Billige flybilletter til Hulhumalé

Billigste flyrejser til Hulhumalé

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.779 kr. for en enkeltbillet og 1.165 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Wizz Air Abu Dhabi
Etihad Airways
IndiGo
IndiGo
Swiss International Air Lines

Om Hulhumalé

Expedia-flyrejser til Hulhumalé

Hvis du er på udkig efter fly til Hulhumalé, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Hulhumalé, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Hulhumalé med et hotelophold.

Afbudsrejser til Hulhumalé giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Hulhumalé – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Hulhumalé, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Hulhumalé hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Hulhumalé?
Hvis du ankommer med fly, behøver du ikke bekymre dig om, hvilken lufthavn du skal gå efter. Hulhumalé har nemlig kun en af slagsen – Malé (MLE-Velana Internationale Lufthavn).
Hvor langt ligger MLE fra Hulhumalé?
Hvis du overnatter midt i Hulhumalé, vil du nå din destination kort efter, at dit fly lander i MLE. Terminalen befinder sig nemlig ikke mere end 3 km fra midtbyen.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Hulhumalé?
Lige så snart du træder ud af MLE, kan din rejse i Hulhumalé begynde. Byens primære lufthavn befinder sig 3 km fra centrum.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Hulhumalé?
23 flyselskaber flyver til Hulhumalé fra 27 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Hulhumalé?
SriLankan Airlines, Gulf Air og Emirates er nogle af de luftfartsselskaber, der oftest flyver til Hulhumalé. De fleste fly kommer fra Monaragala, eftersom SriLankan Airlines har mange afgange herfra.
Hvor mange direkte fly er der til Hulhumalé?
Er du ved at planlægge en spændende tur til Hulhumalé? Med 393 direkte fly ugentligt er det virkelig nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Hulhumalé fra?
Rejsende flyver oftest fra Dubai, Monaragala og Mahiyanganaya, hvis de skal til Hulhumalé.
Hvor lang tid tager det at flyve til Hulhumalé Lufthavn?
Hvis det er Dubai, du tager afsted fra, kommer du til at være i luften i omkring 4 timer og 16 minutter, inden du ankommer til Hulhumalé. Fra flyvepladsen i Monaragala tager det som regel 1 time og 29 minutter, og fra Mahiyanganaya er flyveturen på 1 time og 29 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Hulhumalé?
Enhver erfaren rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil typisk være højere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din endelige destination mere end én lufthavn, kan du måske finde et billigere fly til en mindre lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Sidst, men ikke mindst, skal du være forberedt på hurtigt at købe dine flybilletter, hvis du ser en god bris. Med et par tricks i ærmet og lidt medgang er der gode muligheder for at finde den perfekte flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Hulhumalé?
Vi har her samlet en række oplysninger, som kan gøre din flyrejse til en hyggelig oplevelse. Følg disse råd, så du kan stryge igennem lufthavnskontrollen og kigge nærmere på Hulhumalé, inden du overhovedet får set dig om.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyrejse kan sagtens være en ukompliceret oplevelse, hvis du pakker det rette udstyr. Først og fremmest kunne det være basale toiletsager, såsom tandpasta, tandbørste og deodorant, et rent sæt tøj og en god roman. Desuden skal der næsten være plads i din taske til din telefon og oplader, eventuelle lægemidler og måske ligeledes en behagelig nakkepude. Sidst, men ikke mindst, skal du huske at medbringe dit pas, rejsedokumenter og dine kreditkort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke må medbringes hos flyselskaberne, men helt generelt gælder det om at undgå noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter knive, sakse, sprøjtemaling og fyrværkeri. Sportsudstyr såsom golfkøller og genstande, der kan skade andre mennesker, såsom peberspray og skydevåben, må heller ikke komme med om bord.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Målet er at have det så behageligt som muligt. Ifør dig flere lag af løse naturfibre, og husk at medbringe en sweater, hvis det skulle blive køligt. Sørg endelig for at vælge et par flade, rummelige sko, da dine fødder godt kan hæve op under flyveturen. Lad de højhælede sko og de tunge vandrestøvler blive i den indregistrerede bagage.
  • Uheldigvis er en af risiciene ved flyrejser over lange distancer muligheden for dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benenes dybe vener forårsaget af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet. For at forhindre dette bør du udnytte muligheden for at gå lidt ned ad midtergangen. Støttestrømper er også en god måde at mindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Hulhumalé?
Lidt planlægning, inden du når frem til lufthavnen, kan være med til at gøre turen til Hulhumalé til en smal sag. Her finder du nogle gode tips til at komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen:

  • Sikkerhedspersonalet skal tjekke, at du har et pas, som er gyldigt, og et tilsvarende boardingpas, inden du kan fortsætte. Hav dem derfor i nærheden.
  • Så kommer metaldetektoren. Fjern alle metalgenstande, der kan udløse alarmen. Det omfatter blandt andet hovedtelefoner samt din frakke. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Elektroniske genstande som telefoner og bærbare computere skal også på en bakke og undersøges. Men bare rolig, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Eventuelle væsker, såsom parfume eller hårspray, som du vil have med ombord, skal være på under 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det kan godt være, at du bliver nødt til at tage dine sko af og sende dem gennem scanneren, så det kan være en god idé at iføre dig nemme sko.
  • Flyselskaberne accepterer ikke skarpe genstande om bord på flyet. Hvis du har brug for at tage sådanne genstande med, skal de pakkes ned i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Hulhumalé
Destinationslufthavn
Velana Internationale Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kode
MLE
Destinationsby
Malé
Pris for flyrejse tur-retur
1.164 kr.

Populære flyrejser til Hulhumalé

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.779 kr. for en enkeltbillet og 1.165 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Austrian Airlines