Billige flybilletter til San Sebastian

Billigste flyrejser til San Sebastian

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 746, kr for en enkeltbillet og 1.006, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

KLM
Air France
Eurowings
Lufthansa
Brussels Airlines
Lufthansa
Brussels Airlines
Iberia
KLM
Air France

Om San Sebastian

Fly til San Sebastian

San Sebastian – kaldet Donostia på baskisk – er en unik by, hvor du på bedste vis kan kombinere en byferie, der byder på flotte seværdigheder og shopping, med afslappende dage på nogle af de bedste sandstrande. San Sebastian er en kulturel og livlig perle i Baskerlandet i det nordlige Spanien, hvor du desuden vil kunne finde mange sjove aktiviteter og oplevelser.

Men leder du efter en destination, hvor du kan komme helt ned i tempo, mens du nyder solen med en god bog eller sludrer med vennerne eller familien, inden I hopper i bølgerne, så er en ferie i San Sebastian, den perfekte løsning. Her er du nemlig aldrig langt fra havet og smukke strande, og du kan nyde denne smukke, historiske og charmerende by i dit helt eget tempo.

Book dine billige flybilletter til San Sebastian, der er populær ikke blot blandt rejsende uden for Spanien, men også som indenrigsdestination. Byen er kendt for sit spændende køkken, og her finder du nemlig nogle helt fantastiske restauranter, der er kendt også uden for landets grænser.

Flyrejser til San Sebastian Lufthavn

Book dine flybilletter til San Sebastian Lufthavn, der ligger i et område kaldet Hondarribia omkring 20 kilometer nordøst for centrum San Sebastian by. Trods byen og områdets popularitet er det en forholdsvis lille lufthavn. Der findes derfor ikke et kæmpe udvalg af spisesteder og lufthavnsbutikker, men du kan dog få stillet sulten eller købe en kop kaffe på turen i den café, der ligger i stueetagen, eller du kan købe en souvenir til familien derhjemme i souvenirbutikken.

Også hvad angår hoteller i San Sebastian, vil du have mange valgmuligheder. Her kan du nemlig vælge mellem alt fra billige hostels til luksushoteller med alt inklusive. Uanset hvilken type rejse, du er interesseret i, eller hvem du rejser med, vil du kunne sammensætte din perfekte rejse med et fly til San Sebastian.

Ligger dit favorithotel uden for den centrale del af byen, eller foretrækker du bare at bo tættere på den smukke baskiske natur, kan du overveje at kigge på biludlejning i San Sebastian. Med en praktisk lejebil, kan du bo lige i det område, du foretrækker, og samtidig hurtigt være fremme ved de attraktioner eller den sandstrand, du vil besøge. Med en lejebil har du også mulighed for at tage på små eller større udflugter i området uden for byen.

Billigt fly til San Sebastian med afslapning og underholdning

San Sebastian har en skøn strand, der ligger i selve byen. Her kan du derfor dase i solen på stranden lige i nærheden af historiske bygninger. Byen er kendt for sin surfing, så har du lyst til at være lidt aktiv på ferien, kan du kaste dig ud i denne vandsportsaktivitet.

