San Sebastian

Rejseguide
San Sebastian som viser en kystby, en by og en bugt eller havn

Udforsk de smukke gamle gader, oplev det dynamiske kulturliv, og nyd den spanske sol på stranden på en rejse til San Sebastián.

Når du rejser til San Sebastián, der ligger ud til Biscayabugten og er fyldt med fascinerende baskisk kultur og mad, kan du kombinere en storbyferie i området med et weekendophold hertil. Denne kystby ligger i den autonome region Baskerlandet i Spanien. San Sebastián er fuld af liv året rundt med film- og musikfestivaler, religiøse fester, teaterproduktioner, strandfester og diskoteker. San Sebastián er enhver fotografs drøm med sine bygninger fra det 19. århundrede, strande og omgivende bjerge.

Få et overblik over byen ved at tage en tur med kabelbanen fra stranden Ondarreta Beach og op til bjerget Monte Igueldo. Nyd udsigten over bugten, se fyrtårnet fra det 18. århundrede, og besøg en gammeldags forlystelsespark. Karrusellerne har udsigt over de grønne områder, slotte, øer og strande i La Concha-bugten.

Der er tre strande i La Concha-bugten, der ligger ved byen. Concha Beach er den længste af de tre. Kom her for at dyrke sport på det gyldne sand. Lær at surfe på Zurriola Beach, eller lej en kano på Ondarreta Beach. Få mest muligt ud af solen og surfingmulighederne, når du bor på et af strandresorterne i nærheden. Mange af disse tilbyder ekstra strand- og vandsportsfaciliteter.

Slap af i et af San Sebastiáns grønne områder. Cristina Enea Park er et fantastisk sted at gå tur og holde picnic. Fra haverne ved herregården Miramar Royal Palace fra det 19. århundrede, der er bygget i engelsk stil, har du en flot udsigt over strandene La Concha og Ondaretta.

Tag færgen til øen Santa Clara, og gå ud til fyrtårnet.

Få de bedste smagsprøver på det baskiske køkken i pintxosbarerne, hvor de serverer tapas. Få et billigt festmåltid af gourmetbidder af blæksprutte, ansjoser, vilde svampe og andre spændende smagsoplevelser fremstillet af lokale produkter. Nyd et glas cider til dine "pintxos", og besøg derefter barerne i den gamle bydel efter middagen. Dans hele natten til salsa- og DJ-musik.

Kom til San Sebastián i september for at opleve San Sebastián International Film Festival, og lad dig overvælde af de kulturelle tilbud i Basque Week (den baskiske festuge).

Du kommer rundt i San Sebastián til fods, på cykel eller med bus. Der er cykelstier i hele bymidten samt et billigt og velfungerende bussystem.

Hvor kan jeg overnatte i San Sebastian

Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel
Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel
5 out of 5
Paseo Republica Argentina, 4, San Sebastian, Guipúzcoa
Prisen er 1.800, kr pr. nat fra 18. dec. til 18. dec.
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i San Sebastián Centro, kun 0,1 km fra Victoria Eugenia Teater og 4,6 km fra Monte Igueldo. Derudover ligger Guipúzcoa ...
4.8/5 Exceptional! (569 anmeldelser)
Fantastisk
"Fantastisk"

Anmeldelse fra 20. jul. 2021

Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel
Hotel de Londres y de Inglaterra
Hotel de Londres y de Inglaterra
4 out of 5
Zubieta Kalea, 2, San Sebastian, Guipúzcoa
Prisen er 632, kr pr. nat fra 20. dec. til 20. dec.
Reserver et ophold lige ud til stranden på Hotel de Londres y de Inglaterra i San Sebastián Centro. dette hotel ligger i centrum, kun 0,1 km fra Concha-promenaden ...
4.6/5 Wonderful! (958 anmeldelser)
Fint og charmerende hotel
"Fint hotel i gammel stil helt ned til strandkanten"

Anmeldelse fra 2. aug. 2020

Hotel de Londres y de Inglaterra
Lasala Plaza Hotel
Lasala Plaza Hotel
4 out of 5
Plaza Lasala, 2, San Sebastian, Guipuzcoa
Prisen er 809, kr pr. nat fra 8. dec. til 8. dec.
Dette hotel ved stranden ligger i Old Town, kun 0,1 km fra Goikoa-paladset og 4,4 km fra Monte Igueldo. Derudover ligger Casino Kursaal og San Sebastián Havn ...
4.8/5 Exceptional! (290 anmeldelser)
udsigt og pænt hotel
"Fint hotel - men lidt stift. Kald et kke en pool men et soppebassin 30 cm dybde og 1,3 meter bredt Hold styr på tider der er meget der lukker på bestemte tider og så er service fraværende. Men pænt hotel og ligger rigtig godt flot udsigt"

Anmeldelse fra 5. aug. 2020

Lasala Plaza Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Numad Studios
Numad Studios
3 out of 5
Paseo de Miramón, 162, San Sebastian, Guipúzcoa
Prisen er 513, kr pr. nat fra 14. dec. til 14. dec.
Dette lejlighedshotel ligger i bjergene, kun 10 minutters gang fra Eureka!- videnskabsmuseet og San Sebastian Technology Park. Derudover ligger Baskisk kulinarisk ...
4.5/5 Wonderful! (90 anmeldelser)
"Really nice apartment. Not close to La Concha, so a car is needed but it's a 12 min drive."

Anmeldelse fra 28. sep. 2021

Numad Studios
Camping Bungalows Igueldo San Sebastián
Camping Bungalows Igueldo San Sebastián
2 out of 5
Paseo Padre Orkolaga, 69, San Sebastian, Guipuzcoa
Prisen er 640, kr pr. nat fra 10. dec. til 10. dec.
Denne campingplads ligger i bjergene, kun 3,8 km fra Monte Igueldo samt mindre end 10 km fra Miramar-slottet og Ondarreta Strand. Derudover ligger Concha Strand ...
3.9/5 Very Good! (11 anmeldelser)
"Un camping muy tranquilo para disfrutar los mayores y los pequeños. No hay nada de lo que nos tengamos que quejar, todo correcto."

Anmeldelse fra 23. aug. 2021

Camping Bungalows Igueldo San Sebastián
Apartment huslejer Zubiri Plaza FeelFree
Apartment huslejer Zubiri Plaza FeelFree
4 out of 5
Zubieta Kalea 8, 4 Izquierda, San Sebastian, Guipuzcoa
Dette lejlighedskompleks ligger i San Sebastián Centro, kun 0,1 km fra Concha-promenaden og 3,8 km fra Monte Igueldo. Derudover ligger Concha Strand og Den gode ...
4.7/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
Visitando San Sebastian
"Fue muy biena experiencia, la entrega y seguimiento fueron muy bienas. El depto está super bien ubicado y en buen estado"

Anmeldelse fra 11. jul. 2021

Apartment huslejer Zubiri Plaza FeelFree
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af San Sebastian