Biludlejning i Singapore

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Populære byer i Singapore

Gode tilbud på udlejningsbiler i Singapore

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Singapore
Se alle udlejningsbiler
Expedia.dk tilbyder biludlejning i Singapore, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset om du er på udkig efter en billig bil eller en bil, der ville passe til en superkendis, har Expedia.dk den rette biludlejning til dig. Så vælg mellem biludlejning i Singapore eller i destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er at leje en bil på Expedia.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Singapore?
Du kan tage det helt roligt. Hvis du kan afbestille reservationen minimum seks timer før det planlagte afhentningstidspunkt, kan du være kvalificeret til at få fuld refusion. Det er en fordel at gennemlæse lejeaftalen, da der er nogle undtagelser. Klik ind på vores kundeservice, hvis du vil have mere at vide.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Singapore?
Minibil, økonomibil, stor bil eller premiumbil – det er op til dig. Den mest efterspurgte bilklasse i Singapore er dog kompakte biler. Hvis du har brug for noget småt og overkommeligt, men ikke for småt, så er denne biltype et smart valg. Det er nemt at køre rundt i travle gader i sådan én. Kompakte biler er lidt mere rummelige i forhold til økonomibiler og egner sig til solorejsende, par og familier på et begrænset budget.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Singapore hos Expedia?
Få et godt tilbud hos Expedia. Du skal blot vælge din foretrukne bilklasse, dine datoer og dine afhentnings- og afleveringssteder. Du kan også sammenligne priser fra alle de mest populære varemærker. Opnå endnu større besparelser, når du samler din reservation af billeje i Singapore med et hotel eller en flyrejse.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Singapore?
Du skal fremvise et gyldigt kørekort og dit kreditkort ved skranken. Inden afhentningsdatoen bør du tjekke hos din foretrukne leverandør, om der er yderligere krav. Du kan eksempelvis også skulle vise dokumentation for forsikring.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Singapore?
Besøg vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtast dine præferencer, og vælg din perfekte bil. Uanset om du kun skal være i Singapore, eller du skal videre kan Expedia hjælpe dig med at finde langtidsleje af biler til en fantastisk pris.
Hvor finder jeg billeje i Singapore, hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er en ung bilist, der leder efter billeje i Singapore, bør du gennemgå politikken hos de relevante biludlejningsfirmaer, du overvejer at bruge. Nogle udlejer måske til personer under 25 år, mens andre ikke gør det. Der kan være gebyrer, hvis du er mellem 21 og 24 år. For at slippe for uventede gebyrer ved afhentning bør du sikre, at du undersøger reglerne grundigt.