Billigste flyrejser til San Sebastian

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 500 for en enkeltbillet og DKK 1.101 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om San Sebastian

Fly til San Sebastian

San Sebastian – kaldet Donostia på baskisk – er en unik by, hvor du på bedste vis kan kombinere en byferie, der byder på flotte seværdigheder og shopping, med afslappende dage på nogle af de bedste sandstrande. San Sebastian er en kulturel og livlig perle i Baskerlandet i det nordlige Spanien, hvor du desuden vil kunne finde mange sjove aktiviteter og oplevelser.

Men leder du efter en destination, hvor du kan komme helt ned i tempo, mens du nyder solen med en god bog eller sludrer med vennerne eller familien, inden I hopper i bølgerne, så er en ferie i San Sebastian, den perfekte løsning. Her er du nemlig aldrig langt fra havet og smukke strande, og du kan nyde denne smukke, historiske og charmerende by i dit helt eget tempo.

Book dine billige flybilletter til San Sebastian, der er populær ikke blot blandt rejsende uden for Spanien, men også som indenrigsdestination. Byen er kendt for sit spændende køkken, og her finder du nemlig nogle helt fantastiske restauranter, der er kendt også uden for landets grænser.

Flyrejser til San Sebastian Lufthavn

Book dine flybilletter til San Sebastian Lufthavn, der ligger i et område kaldet Hondarribia omkring 20 kilometer nordøst for centrum San Sebastian by. Trods byen og områdets popularitet er det en forholdsvis lille lufthavn. Der findes derfor ikke et kæmpe udvalg af spisesteder og lufthavnsbutikker, men du kan dog få stillet sulten eller købe en kop kaffe på turen i den café, der ligger i stueetagen, eller du kan købe en souvenir til familien derhjemme i souvenirbutikken.

Også hvad angår hoteller i San Sebastian, vil du have mange valgmuligheder. Her kan du nemlig vælge mellem alt fra billige hostels til luksushoteller med alt inklusive. Uanset hvilken type rejse, du er interesseret i, eller hvem du rejser med, vil du kunne sammensætte din perfekte rejse med et fly til San Sebastian.

Ligger dit favorithotel uden for den centrale del af byen, eller foretrækker du bare at bo tættere på den smukke baskiske natur, kan du overveje at kigge på biludlejning i San Sebastian. Med en praktisk lejebil, kan du bo lige i det område, du foretrækker, og samtidig hurtigt være fremme ved de attraktioner eller den sandstrand, du vil besøge. Med en lejebil har du også mulighed for at tage på små eller større udflugter i området uden for byen.

Billigt fly til San Sebastian med afslapning og underholdning

San Sebastian har en skøn strand, der ligger i selve byen. Her kan du derfor dase i solen på stranden lige i nærheden af historiske bygninger. Byen er kendt for sin surfing, så har du lyst til at være lidt aktiv på ferien, kan du kaste dig ud i denne vandsportsaktivitet.

Rejsende kommer ofte til San Sebastian for at nyde den enestående mad på byens forskellige Michelin-restauranter. Blandt de mange fantastiske restauranter i byen kan du blandt andet kan finde steder, der serverer udsøgte fisk- og skaldyrsretter, samt de kendte pintxos barer, der serverer en form for tapas.

Populære flyrejser til San Sebastian

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 500 for en enkeltbillet og DKK 1.101 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.