Rejser til Kuramathi Island 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Kuramathi Island

Cinnamon Dhonveli Maldives
Cinnamon Velifushi Maldives
Vakkaru Maldives
Taj Exotica Resort And Spa
Paradise Island Resort & Spa

Mest populære hoteller i Kuramathi Island

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon
Ellaidhoo Maldives by Cinnamon
4 out of 5
North Ari Atoll (Alif Alif), Ellaidhoo
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.592, kr pr. nat fra 20. dec. til 21. dec.
2.592, kr
pr. nat
20. dec. – 21. dec.
4,3/5 Excellent! (554 anmeldelser)
Fantastisk House Reef og imødekommende ansatte
"Resort med helt fantastisk House Reef. De ansatte er meget imødekommende og varme. Resortet er rent og velholdt, dog er der enkelte områder som godt kunne bruge en opgradering. Hvis det er muligt, så book en Beach bungalow - dette giver fuld access til stranden, samt private liggestole og ..."

Anmeldelse fra 15. nov. 2021

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon
Kuramathi Maldives
Kuramathi Maldives
4 out of 5
Kuramathi Island, Kuramathi Island, 20 02
Prisen er 3.170, kr pr. nat fra 2. dec. til 3. dec.
3.170, kr
pr. nat
2. dec. – 3. dec.
4,5/5 Wonderful! (147 anmeldelser)
Helt igennem fantastisk oplevelse!
"Vi var på bryllupsrejse på Kuramathi og har kun været dybt tilfredse og overraskede over hvor fantastisk et sted det er. Det kan klart anbefales!"

Anmeldelse fra 27. nov. 2017

Kuramathi Maldives
West Sands
West Sands
3 out of 5
Kinara Vasha Magu, Ukulhas, 09030
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 812, kr pr. nat fra 28. nov. til 29. nov.
812, kr
pr. nat
28. nov. – 29. nov.
4,6/5 Wonderful! (10 anmeldelser)
"Amazing place you stay while enjoying the pristine, relaxing Island of Ukulhas! Clean, very helpful staff, manager Hardy was fantastic. Food great and a 10 second walk through a cool jungle area to a gorgeous authentic beach. This is a must stay hotel and Island."

Anmeldelse fra 11. feb. 2021

West Sands
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Kuramathi Island?
Expedia gør det nemt at udforske verden med pakkerejser til Kuramathi Island, der begynder med priser fra 14,914. kr. Du kan selv bestemme, hvordan du vil sammensætte hoteller, flyselskaber og biludlejningsfirmaer efter behov. Hvis der skal ske lidt ekstra på turen, kan du føje et par oplevelser og ture til rejseplanen.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Kuramathi Island?
Søg efter det hele på et og samme sted pakkerejser til Kuramathi Island. Der er tilbud på flyrejser, hoteller og oplevelser, der er gode for dit kreditkort og eventyrlysten. Rent faktisk kan du ende op med en stor besparelse, når du samler dine reservationer. Derudover er der 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder at vælge fra i hele verden, så du har talrige muligheder for at blande dem, som du ønsker.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Kuramathi Island på?
Det ideelle tidspunkt at tage til Kuramathi Island afhænger i sidste ende af dig. Hvis du tager på ferie med et begrænset budget, kan du overveje at styre uden om , der anses for at være den dyreste måned på året. I finder du som regel gode priser. For at opleve stemningen i højsæsonen skal du tage afsted i . I er der ikke så mange tilrejsende, hvilket kan være godt, hvis du gerne vil undgå alt for mange mennesker.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Kuramathi Island?
Hvis du booker din flybillet tidligt med Expedia, har du én ting mindre at bekymre dig om. De fleste flyselskaber har priser op til et år i forvejen. Dette er generelt det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du er sent ude, kan billige billetter til Kuramathi Island dog også dukke op et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Kuramathi Island på Expedia?
Fra flybilletter og hoteller til udlejningsbiler – Expedia kan hjælpe dig med at sammensætte en pakkerejse til Kuramathi Island, som fungerer for dig. Skal du på ferie i en uge eller mere? Kig nærmere på en pakkerejse med fly, hotel og billeje. Hvis du bare skal på en smuttur, passer et tilbud med hotel og flybilletter måske bedre til dig. Du kan også tilføjer oplevelser, når du har booket. Vores pakkerejser gør det til en leg at spare penge.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Kuramathi Island?
Du kan se frem til besparelser med en pakkerejse hos Expedia. Sammensæt flybilletter, billeje og hoteller, og nyd godt af fantastiske rabatter. Men hoteller er ikke din eneste mulighed. Vi tilbyder resorter ved stranden, alpehytter midt i bjergene og endda træhuse og gårde!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Kuramathi Island hos Expedia?
Ja, så bare vælg! Hos Expedia tilbyder vi 500+ flyselskaber i hele verden, så du kan skræddersy din rejse til Kuramathi Island, alt efter budget og rejsebehov.
Kan jeg rejse til Kuramathi Island i øjeblikket?
Du finder oplysninger om rejserestriktioner, karantænekrav og mange andre emner for rejser til Kuramathi Island ved at besøge vores COVID-19-rejserådgiver.