Billige flybilletter til Vietnam

Populære byer at besøge i Vietnam

Billigste flyrejser til Vietnam

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.937 kr. for en enkeltbillet og 5.163 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Cathay Pacific
Scandinavian Airlines
China Southern Airlines
Turkish Airlines
Air France
Singapore Airlines
Singapore Airlines
Qatar Airways
KLM
Thai Airways International

Rejse til Vietnam

Expedia tilbyder flyrejser til Vietnam, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Vietnam eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Vietnam på grund af COVID-19?
I disse svære tider er der mange luftfartsselskaber, som tilbyder ekstra fleksibilitet. Besøg vores kundeservice for at få oplysninger om ændring eller afbestilling af din flyrejse på grund af COVID-19.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Vietnam?
Hos Expedia har vi fundet vores indre yogaudøver frem for at levere de mest fleksible billetter, der er på markedet. Du skal bare afkrydse feltet “Intet ændringsgebyr” under “Fleksible ændringspolitikker” for at finde din flyrejse til Vietnam.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Vietnam under COVID-19?
Hvis det er første gang, du skal ud at rejse under COVID-19-udbruddet, vil du lægge mærke til, at der er et væld af nye bestemmelser og regler at overholde. Følg disse råd, og gør din tur til Vietnam en del nemmere:

 • Undersøg, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker en flyrejse. Tjek også, om der er særlige regler, du skal følge ved ankomst, såsom test og karantæne.
 • Ifølge kravene skal du bære mundbind i lufthavnen, også i forbindelse med helbredsundersøgelser. Vær forberedt på at justere dit mundbind, når du bliver bedt om det, så det er muligt at verificere din identitet.
 • Giv ikke dit boardingkort (papir eller elektronisk) direkte til lufthavnspersonalet. I stedet skal du placere det foran læseren og holde det op, så personalet kan se det.
 • Det er nu tilladt at medbringe en beholder med håndsprit i håndbagagen. Den må ikke fylde mere end 350 ml, og du bliver nødt til at fjerne den fra din bagage, så den kan blive screenet.
 • For at reducere smittespredning under sikkerhedskontrollen skal du lægge ejendele såsom din telefon, mønter og nøgler i din håndbagage i stedet for en bakke.
 • Opbevar dine madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og placer dem i en bakke. Når du holder dine madvarer adskilt fra din håndbagage, er det mindre sandsynligt, at en medarbejder bliver nødt til at røre ved din kuffert eller taske for kontrol.

Hvor finder jeg billige billetter til Vietnam?
Sørg for at booke i god tid for at få et godt tilbud til Vietnam. Du kan også overveje at bruge Expedias smarte funktion “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne. Så kan du se priserne for datoerne før og efter dine rejsedatoer. I løbet af de sidste syv dage var 5.163 kr. den bedste pris for en flyrejse til Vietnam.
Hvor meget koster en flyrejse til Vietnam?
Hvis du skulle flyve fra København (CPH), kunne du have fundet en billig billet for bare 2.937 kr. i løbet af de sidste syv dage. Returbilletter til Vietnam lå mellem 5.163 kr. og 6.647 kr. i den samme periode.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Vietnam?
Flyv til Vietnam, hvor der er en række lufthavne at vælge imellem. Her kan du se nogle af de travleste i området:

 • Ho Chi Minh-byen (SGN-Tan Son Nhat Intl.) - 6098 fly per måned.
 • Hanoi (HAN-Noi Bai Intl.) - 4334 fly per måned.
 • Da Nang (DAD-Da Nang Intl.) - 1993 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Vietnam?
Priserne lå mellem 5.163 kr. og 6.647 kr. i løbet af de sidste syv dage. Når du er klar til at booke, hjælper vi dig med at få fingrene i et fremragende tilbud til Vietnam.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Vietnam?
Det billigste tidspunkt at finde billetter til Vietnam på er November, hvorimod priserne ligger højest i juli, august og december. Undgå disse perioder, hvis du rejser på budget.
Hvor lang er en flyrejse til Vietnam?
Din afrejseby bestemmer, hvor lang rejsetid du kan forvente. Nedenfor er tre af de mest populære indenrigsflyruter til Vietnam og deres gennemsnitlige varighed.

 • Hanoi (HAN-Noi Bai Intl.) til Ho Chi Minh-byen (SGN-Tan Son Nhat Intl.) - 2 timer og 7 minutter
 • Da Nang (DAD-Da Nang Intl.) til Ho Chi Minh-byen (SGN-Tan Son Nhat Intl.) - 1 time og 29 minutter
 • Phu Quoc (PQC-Phu Quoc Internationale Lufthavn) til Ho Chi Minh-byen (SGN-Tan Son Nhat Intl.) - 1 time og 4 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Vietnam?

 • Propfyldt med energi og kultur – Da Nang er det perfekte sted at tage hul på din tur til Vietnam. Besøg berømte seværdigheder som Cham-skulpturmuseet, indlæg lidt shoppingterapi, og forkæl dig selv med kulinariske oplevelser på nogle af byens gode restauranter. Du bestemmer helt selv!
 • Da Nang er kendt for at have tropisk monsunklima. Inden afrejse er det dog en fordel at tjekke vejrudsigten under dit ophold. Uanset om det er tørt, vådt, varmt eller koldt, er det altid klogt at være forberedt!
 • Omtrent 560 km nord for Da Nang ligger Hai Phong, der også fortjener en plads i dit program. De mest populære attraktioner tæller Hai Phong Operahus – husk at lægge vejen forbi.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Vietnam på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Vietnam.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Vietnam med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Vietnam. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Vietnam!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Vietnam under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Vietnam tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Vietnam, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Vietnam

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Cathay Pacific