoka (FUK) - 6171 fly per måned.
  • Osaka (ITM-Itami) - 5625 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Japan?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flyrejse til Japan mellem 5.151 kr. og 6.150 kr..
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Japan?
Januar er den mest budgetvenlige måned, hvis du skal booke en flyrejse til Japan. Flypriserne er dyrest i sommermånederne og under højtider som jul og påske, så undgå helst disse perioder, hvis du kan.
Hvor lang er en flyrejse til Japan?
Dit afrejsested bestemmer, hvor lang tid din flyrejse vil tage. Herunder finder du nogle af de mest benyttede indenrigsruter til Japan og deres gennemsnitlige varighed.

  • Sapporo (CTS-New Chitose) til Tokyo (HND-Haneda) - 1 time og 38 minutter
  • Fukuoka (FUK) til Tokyo (HND-Haneda) - 1 time og 33 minutter
  • Osaka (ITM-Itami) til Tokyo (HND-Haneda) - 1 time og 20 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Japan?

  • Start dit eventyr i Japan i den sprudlende by Tokyo. Der er meget at tage dig til her, fra interessante seværdigheder som Tokyo Sky Tree til fremragende mad, kunst, natteliv med mere.
  • Når du skal vælge aktiviteter til din rejse, bør du huske på, at Tokyo har fugtigt subtropisk klima. Det er en fordel at tjekke temperaturerne, inden du rejser, så du har en idé om, hvad du kan forvente.
  • Vælg Kozushima som næste stop på turen. Denne by ligger 170 km syd for Tokyo og byder på Maehama Strand, der er en af byens vigtigste attraktioner.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Japan på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Japan.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Japan med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Japan. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Japan!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Japan under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Japan tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Japan, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Japan

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Etihad Airways