Biludlejning Hvar

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Hvar

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Hvar

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Hvar
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag på Hvar?
En budgetvenlig udlejningsbil starter fra pr. Dag på Hvar, baseret på de sidste syv dage. Med sådanne priser gør vi det nemt at hente nøglerne og køre ud i det blå uden at sprænge budgettet.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje på Hvar?
Vi er klar over, at tingene kan ændre sig i sidste øjeblik. Derfor er de fleste reservationer kvalificeret til fuld refusion, hvis du afbestiller minimum seks timer inden afhentning. Din afbestillingspolitik bør indeholde alle de oplysninger, du har brug for. Hvis du ikke kan finde svaret, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe.
Hvilke biltyper kan jeg leje på Hvar?
Hvad end, der passer dig! Vælg en mellemstor eller stor bil, hvis du rejser med familien. Hvis det skal være lidt luksuriøst, kan du tage en premiumbil. Eller du kan udvælge en økonomibil, der er den mest bookede type udlejningsbil på Hvar. En økonomibil er til at betale og har god benzinøkonomi, hvilket gør den perfekt til solorejsende, par og andre, der ikke kræver helt så meget plads.
Hvorfor skal jeg leje en bil på Hvar hos Expedia?
Der er rigtig mange gode grunde til at booke en udlejningsbil hos Expedia. Vi har leverandører at vælge blandt på Hvar, og vi sørger for, at du får det allerbedste tilbud med vores medlemspriser. Er du på jagt efter flere besparelser? Saml billeje, flyrejser og overnatning i en pakkerejse. Jo mere du rejser og reserverer med Expedia, jo større fordele kan du se frem til!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje på Hvar med Expedia?
Uanset hvilken type lejebil du leder efter, kan Expedia hjælpe dig med at score den bedste pris. Tjek tilbuddene fra de mest pålidelige biludlejningsfirmaer, og vælg det, der er rigtigt for dig. Vil du gerne køre afsted med lidt mere på lommen? Kombiner din billeje på Hvar med hotel eller flybilletter.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil på Hvar?
Førere skal være mindst 18 år for at leje et køretøj på Hvar. Unge førere skal som regel betale et tillægsgebyr, da statistikkerne siger, at unge førere har større sandsynlighed for at være involveret i trafikulykker. Læs vilkår og betingelser igennem, før du booker, for at slippe for ubehagelige overraskelser ved afhentning.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil på Hvar?
Du skal bruge to ting – et gyldigt kørekort og et kreditkort. Begge skal være i førerens navn. Er der mere end én person, der skal køre i gruppen? Vedkommende skal også være der ved afhentning og skal fremvise den samme dokumentation. Husk også at tjekke lejeaftalen for information om eventuelle forsikringer, du skal have.
Hvad koster den billigste udlejningsbil på Hvar?
Baseret på priser fra de sidste syv dage kunne du have booket en udlejningsbil på Hvar for helt ned til om dagen. Den næstbedste pris var pr. Dag. Tjek vores gode udvalg af køretøjer, find din foretrukne model, og glæd dig til at køre ud i det blå!
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere på Hvar?
Hvis du er så heldig at skulle være på Hvar i en måned eller mere, har Expedia et stort udvalg af udlejningsbiler, som giver dig mulighed for at udforske øen i ro og mag. Indtast dine rejsedatoer, og tjek vores populære tilbud på langtidsleje af biler.
Hvor finder jeg billeje på Hvar, hvis jeg er under 25 år?
Du er nødt til at tjekke alderspolitikken hos det selskab på Hvar, som du overvejer at booke hos. Biludlejningsfirmaer opkræver generelt et tillægsgebyr for unge bilister i alderen 21 til 24 år, så sørg for, at du har sat dig ind i vilkårene. Der er ingen, som synes om at blive overrasket ved skranken, så tjek altid det med småt, inden du bekræfter reservationen.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Hvar?
Forsikringer af udlejningsbiler er ofte vidt forskellige på grund af en række faktorer som eksempelvis førerens alder og bilklassen. Sørg for at gennemse selskabets vilkår og betingelser omhyggeligt, før du booker.