Maldiverne

Rejseguide
Maldiverne som viser en solnedgang, billeder af øer og en bugt eller havn
Hop i bølgerne, og oplev et fantastisk dyreliv, slap af i en bungalow, eller sejl fra ø til ø, når du besøger øgruppen Maldiverne i Det Indiske Ocean.

Maldiverne er en tropisk øgruppe bestående af koralatoller, hvor hvide sandstrande grænser ned til det azurblå vand og de smukke rev i Laccadive-havet. Maldiverne består af to rækker af øer og er et enestående tropisk område, hvor du finder ugenerte øresorter, fascinerende lokal kultur, fantastiske surfbølger, luksuriøse krydstogtsture og et rigt dyreliv i havet.

Med over 200 beboede øer og mere end 105 resortøer kan du nemt finde et sted på Maldiverne, der passer til dig. Du kan bo på et luksuriøst øresort eller få en enestående oplevelse i en hytte midt i vandet. Du kan også bo på familievenlige ferieresorter eller hyggelige kroer, og du kan tilmed overnatte hjemme hos en lokal familie. Tag på opdagelse blandt de mange hundrede koraløer fordelt over ti forskellige turistvenlige atoller.

Maldiverne er en kendt dykkerdestination. De lange strækninger med betagende koralrev og flere hundrede kilometer mellem øerne og fastlandet gør Maldiverne til en unik destination, og det klare vand indbyder til spændende og smukke oplevelser under havoverfladen. Tag med på en rundvisning, og sejl ud til nogle af verdens bedste dykkersteder. Her kan du se kirurgfisk, djævlerokker, hajer og smukke multifarvede koraller samt et enkelt skibsvrag eller to.

Du kan også nyde en afslappende spabehandling på dit resort eller deltage i en lokal, spirituel spaoplevelse. Tilbring en dag på havet, og kig på delfiner, eller smid en fiskesnøre i havet. Hvis du har husket dit snorkeludstyr, kan du også nyde synet af dyrene, der passerer roligt under dig. Prøv udsøgte lokale karryretter med fisk ved de små "hotaa"-caféer i hovedstaden Malé, eller nyd det moderne europæiske køkken på dit resort.

Maldiverne er et islamisk land, så du kan kun nyde alkohol på resorterne eller i lufthavnen. Respekter de islamiske traditioner, og klæd dig passende, når du besøger de hyggelige små landsbyer. På det islamiske center Masjid-al-Sultan Muhammad Thakurufaanu Al Auzam kan du få mere at vide om religionen og beundre den smukke moské Grand Friday Mosque. Tæt på det islamiske center ligger nationalmuseet, hvor du kan opleve Maldivernes fascinerende historie.

Du kommer til Maldiverne med fly og lander enten i Malé eller på den sydlige atol Addu. Du kan udforske øerne enten via båd, vandflytaxier eller private yachter. Det vidunderlige hav omkring Maldiverne er skønt at svømme i året rundt, men det kan regne og blæse i monsunsæsonen mellem juni og august. Hvis du kommer for at surfe, finder du de bedste bølger mellem marts og oktober.

Populære byer i Maldiverne

Malé
Malé
Kendt for Øer, Bådsejlads og Hav
Glæd dig til at opleve øudsigt, solnedgange og strande i Malé!

Gode grunde til at tage afsted

  • Male-fiskemarked
  • Chaandhanee Magu
  • Republikkens Plads
Maafushi
Maafushi
Kendt for Strandudsigt, Øer og Udflugter
Romantiske Maafushi venter med snorkling, strande og meget mere!

Gode grunde til at tage afsted

  • Maafushi-revet
  • Maafushi Havn
Maafushivaru
Maafushivaru
Kendt for Snorkling, Øer og Hajer
Besøg Maafushivaru, som byder på snorkling, hvalsafarier og strande.

Gode grunde til at tage afsted

  • Maafushivaru-øens Strand
Furanafushi Ø
Furanafushi Ø
Kendt for Strandudsigt, Hav og Øer
Sæt kursen mod afslappende Furanafushi Ø, og glæd dig til at opleve øudsigt, solnedgange og strande.

Gode grunde til at tage afsted

  • Full Moon Strand
Lankanfushi-øen
Lankanfushi-øen
Kendt for Bådsejlads, Romantisk og Øer
Elegante Lankanfushi-øen venter på dig! Glæd dig til at opleve strandene, øudsigten, maden og meget mere!

Gode grunde til at tage afsted

  • Gili Lankanfushi Strand
Lankanfinolhu
Lankanfinolhu
Kendt for Spisning, Venlige mennesker og Øer
Sæt kursen mod afslappende Lankanfinolhu, og glæd dig til at opleve lokale retter, spaer og strande.

Maldiverne

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: