Rejser til Singapore 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Besøg Singapore

Søg efter de bedste steder og områder i Singapore, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Singapore

Mest populære hoteller i Singapore

YOTEL Singapore Orchard Road
YOTEL Singapore Orchard Road
4 out of 5
366 Orchard Road, Singapore
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.201 kr. pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.
1.201 kr.
pr. nat
22. okt. – 23. okt.
8,6/10 Excellent! (1.005 anmeldelser)
Great location and breakfast
"Nice hotel with great location if shopping and city is your preferred choice. Fantastic breakfast with huge variety - highly recommended"

Anmeldelse fra 16. maj 2023

YOTEL Singapore Orchard Road
JEN Singapore Tanglin by Shangri-La
JEN Singapore Tanglin by Shangri-La
4 out of 5
1A Cuscaden Road, Singapore
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.316 kr. pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
1.316 kr.
pr. nat
16. okt. – 17. okt.
8,6/10 Excellent! (1.003 anmeldelser)
Second stay in Singapore
"Very comfortable , couldn't fault it"

Anmeldelse fra 19. sep. 2023

JEN Singapore Tanglin by Shangri-La
Swissotel The Stamford, Singapore
Swissotel The Stamford, Singapore
5 out of 5
2 Stamford Road, Singapore
Prisen er 2.406 kr. pr. nat fra 20. okt. til 21. okt.
2.406 kr.
pr. nat
20. okt. – 21. okt.
9/10 Wonderful! (1.003 anmeldelser)
10/10
"Perfect Holland great location"

Anmeldelse fra 20. sep. 2023

Swissotel The Stamford, Singapore
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Singapore?
Fra så lav en pris som kan du sammensætte din egen pakkerejse til Singapore. Du skal bare kombinere flyrejse, hotel og udlejningsbil, så du opnår rabat.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Singapore?
Hvis du samler dine reservationer gennem Expedia, kan du opnå besparelser. Med 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder verden over kan din pakkerejse til Singapore sammensættes præcist, så den passer til dit budget. Med de penge, du sparer, kan du overveje at tilføje nogle interessante oplevelser eller udflugter. Det er den nemmeste måde at opnå endnu flere besparelser. Din drømmeferie til Singapore er endnu tættere på, end du tror!
Hvor skal jeg overnatte i Singapore?
Singapore Centrum er et oplagt sted at overnatte i Singapore. Med populære seværdigheder som Raffles sted og Singapore Nationalmuseum i nærheden behøver du ikke bekymre dig for at kede dig her. Chinatown er en anden mulighed. Denne bydel har masser at tilbyde rejsende, som Chinatown Heritage Center og Thian Hock Keng-templet.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Singapore?
Mange rejsende, der tager til Singapore, overnatter ofte i Singapore Centrum. Champion Hotel City (SG Clean) og The Quay Hotel (SG Clean) er foretrukne muligheder i denne bydel. Men der er også andre interessante steder i byen. Kallang er også et hyggeligt område, hvor du finder Arton Boutique Hotel (SG Clean) og Parc Sovereign Hotel Tyrwhitt.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Singapore?
Du bliver belønnet med det bredeste udvalg og de laveste priser, når du booker dit eventyr til Singapore i god tid. Flyselskaber sælger typisk deres flybilletter op til 12 måneder i forvejen, så gå i gang med planlægningen så tidligt som muligt. Med det sagt forpligter Expedia sig til at give dig de bedste tilbud, så der er aldrig et dårligt tidspunkt at booke din drømmeferie på!
Hvad inkluderer pakkerejser til Singapore på Expedia?
Fra hoteller og flyrejser til billeje – Expedia kan hjælpe dig med at sammensætte en pakkerejse til Singapore, som lige passer til dig. Skal du afsted i et par uger? Så kan du kigge nærmere på en pakkerejse med hotel, billeje og fly. Skal du kun være væk i kort tid, passer et tilbud med fly og hotel måske bedre til dig. Du kan også tilføje udflugter og oplevelser, når du har booket. Vores pakkerejser gør det enkelt at planlægge og spare.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Singapore?
Når du booker dine hoteller, flyrejser og billeje samlet, bliver du belønnet med rigtig gode rabatter. Uanset om du planlægger en dejlig ferie i naturen, eller du foretrækker at overnatte i en lækker lejlighed i byen, kan Expedia hjælpe.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Singapore hos Expedia?
Expedia har adgang til 500+ flyselskaber over hele verden, så det kan du i hvert fald. Det er blot at vælge det flyselskab, der passer dig, og sammensætte din ideelle ferie til Singapore.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Singapore?
Ja, det kan du godt. Hos Expedia kan vi sagtens forstå, at selv de bedste planer kan ændre sig, så vi vil meget gerne hjælpe, hvis du må ændre i din pakkerejse til Singapore. Der kan være mulighed for at ændre i eller afbestille din rejseplan uden omkostninger, hvis du har booket inden for 24 timer. Dit hotel, flyselskab eller biludlejningsfirma kan opkræve et gebyr, hvis din reservation blev booket for mere end 24 timer siden. Gå til vores kundeserviceportal for flere oplysninger. Sørg også for at tjekke din rejseplan for at se de enkelte detaljer vedrørende ændringsgebyrer.

Populære steder at besøge