Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning i Benidorm – kombiner afslapning med skønne ferieminder

Nyd det vidunderlige klima på en ferie i Benidorm, hvor du kan dase på strandene, spise på udsøgte restauranter og slentre ture i den charmerende gamle bydel. Benyt dig af billeje i Benidorm, og nyd at kunne komme rundt i byen i dit eget tempo. Med en udlejningsbil til rådighed har du også mulighed for at tage på ture uden for byen, hvor du kan udforske den enestående natur.

Du finder mange biludlejningsfirmaer i byen, og de tilbyder alle et bredt udvalg af biltyper, lige fra smarte minibiler til store firehjulstrækkere, så du finder nemt en bil, der passer til dig og dit behov.

Udforsk Valencia-regionen med billig billeje i Benidorm

Når du køber flybilletter til Benidorm, lander du i Alicante Lufthavn, som ligger under 60 km væk. Der ligger adskillige biludlejningsfirmaer i lufthavnen, så allerede her kan du leje en bil og selv køre turen til dit hotel i Benidorm. Der kan være penge at spare, hvis du køber hotel, flybilletter og billeje i én samlet pakke, og så er du hurtigt på vej til din endelige destination, da du blot skal hente nøglen, når flyet er landet.

Når du benytter dig af billig biludlejning i Benidorm og skal vælge bil, kan det være en god idé at tage højde for, hvad du skal bruge den til. På den måde får du en bil, der passer til dine ferieplaner. Har du børn med på turen, vil de elske at besøge Aqualandia. Så vælg en rummelig og komfortabel sedan, hvor der er plads til picnickurv, håndklæder og tørt tøj. Vil du primært køre rundt i byen, kan du med fordel vælge en smart minibil, der er nem at parkere og manøvrere i gaderne. Planlægger du længere ture til den spændende storby Alicante i nærheden, vil du måske foretrække en cabriolet, hvor du rigtigt kan nyde solen i ansigtet og vinden i håret undervejs.

Praktiske oplysninger ved leje af bil i Benidorm

Når du skal parkere din udlejningsbil i Benidorm, skal du være opmærksom på, at du i ensrettede gader generelt skal parkere i siden med ulige numre på ulige datoer og lige numre på lige datoer. Der kan dog være skiltet med andre regler. I de blå zoner zona azul skal du betale for at parkere, eller der er tidsbegrænset parkering i 2 timer. Nogle steder i byen gælder dette kun i højsæsonen, så hvis du besøger byen på et andet tidspunkt, finder du nemt masser af gratis parkeringspladser. I højsæsonen kan du dog også finde en del gratis parkeringspladser langs vejene, hvis du kommer tidligere på dagen, men ellers har du mulighed for at betale for at parkere i p-husene.

Generelt gælder de samme færdselsregler i Spanien som i Danmark. En af de eneste forskelle er, at der ikke er regler for at køre med lyset tændt hele dagen. Du skal dog som minimum have nærlyset tændt, hvis du kører gennem tunneler. Du skal også sikre dig, at der er to advarselstrekanter i udlejningsbilen, da dette er lovpligtigt for spansk indregistrerede biler.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Benidorm

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Benidorm?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Benidorm.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Benidorm?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Benidorm er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Benidorm?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Benidorm?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Benidorm

Udforsk Benidorm med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!