Rejser til Kandima-øen 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Kandima-øen

Cinnamon Dhonveli Maldives
Cinnamon Velifushi Maldives
Vakkaru Maldives
Taj Exotica Resort And Spa
Paradise Island Resort & Spa

Strandferie i Kandima-øen

Gør dig klar til at udleve dine drømme under din ferie i Kandima-øen. Tag en forfriskende spadseretur, nyd den skønne udsigt til vandet, og find nogle flotte skaller på din rejse til Kandima-øen. Kun 0,2 km fra centrum finder du Kandima Strand, som er et populært udflugtsmål for mange solhungrende rejsende. Se nærmere på vores pakkerejser til Kandima-øen, og se, hvordan rejsebudgettet kan række endnu længere!

Mest populære hoteller i Kandima-øen

Kandima Maldives
Kandima Maldives
5 out of 5
Dhaalu Atoll, Kandima Island, 20066
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.175, kr pr. nat fra 28. nov. til 29. nov.
2.175, kr
pr. nat
28. nov. – 29. nov.
4,4/5 Wonderful! (195 anmeldelser)
Seriously bad customer service !
"We Met Such an arrogance from the person who was suppossed to book our domestic transfer from Male to Kandima and return. The person from the hotel even ended up sending me personal information and invoice on a totally other customer. We spend 4 days emailing back and forth, and the person just sent ..."

Anmeldelse fra 3. apr. 2018

Kandima Maldives
Riu Palace Maldives - All inclusive
Riu Palace Maldives - All inclusive
5 out of 5
Kedhigandu Island, Kedhigandu, Dhaalu Atoll
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.976, kr pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
2.976, kr
pr. nat
4. dec. – 5. dec.
4,6/5 Wonderful! (82 anmeldelser)
"Perfect location for our honeymoon. Friendly staff and everything is included in their all inclusive. The overwater Villa was amazing"

Anmeldelse fra 20. nov. 2022

Riu Palace Maldives - All inclusive
Baglioni Resort Maldives - The Leading Hotels of the World
Baglioni Resort Maldives - The Leading Hotels of the World
5 out of 5
Kalhuhuraa Magu, H. Hulhugali, 1st Floor, South Wing, Maagau Island, Male
Prisen er 5.144, kr pr. nat fra 2. dec. til 3. dec.
5.144, kr
pr. nat
2. dec. – 3. dec.
4,8/5 Exceptional! (12 anmeldelser)
"Excellent"

Anmeldelse fra 18. aug. 2022

Baglioni Resort Maldives - The Leading Hotels of the World
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Kandima-øen?
Den billigste pakkerejse til Kandima-øen kan fås til 14,914. kr, så drømmerejsen kan blive til virkelighed, uden at det koster en halv jetjager. Du kan samle flyrejse, hotel og biludlejning for at tilpasse pakkerejsen, så den passer lige til dig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Kandima-øen?
Hvis du går efter at sikre dig besparelser, kan du kombinere dine reservationer i en pakkerejse til Kandima-øen. Uandet om du er på jagt efter hoteller, flyrejser, udflugter eller biludlejning, så kan du booke det hele på ét sted. Derudover har du masser af valgmuligheder inden for rækkevidde. Expedia har 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder over hele kloden at vælge blandt. Du kan flyve med lige dem, du foretrækker, overnatte, hvor det passer dig bedst, og spare en sum penge – det er da en perfekt rejse!
Hvilken årstid er den bedste at besøge Kandima-øen på?
Hvis du elsker atmosfæren i højsæsonen, så skal du besøge Kandima-øen i . Hvis du er til noget mere stille og roligt, så vil være mere passende. Vil du gerne spare lidt på pengene? Så skal du måske undgå måned, hvor hotel- og flypriser ryger i vejret. I finder du som regel bedre tilbud.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Kandima-øen?
Hvis du vil finde rabatpriser, er det en fordel at booke tidligt. Flyselskaber annoncerer typisk deres flybilletter samt nogle af de laveste priser ca. 12 måneder i forvejen. Hoteller, oplevelser og biludlejning bør også bookes i god tid, så du kan undgå skuffelser. Hvis du har brug for en ferie i Kandima-øen i sidste øjeblik, er der altid masser af gode tilbud på Expedia. Book din rejse i dag!
Hvad inkluderer pakkerejser til Kandima-øen på Expedia?
Fra hoteller og flybilletter til udlejningsbiler – Expedia kan hjælpe dig med at sammensætte en pakkerejse til Kandima-øen, som er ideel til dig. Skal du være væk i et stykke tid? Overvej at booke en pakkerejse med billeje, fly og hotel. Skal du bare på et forlænget weekendophold, passer et tilbud med flybilletter og hotel måske bedre til dig. Du kan også tilføje oplevelser og udflugter, når du har booket. Vores pakkerejser gør det nemt at spare penge.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Kandima-øen?
En pakkerejse kan skræddersys til dine behov og er en enkel måde at få dine hårdt tjente penge til at række længere på. Hvor lidt eller meget du inkluderer, er bare op til dig. Hoteller, billeje og flyrejser – find lige præcis den kombination, der passer til dig.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Kandima-øen hos Expedia?
Med en pakkerejse er det altid dig, der bestemmer. Uanset om du foretrækker at flyve til Kandima-øen på økonomiklasse eller første klasse, så er det bare at vælge mellem flymulighederne. Expedia har adgang til 500+ flypartnere i hele verden.
Kan jeg rejse til Kandima-øen i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det oplagte sted at få opdaterede oplysninger vedrørende rejserestriktioner og karantænekrav for Kandima-øen.

Populære steder at besøge