Billige flybilletter til Singapore

Populære byer at besøge i Singapore

Billigste flyrejser til Singapore

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 440, kr for en enkeltbillet og 1.320, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scoot
Jetstar Asia
Thai Lion Mantari
Thai Airways International
Hahn Air Systems
Vietnam Airlines
Malaysia Airlines
Scoot
Thai Lion Mantari
Philippine Airlines
Singapore Airlines
Malaysia Airlines
Bangkok Airways
Jetstar Asia
Thai Airways International
Hahn Air Systems
Singapore Airlines
Philippine Airlines
Bangkok Airways
Turkish Airlines

Rejse til Singapore

Expedia tilbyder flyrejser til Singapore, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Singapore eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Singapore på grund af COVID-19?
Vores nyttige kundeservice kan hurtigt give dig svar på næsten alle rejserelaterede spørgsmål, herunder spørgsmål om flyafbestillinger og -ændringer på grund af COVID-19. Vi foreslår, at du tjekker dit valgte flyselskabs vilkår og betingelser, inden du booker et sæde, for at få mere ro i sindet.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Singapore?
Fleksibilitet er alfa og omega, når du rejser i disse dage. Det er derfor, vi har tilføjet filteret “Intet ændringsgebyr” til at hjælpe dig med at finde billige, fleksible flybilletter til Singapore. Det er til venstre på din skærm under “Fleksible ændringspolitikker”.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Singapore under COVID-19?
COVID-19-udbruddet har udløst væsentlige ændringer i måden, vi rejser på. Hvis du planlægger at tage en tur til Singapore, kan de følgende tips hjælpe dig med at håndtere de nyeste rejseudfordringer:

  • Bliv klogere på reglerne og restriktionerne for både dit afrejsested og din destination. Afhængigt af den lokale situation er det muligvis ikke muligt at rejse, så husk at tjekke på forhånd.
  • Det er påkrævet, at du bærer mundbind under din rejse, herunder i sikkerhedskontrollen. Vær klar til at justere dit mundbind, når personalet beder dig om det, så din identitet kan blive kontrolleret.
  • I stedet for at give dit boardingkort til lufthavnspersonalet skal du selv anbringe det foran scanneren. Når du har gjort det, skal du holde det op til kontrol.
  • Det er tilladt at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din medbragte håndbagage. Du bliver dog nødt til at tage den op til kontrol.
  • Tøm alle lommer for personlige ejendele som småpenge og din telefon, og læg dem i din håndbagage i stedet for i bakkerne. Dette vil mindske risikoen for smittespredning under kontrollen.
  • Hvis du skal have mad med ombord på flyet, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en bakke. Dette reducerer sandsynligheden for, at sikkerhedspersonalet bliver nødt til at røre ved din fødevarebeholder eller håndbagage for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Singapore?
Book en flyrejse med Firefly, og gå i gang med at forberede din rejseplan til Singapore. Dette førende luftfartsselskab sørger for 152 flyrejser per måned til den eftertragtede destination Singapore (XSP-Seletar).
Hvor finder jeg billige billetter til Singapore?
I løbet af de sidste syv dage var 1.320, kr den laveste pris for en flyrejse til Singapore. Sørg for at booke dine billetter i god tid, og vær fleksibel med dine datoer for at få en endnu bedre pris. Søg efter din rejse til Singapore, og sammenlign priser for nærliggende datoer ved at klikke på “Fleksible datoer”.
Hvor meget koster en flyrejse til Singapore?
Der har været et væld af billige flybilletter i løbet af de sidste syv dage, hvor prisen for en flybillet tur-retur til Singapore lå mellem 1.320, kr og 4.241, kr. Heldige rejsende har fundet en enkeltbillet med afgang fra Bangkok (BKK) for kun 440, kr.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Singapore?
Dit valg af den rigtige lufthavn afhænger af faktorer såsom slutdestinationen og flyselskabet. Her er dine valgmuligheder i Singapore:

  • Singapore (SIN-Changi) - 4336 fly per måned.
  • Singapore (XSP-Seletar) - 152 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Singapore?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet til Singapore mellem 1.320, kr og 4.241, kr. Priserne stiger typisk, efterhånden som rejsedatoen nærmer sig, så få fingrene i et prisvenligt tilbud i god tid.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Singapore?
Januar er den bedste måned, hvis du skal finde billige flybilletter til Singapore. Vær opmærksom på, at de dyreste tidspunkter at rejse på i Danmark er sommermånederne og under højtider som jul og påske.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Singapore på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Singapore.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Singapore med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Singapore. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Singapore!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Singapore under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Singapore tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Singapore, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.