Billige flybilletter til Malé

Billigste flyrejser til Malé

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.783 kr. for en enkeltbillet og 1.165 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Wizz Air Abu Dhabi
Air India
Etihad Airways
Air India
IndiGo

Om Malé

Expedia-flyrejser til Malé

Hvis du er på udkig efter fly til Malé, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Malé, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Malé med et hotelophold.

Afbudsrejser til Malé giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Malé – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Malé, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Malé hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Malé?
Malé (MLE-Velana Internationale Lufthavn) er den eneste lufthavn i nærheden af Malé.
Hvor langt er der til MLE fra Malé?
Hvis du har base i hjertet af Malé, vil du nå din destination kort efter, at dit fly lander i Malé (MLE-Velana Internationale Lufthavn). Terminalen befinder sig blot 2 km fra centrum.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Malé?
Med blot én stor lufthavn i Malé kan det ikke tage lang tid at finde det bedste fly. Du vil flyve til Malé (MLE-Velana Internationale Lufthavn), som befinder sig omkring 2 km fra centrum.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Malé?
23 luftfartsselskaber flyver til Malé fra 27 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Malé?
Rejsende vil typisk vælge at flyve med SriLankan Airlines, Gulf Air eller Emirates, når de skal besøge Malé. De fleste af disse fly ankommer fra Monaragala, hvorfra SriLankan Airlines har mange flyafgange.
Hvor mange direkte fly er der til Malé?
Er du ved at planlægge en fantastisk ferie til Malé? Med omkring 393 direkte fly ugentligt er det virkelig nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Malé fra?
Fly til Malé fra Dubai, Monaragala og Mahiyanganaya er meget populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Malé Lufthavn?
Hvis du rejser til Malé fra Dubai, kan du forvente en rejsetid på 4 timer og 16 minutter. Hvis turen går fra Monaragala, kan du forvente at skulle sidde i flyveren i 1 time og 29 minutter. Fra Mahiyanganaya tager det cirka 1 time og 29 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Malé?
Lad være med at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, erfarne rejsende bruger til at finde gode tilbud. Når du reserverer i god tid, har du flere valgmuligheder, og flyene er billigere. En anden simpel måde, du kan få det bedste tilbud på, er ved at undersøge alle dine muligheder grundigt. Hvis din destination har flere lufthavne, kan du tjekke, hvad det vil koste at flyve til en mindre terminal. Et sidste tip er altid at være klar på at købe billetterne. Når du ved, hvad en billet almindeligvis koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du ser en virkelig god pris. De bedste flytilbud bliver udsolgt med lynets hast!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Malé?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyvetur til Malé være en nem sag eller føles helt uendelig. Herunder får du nogle praktiske tips, som kan hjælpe dig med at komme rigtigt igang med din drømmerejse.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • I første omgang skal du medbringe pas, rejsedokumenter, kreditkort og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du sørge for lidt underholdning til at fordrive tiden med. En spændende roman og en bærbar computer fyldt med dine yndlingsfilm er nogle oplagte valgmuligheder. Hvis du regner med at få sovet lidt, kan en nakkepude og et par ørepropper også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, kan du gøre plads til tandbørste og renseservietter, så du kan føle dig frisk og veloplagt, når du lander.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos de forskellige flyselskaber, men generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet skruetrækkere, bor, brændstof og blegemiddel. Sportsudstyr som hockeystave og objekter, der kan skade andre mennesker, såsom sværd og våben, må heller ikke komme med om bord på flyet.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Den bedste måde at sikre en behagelig flyrejse kan ofte være dit valg af tøj. Forbered dig på skift i temperaturen ved at gå efter flere lag. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis det bliver koldt om bord på flyet. Sandaler og højhælede sko er bedre at lade blive i kufferten. I stedet for bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder være taknemmelige over.
  • Uheldigvis er en af risiciene ved flyrejser over lange distancer muligheden for dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benenes dybe vener forårsaget af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet. For at forhindre dette bør du udnytte muligheden for at gå lidt ned ad midtergangen. Støttestrømper er også en enkel måde at formindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Malé?
Lidt tilrettelæggelse, inden du når frem til lufthavnen, kan være med til at gøre rejsen til Malé helt ukompliceret. Herunder finder du nogle brugbare tips til at komme hurtigt gennem sikkerhedskontrollen:

  • Sørg for at have dit pas og boardingpas i nærheden. Det er nemlig det allerførste, du vil blive spurgt til i lufthavnskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle tage noget af tøjet af. I hvert fald bælte, frakke, nøgler og andre genstande i lommen, såsom høretelefoner, der skal scannes i røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som det begynder at blive din tur.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder telefon og bærbar computer, skal derudover scannes særskilt.
  • Fjern alle eventuelle væsker fra håndbagagen. Væsker skal som oftest gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i en enkelt gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Sko uden snørebånd er et praktisk valg i forhold til fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver bedt om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Støvler og andre kraftige sko skal ofte igennem yderligere screening.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes sikkert ned i den indleverede bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til Malé
Destinationslufthavn
Velana Internationale Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kode
MLE
Destinationsby
Malé
Pris for flyrejse tur-retur
1.164 kr.

Populære flyrejser til Malé

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.783 kr. for en enkeltbillet og 1.165 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Austrian Airlines