Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Lissabon Distrikt

Billeje i Lissabon

Lissabon er Portugals hovedstad, og den smukke by er bygget på syv høje, hvilket giver en fantastisk udsigt. Byen har en fantastisk beliggenhed, hvor Tejo-floden løber ud i Atlanterhavet og med de mange historiske seværdigheder er den gamle hovedstad den perfekte destination, uanset om du rejser til Lissabon på sol- og badeferie eller er kulturelt interesseret.

Med en labyrint af små, snoede gader er det ofte nemmest at komme rundt i byen til fods eller med en af de hyggelige gamle sporvogne. Hvis du vælger at leje en bil, får du dog mulighed for at se nærmere på de mange spændende steder, der ligger i området omkring Lissabon.

Lej en bil i lufthavnen

Lufthavnen i Lissabon hedder Aeroporto da Portela, og den ligger ca. 7 km nord for centrum. Der er et stort udvalg af biludlejningsfirmaer i lufthavnen, så du kan hurtigt finde billig biludlejning i Lissabon. Hvis I rejser flere familier sammen eller har meget bagage, kan det være en fordel at bestille online inden afrejsen fra Danmark, så I er sikre på, at I får en bil med den rette størrelse. Er der børn med på rejsen, kan det være nødvendigt at leje autostole til bilen, og hvis du ikke ønsker at leje en stationcar, kan en bagageboks give ekstra plads.

Hvis du vælger at leje en bil i Lissabon, får du en højere grad af frihed på din ferie. Der er mulighed for at tage på halv- og heldagsture i oplandet omkring byen uden at skulle planlægge dagene efter bus- og togtider. Du kan tage hul på ferien, allerede når du kører fra lufthavnen, og køre direkte til Oceanário de Lisboa, der ligger blot 4 km fra lufthavnen ned til vandet. Her kan hele familien se nærmere på mange fantastiske havdyr, såsom krabber, hajer, rokker og farvestrålende fisk, og der er også mulighed for at udforske eksotiske planter og fugle i bygningen med de tre etager.

Leje af bil i Lissabon centrum

Er du på udkig efter billeje i Lissabon centrum, ligger der flere biludlejningsfirmaer centralt i byen. Planlæg en heldagstur, hvor første stop er den lille landsby Obidos, der ligger ca. 80 km nord for Lissabon. Tilbring et par timer i den hyggelige by med de mange middelalderbygninger, og nyd en kop af den traditionelle portugisiske kirsebærlikør, Ginja. Herefter går turen videre til byen Alcobaça med det berømte middelhavskloster Mosteiro de Santa Maria de Alcobaça, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Fortsæt til den lille kystby Nazaré, hvor du kan nyde en bid frokost bestående af friskfanget fisk på en af byens mange fiskerestauranter.

Golfspillere vil elske et besøg i Lissabon, da nogle af Europas bedste baner ligger i køreafstand fra byen. Den mest berømte er nok Penha Longa, der ligger blot en halv times kørsel vest for Lissabon. Her har du både mulighed for at spille på en 9 -og 18-hullers bane. Du kan også vælge at køre til Cascais, hvor der er to baner at vælge imellem. Begge baner er udfordrende med flere bunkers og vandområder.

Udforsk Lissabon Distrikt

Udforsk Lissabon Distrikt med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!