Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

San SebastianSpain

Udforsk de smukke gamle gader, oplev det dynamiske kulturliv, og nyd den spanske sol på stranden på en rejse til San Sebastián. 

Når du rejser til San Sebastián, der ligger ud til Biscayabugten og er fyldt med fascinerende baskisk kultur og mad, kan du kombinere en storbyferie i området med et weekendophold hertil. Denne kystby ligger i den autonome region Baskerlandet i Spanien. San Sebastián er fuld af liv året rundt med film- og musikfestivaler, religiøse fester, teaterproduktioner, strandfester og diskoteker. San Sebastián er enhver fotografs drøm med sine bygninger fra det 19. århundrede, strande og omgivende bjerge.

Få et overblik over byen ved at tage en tur med kabelbanen fra stranden Ondarreta Beach og op til bjerget Monte Igueldo. Nyd udsigten over bugten, se fyrtårnet fra det 18. århundrede, og besøg en gammeldags forlystelsespark. Karrusellerne har udsigt over de grønne områder, slotte, øer og strande i La Concha-bugten.

Der er tre strande i La Concha-bugten, der ligger ved byen. Concha Beach er den længste af de tre. Kom her for at dyrke sport på det gyldne sand. Lær at surfe på Zurriola Beach, eller lej en kano på Ondarreta Beach. Få mest muligt ud af solen og surfingmulighederne, når du bor på et af strandresorterne i nærheden. Mange af disse tilbyder ekstra strand- og vandsportsfaciliteter.

Slap af i et af San Sebastiáns grønne områder. Cristina Enea Park er et fantastisk sted at gå tur og holde picnic. Fra haverne ved herregården Miramar Royal Palace fra det 19. århundrede, der er bygget i engelsk stil, har du en flot udsigt over strandene La Concha og Ondaretta.

Tag færgen til øen Santa Clara, og gå ud til fyrtårnet.

Få de bedste smagsprøver på det baskiske køkken i pintxosbarerne, hvor de serverer tapas. Få et billigt festmåltid af gourmetbidder af blæksprutte, ansjoser, vilde svampe og andre spændende smagsoplevelser fremstillet af lokale produkter. Nyd et glas cider til dine "pintxos", og besøg derefter barerne i den gamle bydel efter middagen. Dans hele natten til salsa- og DJ-musik.

Kom til San Sebastián i september for at opleve San Sebastián International Film Festival, og lad dig overvælde af de kulturelle tilbud i Basque Week (den baskiske festuge).

Du kommer rundt i San Sebastián til fods, på cykel eller med bus. Der er cykelstier i hele bymidten samt et billigt og velfungerende bussystem.

Her kan du overnatte i San Sebastian

Mest populære hoteller i San Sebastian

Barceló Costa Vasca
Barceló Costa Vasca
4 out of 5
Avenida Pio Baroja 15, San Sebastian, Guipúzcoa
Prisen er DKK 456 pr. nat fra 1. feb. til 2. feb.

Dette hotel ligger i San Sebastián Centro, kun 10 minutters gang fra Concha-promenaden og Ondarreta Strand. Derudover ligger Concha Strand og Monte Igueldo ca. ...

4.2/5Very Good! (939 anmeldelser)
Skal prøves !

"Dejligt værelse, super morgenmad og fantastisk lækker swimmingpool :)"…"

Anmeldelse fra 5. jul. 2019

Barceló Costa Vasca
NH Collection San Sebastián Aránzazu
NH Collection San Sebastián Aránzazu
4 out of 5
Vitoria-Gasteiz 1, San Sebastian, Guipúzcoa
Prisen er DKK 474 pr. nat fra 29. jan. til 30. jan.

Dette hotel i boutique-stil ligger i Antiguo, kun 15 minutters gang fra Ondarreta Strand og Concha Strand. Derudover ligger Monte Igueldo og Biscayabugten ca. ...

4.5/5Wonderful! (608 anmeldelser)
Super hotel

"Et dejligt hotel hvor alt var som vi forventede - helt igennem et dejligt hotel"…"

Anmeldelse fra 23. jan. 2019

NH Collection San Sebastián Aránzazu
Hotel Urdanibia Park
Hotel Urdanibia Park
3 out of 5
Avenida Jaizubia Hiribidea, 61, Irun
Prisen er DKK 298 pr. nat fra 26. jan. til 27. jan.

Dette hotel ligger i Irun, kun 5 km fra Menchu Gal-museet, Ayuntamiento de Irún og Plaiaundi-økoparken. Derudover ligger Oiasso-museet og FICOBA Exhibition Centre ...

4.1/5Very Good! (359 anmeldelser)
Dejligt hotel tæt på motorvejen

"Dejligt hotel tæt på motorvejen og meget støj herfra og derfor stort set umuligt st benytte balkonen pga støj. Irun er en liet kedelig by, så jeg vil anbefale nabokystbyen Hondarribia, som er særdeles hyggelig med den gamle bydel rigt cafeliv gennem hele dagen og aftenen."…"

Anmeldelse fra 3. mar. 2018

Hotel Urdanibia Park
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i San Sebastian

Irenaz Resort Hotel Apartamentos
Irenaz Resort Hotel Apartamentos
2 out of 5
Pº Oriamendi, 94, Aiete · Miramón, San Sebastian, Guipúzcoa

Dette lejlighedskompleks med golffaciliteter ligger i San Sebastian, kun 2 km fra Eureka!- videnskabsmuseet og Baskisk kulinarisk center. Derudover ligger Concha ...

4.5/5Wonderful! (61 anmeldelser)

"Todo muy bien, los apartamentos muy espaciosos y súper nuevo"…"

Anmeldelse fra 2. aug. 2020

Irenaz Resort Hotel Apartamentos
Camping Bungalows Igueldo San Sebastián
Camping Bungalows Igueldo San Sebastián
2 out of 5
Paseo Padre Orkolaga, 69, San Sebastian, Guipuzcoa

Denne campingplads ligger i bjergene, mindre end 5 km fra Biscayabugten, Monte Igueldo og Ondarreta Strand. Derudover ligger Miramar-slottet og Concha Strand ...

4.5/5Wonderful! (4 anmeldelser)

"Elle est bien situé pas loin de la ville il y a tous les coin de restauration a côté"…"

Anmeldelse fra 20. feb. 2020

Camping Bungalows Igueldo San Sebastián
Villa Baena by FeelFree Rentals
Villa Baena by FeelFree Rentals
4.5 out of 5
Duque de Baena, 15, bajo izquierda, San Sebastian

Dette lejlighedskompleks med luksusfaciliteter ligger i San Sebastián Centro, kun 10 minutters gang fra Concha-promenaden og Ondarreta Strand. Derudover ligger ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Awesome Views

"A really great location to stay - the apartment overlooked Concha Bay and all of San Sebastian with a gorgeous view. The flat was well appointed, spacious and well taken care of. It was a very pleasant 10 minute walk to the city. I'd definitely stay there again."…"

Anmeldelse fra 26. sep. 2018

Villa Baena by FeelFree Rentals
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i San Sebastian

De mest populære oplevelser i San Sebastian

Byer i nærheden af San Sebastian