COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

San Sebastian
Rejseguide

Udforsk de smukke gamle gader, oplev det dynamiske kulturliv, og nyd den spanske sol på stranden på en rejse til San Sebastián. 

Når du rejser til San Sebastián, der ligger ud til Biscayabugten og er fyldt med fascinerende baskisk kultur og mad, kan du kombinere en storbyferie i området med et weekendophold hertil. Denne kystby ligger i den autonome region Baskerlandet i Spanien. San Sebastián er fuld af liv året rundt med film- og musikfestivaler, religiøse fester, teaterproduktioner, strandfester og diskoteker. San Sebastián er enhver fotografs drøm med sine bygninger fra det 19. århundrede, strande og omgivende bjerge.

Få et overblik over byen ved at tage en tur med kabelbanen fra stranden Ondarreta Beach og op til bjerget Monte Igueldo. Nyd udsigten over bugten, se fyrtårnet fra det 18. århundrede, og besøg en gammeldags forlystelsespark. Karrusellerne har udsigt over de grønne områder, slotte, øer og strande i La Concha-bugten.

Der er tre strande i La Concha-bugten, der ligger ved byen. Concha Beach er den længste af de tre. Kom her for at dyrke sport på det gyldne sand. Lær at surfe på Zurriola Beach, eller lej en kano på Ondarreta Beach. Få mest muligt ud af solen og surfingmulighederne, når du bor på et af strandresorterne i nærheden. Mange af disse tilbyder ekstra strand- og vandsportsfaciliteter.

Slap af i et af San Sebastiáns grønne områder. Cristina Enea Park er et fantastisk sted at gå tur og holde picnic. Fra haverne ved herregården Miramar Royal Palace fra det 19. århundrede, der er bygget i engelsk stil, har du en flot udsigt over strandene La Concha og Ondaretta.

Tag færgen til øen Santa Clara, og gå ud til fyrtårnet.

Få de bedste smagsprøver på det baskiske køkken i pintxosbarerne, hvor de serverer tapas. Få et billigt festmåltid af gourmetbidder af blæksprutte, ansjoser, vilde svampe og andre spændende smagsoplevelser fremstillet af lokale produkter. Nyd et glas cider til dine "pintxos", og besøg derefter barerne i den gamle bydel efter middagen. Dans hele natten til salsa- og DJ-musik.

Kom til San Sebastián i september for at opleve San Sebastián International Film Festival, og lad dig overvælde af de kulturelle tilbud i Basque Week (den baskiske festuge).

Du kommer rundt i San Sebastián til fods, på cykel eller med bus. Der er cykelstier i hele bymidten samt et billigt og velfungerende bussystem.

Her kan du overnatte i San Sebastian

Hotel de Londres y de Inglaterra
Hotel de Londres y de Inglaterra
4 out of 5
Zubieta Kalea, 2, San Sebastian, Guipúzcoa
Prisen er DKK 885 pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.

Reserver et ophold lige ud til stranden på Hotel de Londres y de Inglaterra i San Sebastián Centro. dette hotel ligger i centrum, 5 minutters gang fra Concha-promenaden ...

4.6/5Wonderful! (986 anmeldelser)
Fint og charmerende hotel

"Fint hotel i gammel stil helt ned til strandkanten"…"

Anmeldelse fra 2. aug. 2020

Hotel de Londres y de Inglaterra
Barceló Costa Vasca
Barceló Costa Vasca
4 out of 5
Avenida Pio Baroja 15, San Sebastian, Guipúzcoa
Prisen er DKK 579 pr. nat fra 25. apr. til 26. apr.

Dette hotel ligger i San Sebastián Centro, kun 10 minutters gang fra Concha-promenaden og Ondarreta Strand. Derudover ligger Concha Strand og Monte Igueldo ca. ...

4.2/5Very Good! (946 anmeldelser)
Skal prøves !

"Dejligt værelse, super morgenmad og fantastisk lækker swimmingpool :)"…"

Anmeldelse fra 5. jul. 2019

Barceló Costa Vasca
Astoria7
Astoria7
4 out of 5
Sagrada Familia 1, San Sebastian, Guipúzcoa
Hent priser

Dette hotel i boutique-stil ligger i San Sebastián Centro, kun 2 km fra Reale Arena og Concha Strand. Derudover ligger Ondarreta Strand og Baskisk kulinarisk ...

4.5/5Wonderful! (973 anmeldelser)
Dejligt hotel

"Dejligt hotel. Flotte store og rene værelser. Ligger i gåafstand til centrum."…"

Anmeldelse fra 8. sep. 2018

Astoria7
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Camping Bungalows Igueldo San Sebastián
Camping Bungalows Igueldo San Sebastián
2 out of 5
Paseo Padre Orkolaga, 69, San Sebastian, Guipuzcoa
Prisen er DKK 640 pr. nat fra 12. apr. til 13. apr.

Denne campingplads ligger i bjergene, mindre end 5 km fra Biscayabugten, Monte Igueldo og Ondarreta Strand. Derudover ligger Miramar-slottet og Concha Strand ...

4.2/5Very Good! (5 anmeldelser)

"El lugar es muy bonito, pero el alojamiento ya tiene muchos años."…"

Anmeldelse fra 4. apr. 2021

Camping Bungalows Igueldo San Sebastián
Homey Apartamentos Guipuzkoa
Homey Apartamentos Guipuzkoa
3.5 out of 5
Gipuzkoa Kalea, 57, Zarautz, Guipúzcoa

Dette lejlighedskompleks ved stranden ligger i Zarautz, kun 10 minutters gang fra Inurritza hondartza og Zarautz Strand. Derudover ligger Luzea Tower og Oribarzar ...

4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)
Fine location

"The arrangement is strange: you only see the owner once. If anything goes wrong e.g lose your key or AC stops working, what will you do?"…"

Anmeldelse fra 25. jun. 2019

Homey Apartamentos Guipuzkoa
Numad Studios
Numad Studios
3 out of 5
Paseo de Miramón, 162, San Sebastian, Guipúzcoa
Prisen er DKK 558 pr. nat fra 12. apr. til 13. apr.

Dette lejlighedshotel ligger i San Sebastian, kun 15 minutters gang fra Eureka!- videnskabsmuseet og Baskisk kulinarisk center. Derudover ligger Concha Strand ...

4.5/5Wonderful! (72 anmeldelser)

"Superbe hotel.tres acceuilant et tres bien située ."…"

Anmeldelse fra 25. feb. 2021

Numad Studios
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i San Sebastian

De mest populære oplevelser i San Sebastian

Byer i nærheden af San Sebastian