Rejser til Rasdhoo 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Rasdhoo

Vakkaru Maldives
Dusit Thani Maldives
Emerald Faarufushi Resort & Spa - All Inclusive
Pullman Maldives Resort
Taj Exotica Resort And Spa

Mest populære hoteller i Rasdhoo

Acqua Blu Rasdhoo
Acqua Blu Rasdhoo
3 out of 5
Seagull, Sahara Magu, Rasdhoo, 09020
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 547, kr pr. nat fra 4. mar. til 5. mar.
547, kr
pr. nat
4. mar. – 5. mar.
4,6/5 Wonderful! (7 anmeldelser)
Trevlig personal
"Ett avslappnat ställe där man trivs"

Anmeldelse fra 8. mar. 2020

Acqua Blu Rasdhoo
Beach Cottage
Beach Cottage
3 out of 5
Villanufannu Magu, Rasdhoo, North Central Province
Prisen er 599, kr pr. nat fra 8. feb. til 9. feb.
599, kr
pr. nat
8. feb. – 9. feb.
4,5/5 Wonderful! (4 anmeldelser)
"Really nice place!"

Anmeldelse fra 3. mar. 2022

Beach Cottage
Quicksand Rasdhoo
Quicksand Rasdhoo
3 out of 5
Vinavi, Saharaa Magu Fiya, AA, Saharaa Magu, Rasdhoo, 09020
Prisen er 743, kr pr. nat fra 1. mar. til 2. mar.
743, kr
pr. nat
1. mar. – 2. mar.
5/5 Exceptional! (7 anmeldelser)
"Really enjoyed my stay at Quick Sand. The staff were friendly and Ali was an exceptional host. He provided lots of valuable information and was often available to answer my questions. The place was always very clean and really well kept. The alfresco eating area was lovely. Would recommend QuickSand ..."

Anmeldelse fra 31. aug. 2022

Quicksand Rasdhoo
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Rasdhoo?
Expedia gør det enkelt at se verden med pakkerejser til Rasdhoo, der begynder fra 23,882. kr. Du kan selv bestemme, hvordan du vil sammensætte hoteller, flyselskaber og biludlejningsfirmaer efter behov. Hvis der skal ske lidt ekstra på ferien, kan du føje et par udflugter og oplevelser til rejseprogrammet.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Rasdhoo?
Saml dine reservationer af fly og hotel, tilføj andre ting såsom udflugter, og opnå besparelser. En pakkerejse til Rasdhoo gør det pære let at rejse uden at sprænge budgettet. Ikke nok med at du kan få rabatter på turen – du har også et kæmpestort udvalg inden for din rækkevidde. Når du booker gennem Expedia, kan du vælge blandt 500+ flyselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder verden over. Din ønskeferie begynder her.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Rasdhoo på?
Der kan være fordele ved at lægge rejsen til Rasdhoo i måned. Du kan nemlig som ofte opnå de bedste tilbud omkring denne måned. er derimod det dyreste tidspunkt at lægge vejen forbi på. Hvis du gerne vil opleve den livlige højsæson, så skal du besøge Rasdhoo i . I de mere fredelige måneder kan du undgå de store folkemængder.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Rasdhoo?
Jo tidligere, jo bedre. Luftfartsselskaber annoncerer typisk flyrejser op til 12 måneder inden afrejsedatoen, og det er her, du kan booke nogle af de laveste priser. Har du lige fundet ud af, at du skal på ferie næste uge? Der er ingen grund til bekymring – Expedia løber aldrig tør for fantastiske tilbud, så du kan komme afsted på din drømmeferie til en fornuftig pris.
Hvad inkluderer pakkerejser til Rasdhoo på Expedia?
Fra hoteller og flybilletter til billeje – Expedia kan hjælpe dig med at sammensætte en pakkerejse til Rasdhoo, som fungerer for dig. Skal du være væk i et stykke tid? Kig nærmere på en pakkerejse med fly, billeje og hotel. Hvis du bare skal på et forlænget weekendophold, passer et tilbud med hotel og fly måske bedre til dine behov. Du kan også tilføjer oplevelser, når du har booket. Vores pakkerejser gør det enkelt at planlægge og spare.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Rasdhoo?
Når du samler dine reservationer i en pakkerejse til Rasdhoo, er det nemt at planlægge din drømmeferie. Og ikke nok med det – du får gode rabatter, når du kombinerer flyrejser, hoteller og billeje. Når du har booket, kan du også tilføje en udflugt eller en oplevelse.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Rasdhoo hos Expedia?
Ja, det kan du. Og med 500+ flyselskaber at vælge blandt fra hele verden er der frit valg på alle hylder. Gennemgå de forskellige tilbud, og bliv klogere på, hvilket flyselskab der er bedst egnet til dine behov og dit budget.
Kan jeg rejse til Rasdhoo i øjeblikket?
For at få sidste nyt om rejser til Rasdhoo kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du finde information om rejserestriktioner, krav til karantæne og meget andet.