Billige flybilletter til Maafushi

Billigste flyrejser til Maafushi

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.629, kr for en enkeltbillet og 1.297, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Wizz Air Abu Dhabi
Etihad Airways
IndiGo
Wizz Air Abu Dhabi
Vistara
Hahn Air Technologies
IndiGo
IndiGo
Etihad Airways
Etihad Airways

Om Maafushi

Expedia-flyrejser til Maafushi

Hvis du er på udkig efter fly til Maafushi, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Maafushi og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Maafushi med et hotelophold.

Afbudsrejser til Maafushi giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Maafushi - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Maafushi, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Maafushi hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Maafushi?
Hvis du rejser med fly, behøver du ikke bekymre dig om, hvilken lufthavn du skal gå efter. Maafushi har nemlig kun en af slagsen – Malé (MLE-Velana Internationale Lufthavn).
Hvor langt ligger Malé Internationale Lufthavn (MLE) fra Maafushi?
MLE ligger 25 km fra centrum af Maafushi, så forvent at skulle ud på en længere køretur ind til hjertet af byen.
Kan jeg flyve til Maafushi i øjeblikket?
For at finde alle de nødvendige oplysninger om flyrejser til Maafushi kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om alle de aktuelle rejserestriktioner, og hvorvidt karantæne er påkrævet, når du lander.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Maafushi?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Maafushi, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Maafushi med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Maafushi, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Maafushi?
Lige så snart du træder ud af Malé (MLE-Velana Internationale Lufthavn), kan du lade dit eventyr i Maafushi begynde. Byens største lufthavn ligger 25 km fra centrum.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Maafushi?
23 luftfartsselskaber flyver til Maafushi fra 27 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Maafushi?
SriLankan Airlines, Gulf Air og Emirates er dem, der oftest flyver til Maafushi. Langt de fleste fly ankommer hertil fra Monaragala, da SriLankan Airlines har mange afgange herfra.
Hvor mange direkte fly er der til Maafushi?
Er du ved at planlægge en uforglemmelig rejse til Maafushi? Med 393 direkte fly ugentligt er det virkelig nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Maafushi fra?
Fly til Maafushi med afgang fra Dubai, Monaragala og Mahiyanganaya er altid i høj kurs.
Hvor lang tid tager det at flyve til Maafushi Lufthavn?
Hvis det er Dubai, du tager afsted fra, kommer du til at være om bord i omkring 4 timer og 16 minutter, inden du ankommer til Maafushi. Fra startbanen i Monaragala tager det cirka 1 time og 29 minutter, og fra Mahiyanganaya varer det 1 time og 29 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Maafushi?
Undgå at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, erfarne rejsende gemmer i ærmet. Når du reserverer på forhånd, har du flere valgmuligheder, og flyene er knap så dyre. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din endelige destination mere end én lufthavn, kan du måske finde en billigere flybillet til en mindre populær terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste tip er altid at være forberedt på at købe rejsen. Når du ved, hvad en billet almindeligvis koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du opdager en fanstastisk pris. De bedste tilbud bliver udsolgt med lynets hast!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Maafushi?
Alt efter hvor du rejser fra, kan flyrejsen til Maafushi være en let sag eller trække ud i det uendelige. Vi har udarbejdet nogle tips, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på din drømmerejse.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At flyve kan sagtens være en ukompliceret oplevelse, hvis du sørger for at medbringe de rette ting. Først og fremmest kan du få brug for basale toiletsager, såsom læbepomade og håndcreme, et sæt skiftetøj og noget godt læsestof. Desuden bør du næsten gøre plads i din kabinetaske til elektronisk udstyr, oplader, eventuelle medikamenter og muligvis også en pude. Som det sidste skal du sørge for at medbringe dit pas, rejsedokumenter og lidt penge.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Sørg for, at der ikke er spidse genstande, der ligger skjult i et rum i din kabinetaske. Andre ting, du ikke må medbringe, er eksplosiver og brandfarlige genstande som brændstof og tændstikker samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Formålet er at gøre sig det så behageligt som muligt. Iklæd dig flere lag af stykker tøj af naturfiber, og glem ikke at pakke en sweater, hvis det skulle blive koldt i kabinen. Sørg endelig for at vælge et par velsiddende, flade sko, da dine føder muligvis kan hæve op under flyveturen. Lad de højhælede sko og vandrestøvlerne blive i den indskrevne bagage.
  • Du har måske hørt om dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benene forårsaget af lange stillesiddende perioder. Men der er heldigvis en masse at gøre for at minimere risikoen. Ifør dig flystrømper, sørg for at drikke nok vand, og hold fødder og ben i bevægelse. Gå en tur rundt i kabinen, eller lav nogle enkle øvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Maafushi?
Lidt tilrettelæggelse, inden du skal flyve, kan være med til at gøre rejsen til Maafushi til en smal sag. Her er et par brugbare tips til at komme hurtigt gennem sikkerhedskontrollen:

  • Det vigtigste først: Du vil skulle vise pas og boardingkort til personalet i lufthavnskontrollen. Så hav dem lige ved hånden for ikke at stoppe op midt i det hele.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide tøjet. Noget af det. I hvert fald jakke, bælte, nøgler og hvad du ellers har i lommen, såsom hovedtelefoner, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det hele går meget hurtigere, hvis du begynder på det, inden du når frem.
  • Du må undvære den digitale verden i få minutter. Din tablet, telefon og anden elektronik må også gennem scanneren.
  • Væsker, såsom hårolie eller håndcreme, som du vil medbringe ombord, skal være i beholdere på under 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastikpose på maks. én liter.
  • Sko uden snørebånd er en praktisk type fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Sikkerhedssko og andre kraftige sko skal som regel igennem yderligere screening.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes forsvarligt i den indleverede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Maafushi
Destinationslufthavn
Velana Internationale Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kode
MLE
Destinationsby
Malé
Pris for flyrejse tur-retur
1.297, kr

Populære flyrejser til Maafushi

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.629, kr for en enkeltbillet og 1.297, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Air India
Scandinavian Airlines