Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i San Sebastian

Se alle udlejningsbiler i San Sebastian

Billeje San Sebastián

San Sebastián ligger i Baskerlandet ud til det brusende Atlanterhav. Den tilbagelænede kystby er et sandt madmekka og kendt verden over for sine kreative nyfortolkninger af spanske klassikere. Lej en bil i San Sebastián, og udforsk den skønne kyststrækning, nærliggende Bilbao eller naturreservatet Aiako Harria Parke Naturala.

I San Sebastián kan du shoppe i fashionable modebutikker, spise som en konge på byens ekstravagante tapasbarer, nyde kunst i verdensklasse og dase på de dejlige bystrande. La Concha Strand og Ondarreta Strand er perfekte til afslappende dage i solen, mens La Zurriola Strand er surfernes favorit med store bølger og færre turister. Har du reserveret billeje i San Sebastián, kommer du i alle tilfælde nemt og fleksibelt omkring.

Du kan med ro i sindet bestille en udlejningsbil i San Sebastián, for her er ingen skjulte omkostninger eller uforståelige vilkår og betingelser skrevet med småt. Brændstofpolitikken er ligeledes fair og enkel, så udlejningsprocessen kunne ikke være mere overskuelig.

Ankomst, overnatning og budget-biludlejning i San Sebastián

De fleste udenlandske turister, der besøger Spanien, sætter kursen mod Barcelona, Madrid eller Solkysten, så San Sebastián er endnu ikke nogen stor turistdestination. Af samme grund kan du ikke reservere direkte fly til San Sebastián fra København, men må flyve over hovedstaden Madrid. I den forbindelse kan du også vælge at hente udlejningsbilen i Madrid Lufthavn, og herfra tager køreturen til San Sebastián ca. fem timer. Er du på udkig efter en billig rejse til San Sebastián, er det under alle omstændigheder en fordel at bestille i god tid, særligt i ugerne omkring den årlige San Sebastián Filmfestival. Dette gælder ikke kun flybilletten og billejen, men i høj grad også dit hotel i San Sebastián.

Billeje i San Sebastián – praktiske kørselstips

Spanien er et dejligt og ukompliceret rejseland, også hvis du vælger at reservere en udlejningsbil i San Sebastián og selv sætte dig bag rattet. De fleste veje er gratis, men det koster at benytte motorvejene, de såkaldte autopistas. Disse er skiltet med AP, og her er der for det meste god plads, idet der næsten altid løber en gratis vejstrækning nogenlunde parallelt, de såkaldte autovías. Herudover findes der også visse betalingspligtige tunneller, og priserne varierer fra sted til sted. Hastighedsbegrænsningerne og promillegrænsen er de samme som i Danmark, men til gengæld må parkeringssystemet mange steder siges at være noget anderledes: På ensrettede veje skal der på dage med ulige dato parkeres i vejsiden med lige husnumre, mens der på dage med lige dato parkeres i modsatte side.

Skal du ud på en længere køretur med din udlejningsbil i San Sebastián, kan det anbefales altid at tanke i god tid. I landlige områder kan der være meget langt mellem benzinstationerne, og herudover har de fleste lukket et par timer omkring middagstid og hele søndagen. Vær også opmærksom på, at skiltningen kan være meget mangelfuld uden for hovedvejene, hvorfor det er vigtigt at have kort eller GPS ved hånden.

Hvad er den bedste pris på biludlejning i San Sebastian?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i San Sebastian.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i San Sebastian?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i San Sebastian er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til San Sebastian?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i San Sebastian?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk San Sebastian

Udforsk San Sebastian med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!