Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning i Benidorm – kombiner afslapning med skønne ferieminder

Nyd det vidunderlige klima på en ferie i Benidorm, hvor du kan dase på strandene, spise på udsøgte restauranter og slentre ture i den charmerende gamle bydel. Benyt dig af billeje i Benidorm, og nyd at kunne komme rundt i byen i dit eget tempo. Med en udlejningsbil til rådighed har du også mulighed for at tage på ture uden for byen, hvor du kan udforske den enestående natur.

Du finder mange biludlejningsfirmaer i byen, og de tilbyder alle et bredt udvalg af biltyper, lige fra smarte minibiler til store firehjulstrækkere, så du finder nemt en bil, der passer til dig og dit behov.

Udforsk Valencia-regionen med billig billeje i Benidorm

Når du køber flybilletter til Benidorm, lander du i Alicante Lufthavn, som ligger under 60 km væk. Der ligger adskillige biludlejningsfirmaer i lufthavnen, så allerede her kan du leje en bil og selv køre turen til dit hotel i Benidorm. Der kan være penge at spare, hvis du køber hotel, flybilletter og billeje i én samlet pakke, og så er du hurtigt på vej til din endelige destination, da du blot skal hente nøglen, når flyet er landet.

Når du benytter dig af billig biludlejning i Benidorm og skal vælge bil, kan det være en god idé at tage højde for, hvad du skal bruge den til. På den måde får du en bil, der passer til dine ferieplaner. Har du børn med på turen, vil de elske at besøge Aqualandia. Så vælg en rummelig og komfortabel sedan, hvor der er plads til picnickurv, håndklæder og tørt tøj. Vil du primært køre rundt i byen, kan du med fordel vælge en smart minibil, der er nem at parkere og manøvrere i gaderne. Planlægger du længere ture til den spændende storby Alicante i nærheden, vil du måske foretrække en cabriolet, hvor du rigtigt kan nyde solen i ansigtet og vinden i håret undervejs.

Praktiske oplysninger ved leje af bil i Benidorm

Når du skal parkere din udlejningsbil i Benidorm, skal du være opmærksom på, at du i ensrettede gader generelt skal parkere i siden med ulige numre på ulige datoer og lige numre på lige datoer. Der kan dog være skiltet med andre regler. I de blå zoner zona azul skal du betale for at parkere, eller der er tidsbegrænset parkering i 2 timer. Nogle steder i byen gælder dette kun i højsæsonen, så hvis du besøger byen på et andet tidspunkt, finder du nemt masser af gratis parkeringspladser. I højsæsonen kan du dog også finde en del gratis parkeringspladser langs vejene, hvis du kommer tidligere på dagen, men ellers har du mulighed for at betale for at parkere i p-husene.

Generelt gælder de samme færdselsregler i Spanien som i Danmark. En af de eneste forskelle er, at der ikke er regler for at køre med lyset tændt hele dagen. Du skal dog som minimum have nærlyset tændt, hvis du kører gennem tunneler. Du skal også sikre dig, at der er to advarselstrekanter i udlejningsbilen, da dette er lovpligtigt for spansk indregistrerede biler.

Udforsk Benidorm

Udforsk Benidorm med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!