Rejser til Rasdhoo 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Mest populære hoteller i Rasdhoo

Rasdhoo Coralville
Rasdhoo Coralville
3 out of 5
Niyami, Miskiy magu, Rasdhoo, North Ari Atoll, Rasdhoo
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.113 kr. pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
1.113 kr.
pr. nat
2. okt. – 3. okt.
8,2/10 Very Good! (8 anmeldelser)
Nice guesthouse with friendly staff
"Nice location, friendly staff. We stayed for one night before heading to Male early in the morning. The hotel organized us a night fishing with proper gear (only one per three persons) and knowledgeable fishermen. Afterwards they grilled the catch and prepared us a proper goodbye dinner. Ask anything, ..."

Anmeldelse fra 25. dec. 2017

Rasdhoo Coralville
Quicksand Rasdhoo
Quicksand Rasdhoo
3 out of 5
Vinavi, Saharaa Magu Fiya, AA, Saharaa Magu, Rasdhoo
10/10 Exceptional! (7 anmeldelser)
"Really enjoyed my stay at Quick Sand. The staff were friendly and Ali was an exceptional host. He provided lots of valuable information and was often available to answer my questions. The place was always very clean and really well kept. The alfresco eating area was lovely. Would recommend QuickSand ..."

Anmeldelse fra 31. aug. 2022

Quicksand Rasdhoo
Beach Cottage
Beach Cottage
3 out of 5
Villanufannu Magu, Rasdhoo, North Central Province
Prisen er 590 kr. pr. nat fra 3. okt. til 4. okt.
590 kr.
pr. nat
3. okt. – 4. okt.
9/10 Wonderful! (4 anmeldelser)
"Really nice place!"

Anmeldelse fra 3. mar. 2022

Beach Cottage
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Rasdhoo?
Sig ja til nye eventyr med vores pakkerejser til Rasdhoo, der begynder til priser fra . Vælg de hoteller og flyrejser, der svarer til dine planer. Derefter kan du tilføje en eller to sightseeingoplevelser, så du får en interessant ferierejse.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Rasdhoo?
Det er nemt. Det gælder bare om at samle så meget som muligt. Hoteller, flyrejser og udlejningsbil – kombiner det, du har brug for, i en pakkerejse til Rasdhoo, og opnå besparelser. Få fat i endnu bedre tilbud, når du tilføjer endnu mere, såsom oplevelser, til din reservation. Men det er langt fra det mest imponerende ved det hele. Du har friheden til selv at sammenstrikke din rejse, helt som du vil have det. Vi tilbyder 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder over hele kloden, så alle kan komme afsted og opfylde sine feriedrømme.
Hvor skal jeg overnatte i Rasdhoo?
Der er en masse at opleve i Rasdhoo, så det er oplagt at finde et overnatningssted nær seværdighederne. Rasdhoo Reef Dive Site, Madivaru Finolhu og Madivaru Corner Dive Site er blandt nogle af de mest interessante af slagsen, som du kan overveje at skrive på listen over steder, du vil besøge.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Rasdhoo?
Lad turen begynde godt ved at sikre dig et ophold hos Crystalline Residence at Rasdhoo Island. Det er et af de mest populære overnatningssteder i Rasdhoo. En anden førende mulighed er White Coral Rasdhoo.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Rasdhoo?
Hvis du booker dit sæde tidligt med Expedia, har du én ting mindre at bekymre dig om. Mange luftfartsselskaber har priser op til et år frem. Normalt er dette det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du booker i sidste øjeblik, kan rabatpriser til Rasdhoo dog også dukke op et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Rasdhoo på Expedia?
Det afhænger bare af dig. Du kan vælge imellem et udvalg af pakkerejser til Rasdhoo med for eksempel udlejningsbil, hotel og fly. Du kan også booke et hotel og en flyrejse eller en flyrejse og en udlejningsbil. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre sjove ting som udflugter og oplevelser. Uanset hvilken ferie i Rasdhoo du har i tankerne, kan du glæde dig til besparelser!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Rasdhoo?
Find tilbud, der passer til dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Hoteller, flyrejser og billeje – vi tilbyder det hele. Du kan spare en net sum bare ved at kombinere dine reservationer. Hvad enten du skal på skiferie eller slikke sol sydpå, er din drømmeferie kun et par klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Rasdhoo hos Expedia?
Ja – og det er noget af det bedste ved en pakkerejse fra Expedia. Du har styringen. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flypartnere i hele verden, så du har masser af valgmuligheder, når du sammensætter din ferie til Rasdhoo.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Rasdhoo?
Svaret er ja, fordi vi hos Expedia godt er klar over, at det er svært at spå om fremtiden. Besøg vores kundeserviceportal for at læse mere. Men almindeligvis kan du, hvis du har booket din pakkerejse til Rasdhoo inden for de seneste 24 timer, muligvis ændre eller afbestille den uden omkostninger. Flyselskabet, hotellet eller biludlejningsfirmaet kan dog opkræve gebyr, hvis reservationen er blevet foretaget tidligere.