Rejsende kommer ofte til San Sebastian for at nyde den enestående mad på byens forskellige Michelin-restauranter. Blandt de mange fantastiske restauranter i byen kan du blandt andet kan finde steder, der serverer udsøgte fisk- og skaldyrsretter, samt de kendte pintxos barer, der serverer en form for tapas.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i San Sebastian?
Der er kun én lufthavn i San Sebastian, nemlig San Sebastian (EAS).
Hvor langt er der til EAS fra San Sebastian?
EAS befinder sig 16 km fra San Sebastian midtby, så forbered dig på at skulle køre et lille stykke tid for at nå ind til centrum af byen.
Kan jeg flyve til San Sebastian i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til San Sebastian forløber uden problemer ved først at kigge forbi vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en nem måde at holde dig ajour med de gældende rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og de seneste rejsevejledninger fra myndighederne.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til San Sebastian?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til San Sebastian, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til San Sebastian med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til San Sebastian, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i San Sebastian?
Besøgende, der skal til San Sebastian, kan vælge at lande i to store lufthavne. BIO ligger 75 km fra centrum, mens San Sebastian (EAS) ligger 16 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til San Sebastian?
Der findes samlet set 18 luftfartsselskaber, der flyver til San Sebastian fra 44 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til San Sebastian?
Iberia og Air Europa flyver ofte til San Sebastian. Hop på et fly fra Iberia i Castellana, hvorfra langt de fleste rejsende flyver.
Hvor mange direkte fly er der til San Sebastian?
Det er meget nemmere at flyve til en ny destination, når det ikke er nødvendigt at mellemlande. Hvis du har planer om at rejse til San Sebastian, vil det glæde dig, at der er 530 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til San Sebastian fra?
Fly til San Sebastian med afgang fra Meco, Arroyo de la Vega og Castellana er populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til San Sebastian Lufthavn?
Hvis det er Meco, du tager afsted fra, kommer du til at være på vingerne i omkring 1 time og 22 minutter, inden du lander i San Sebastian. Fra flyvepladsen i Arroyo de la Vega tager det omtrent 1 time og 3 minutter, og fra Castellana varer det 1 time og 3 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til San Sebastian?
Lad være med at købe din flybillet i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, erfarne rejsende gemmer i ærmet. Når du reserverer på forhånd, har du flere muligheder, og flyene er billigere. En anden simpel måde, du kan finde den bedste pris på, er ved at undersøge alle dine muligheder. Hvis din destination har flere lufthavne, skal du sørge for også at finde ud af, hvad det koster at flyve til en mindre populær terminal. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til hurtigt at købe dine flybilletter, hvis du ser en virkelig god pris. Med et par tricks i ærmet og lidt held er der en god chance for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til San Sebastian?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyrejse til San Sebastian være en nem sag eller trække ud i det uendelige. Her er nogle praktiske tips, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på dit store eventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flytur kan sagtens være en god oplevelse, hvis du sørger for at medbringe de rette ting. Først og fremmest kan du få brug for basale toiletsager, såsom tandbørste og læbepomade, et par ekstra sokker og noget godt læsestof. Desuden bør du næsten gøre plads i din kabinetaske til din mobiltelefon, oplader, din medicin og måske ligeledes en behagelig nakkepude. Sidst, men absolut ikke mindst, må du ikke glemme at medbringe dit pas, rejsepapirer og lidt penge.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der er forbudt hos flyselskaberne, men generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet knive, sakse, brændstof og blegemiddel. Sportsudstyr som skistave og genstande, der kan gøre skade på andre passagerer, såsom sværd og knipler, er heller ikke tilladt om bord i kabinen.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Målet er at have det så behageligt som muligt. Iklæd dig flere lag af løse stykker tøj af naturfiber, og glem ikke at pakke en trøje, hvis du skulle få det koldt. Gå efter et par velsiddende, flade sko, da dine fødder godt kan hæve op under flyveturen. Lad de højhælede sko og de tunge vandrestøvler blive i kufferten.
  • Uheldigvis er en risiko ved at flyve over lange distancer muligheden for dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. For at undgå dette bør du udnytte muligheden for at strække benene og gå en tur i kabinen. Støttestrømper er også en enkel måde at formindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til San Sebastian?
Svaret er enkelt – vær forberedt. Vi har udarbejdet nogle nyttige tips til at komme ubesværet gennem lufthavnskontrollen. San Sebastian kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Sikkerhedspersonalet skal som det første tjekke, at du har et pas, som er gyldigt, og et tilsvarende boardingkort, inden du kan fortsætte. Sørg derfor for at have dem i nærheden.
  • Efterfølgende skal både håndbagagen og dig scannes. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at reagere. Ejendele såsom jakke, bælte og høretelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Du bliver nødt til at undvære den digitale verden nogle minutter. Din bærbare computer, telefon og alt andet elektronisk udstyr skal også en tur gennem scanneren.
  • Husk at fjerne eventuelle væsker fra din håndbagage. Væsker skal som regel sendes igennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig dyrebar tid. Vandrestøvler og andre tunge støvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som oftest ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes sikkert ned i den indleverede bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til San Sebastian
Destinationslufthavn
Bilbao
Destinationslufthavnens IATA-kode
BIO
Destination
Bilbao
Flyrejsens pris
437, kr

Populære flyrejser til San Sebastian

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 746, kr for en enkeltbillet og 1.006, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa