San Sebastian

Rejseguide
San Sebastian som viser en kystby, en by og en bugt eller havn

Udforsk de smukke gamle gader, oplev det dynamiske kulturliv, og nyd den spanske sol på stranden på en rejse til San Sebastián. 

Når du rejser til San Sebastián, der ligger ud til Biscayabugten og er fyldt med fascinerende baskisk kultur og mad, kan du kombinere en storbyferie i området med et weekendophold hertil. Denne kystby ligger i den autonome region Baskerlandet i Spanien. San Sebastián er fuld af liv året rundt med film- og musikfestivaler, religiøse fester, teaterproduktioner, strandfester og diskoteker. San Sebastián er enhver fotografs drøm med sine bygninger fra det 19. århundrede, strande og omgivende bjerge.

Få et overblik over byen ved at tage en tur med kabelbanen fra stranden Ondarreta Beach og op til bjerget Monte Igueldo. Nyd udsigten over bugten, se fyrtårnet fra det 18. århundrede, og besøg en gammeldags forlystelsespark. Karrusellerne har udsigt over de grønne områder, slotte, øer og strande i La Concha-bugten.

Der er tre strande i La Concha-bugten, der ligger ved byen. Concha Beach er den længste af de tre. Kom her for at dyrke sport på det gyldne sand. Lær at surfe på Zurriola Beach, eller lej en kano på Ondarreta Beach. Få mest muligt ud af solen og surfingmulighederne, når du bor på et af strandresorterne i nærheden. Mange af disse tilbyder ekstra strand- og vandsportsfaciliteter.

Slap af i et af San Sebastiáns grønne områder. Cristina Enea Park er et fantastisk sted at gå tur og holde picnic. Fra haverne ved herregården Miramar Royal Palace fra det 19. århundrede, der er bygget i engelsk stil, har du en flot udsigt over strandene La Concha og Ondaretta.

Tag færgen til øen Santa Clara, og gå ud til fyrtårnet.

Få de bedste smagsprøver på det baskiske køkken i pintxosbarerne, hvor de serverer tapas. Få et billigt festmåltid af gourmetbidder af blæksprutte, ansjoser, vilde svampe og andre spændende smagsoplevelser fremstillet af lokale produkter. Nyd et glas cider til dine "pintxos", og besøg derefter barerne i den gamle bydel efter middagen. Dans hele natten til salsa- og DJ-musik.

Kom til San Sebastián i september for at opleve San Sebastián International Film Festival, og lad dig overvælde af de kulturelle tilbud i Basque Week (den baskiske festuge).

Du kommer rundt i San Sebastián til fods, på cykel eller med bus. Der er cykelstier i hele bymidten samt et billigt og velfungerende bussystem.

Hvor kan jeg overnatte i San Sebastian

Hotel de Londres y de Inglaterra
Hotel de Londres y de Inglaterra
4 out of 5
Zubieta Kalea, 2, San Sebastian, Guipúzcoa
Prisen er DKK 1.145 pr. nat fra 17. okt. til 17. okt.
Reserver et ophold lige ud til stranden på Hotel de Londres y de Inglaterra i San Sebastián Centro. dette hotel ligger i centrum, 5 minutters gang fra Concha-promenaden ...
4.6/5Wonderful! (965 anmeldelser)
Fint og charmerende hotel
"Fint hotel i gammel stil helt ned til strandkanten"

Anmeldelse fra 2. aug. 2020

Hotel de Londres y de Inglaterra
Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel
Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel
5 out of 5
Paseo Republica Argentina, 4, San Sebastian, Guipúzcoa
Prisen er DKK 2.454 pr. nat fra 17. okt. til 17. okt.
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i San Sebastián Centro, kun 10 minutters gang fra Victoria Eugenia Teater og Concha Strand. Derudover ligger Ondarreta ...
4.8/5Exceptional! (557 anmeldelser)
Maria Christina - et klassisk Europæisk Grand Hotel
"Hotellet er fra den europæiske belle epoque og er et absolut must hvis turen går til San Sebastian - servicen er nærværende og god - beliggenheden er i top midt i San Sebastians smørhul - tæt ved flodenmunden, havet og den voldsomme Baskiske natur - priserne er i den tungere ende omend omgivelserne, ..."

Anmeldelse fra 2. aug. 2009

Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel
NH Collection San Sebastián Aránzazu
NH Collection San Sebastián Aránzazu
4 out of 5
Vitoria-Gasteiz 1, San Sebastian, Guipúzcoa
Prisen er DKK 610 pr. nat fra 3. okt. til 3. okt.
Dette hotel i boutique-stil ligger i Antiguo, kun 15 minutters gang fra Ondarreta Strand og Concha Strand. Derudover ligger Monte Igueldo og Baskisk kulinarisk ...
4.5/5Wonderful! (635 anmeldelser)
Super hotel
"Et dejligt hotel hvor alt var som vi forventede - helt igennem et dejligt hotel"

Anmeldelse fra 23. jan. 2019

NH Collection San Sebastián Aránzazu
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Numad Studios
Numad Studios
3 out of 5
Paseo de Miramón, 162, San Sebastian, Guipúzcoa
Prisen er DKK 604 pr. nat fra 26. sep. til 26. sep.
Dette lejlighedshotel ligger i bjergene, kun 15 minutters gang fra Eureka!- videnskabsmuseet og Baskisk kulinarisk center. Derudover ligger Concha Strand og ...
4.4/5Wonderful! (77 anmeldelser)
"Modern and very clean, in a quiet and beautiful area. There is also a breakfast place in the hotel next door with very good prices."

Anmeldelse fra 9. sep. 2021

Numad Studios
San Sebastian Escape
San Sebastian Escape
3 out of 5
Balleneros Kalea, San Sebastian
Dette lejlighedskompleks ligger i Amara, kun 0,3 km fra Reale Arena og ca. 5 km fra Concha Strand og Ondarreta Strand. Derudover ligger Baskisk kulinarisk center ...
4.1/5Very Good! (7 anmeldelser)
Great location for Football matches
"Great location for Football matches. House was clean and comfortable"

Anmeldelse fra 18. dec. 2019

San Sebastian Escape
Camping Bungalows Igueldo San Sebastián
Camping Bungalows Igueldo San Sebastián
2 out of 5
Paseo Padre Orkolaga, 69, San Sebastian, Guipuzcoa
Prisen er DKK 639 pr. nat fra 30. sep. til 30. sep.
Denne campingplads ligger i bjergene, kun 3,8 km fra Monte Igueldo og 4,9 km fra Ondarreta Strand. Derudover ligger Miramar-slottet og Concha Strand ca. 10 km ...
4/5Very Good! (8 anmeldelser)
"Un camping muy tranquilo para disfrutar los mayores y los pequeños. No hay nada de lo que nos tengamos que quejar, todo correcto."

Anmeldelse fra 23. aug. 2021

Camping Bungalows Igueldo San Sebastián
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i San Sebastian

De mest populære oplevelser i San Sebastian

Byer i nærheden af San Sebastian