Billigste flyrejser til Benidorm

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 303 for en enkeltbillet og DKK 568 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Benidorm

Fly til Benidorm

En ferie i Benidorm byder på masser af underholdning for både børn og voksne. Nyd afslappende dage ved stranden, vandreture i bjergene eller det sprudlende natteliv i byen. Fra dit flyvindue kan du se, hvordan højhusene knejser over den kilometerlange sandstrand.

Der er et hotel i Benidorm for enhver smag, så finder nemt ét, der passer til dig og dit rejseselskab. Uanset hvor du booker overnatning, har du ikke langt til det turkisblå hav og det hvide sand. Tilbring dagen med at bade eller læse en bog, eller prøv kræfter med de forskellige vandsportsaktiviteter.

En flyrejse til Benidorm byder også på andet end strand. I den gamle bydel kan du opleve lidt af områdets historie, og på en vandretur i de nærliggende bjerge kan du nyde den storslåede udsigt over hele området. Hvis du elsker golf, finder du adskillige gode baner i nærheden af byen. Afslut en hyggelig dag med en udsøgt middag på en af de mange restauranter. Hvis du vil krydre dit ophold med lidt ekstra oplevelser, kan du benytte dig af billeje i Benidorm og tage på udflugt til storbyen Alicante, som ligger ca. 45 km syd for området.

Flyrejser til Benidorm fra danske lufhavne

Hvis du booker flybilletter til Benidorm i sommerhalvåret, kan du flyve direkte fra alle de større lufthavne i Danmark, og rejsetiden er på ca. 3 timer. Hvis du rejser i vinterhalvåret, kan du flyve direkte fra Københavns Lufthavn, men skal påregne en mellemlanding eller to fra de jyske lufthavne. Rejsetiden varierer, afhængigt af den valgte rute og antallet af mellemlandinger.

Fly til Benidorm

Dit fly til Benidorm lander i Alicante Lufthavn, som ligger under 60 km væk. Når du skal videre fra lufthavnen, kan du tage med bus, taxi eller tog. Du finder både taxi- og busholdepladserne uden for ankomsthallen. Busserne kører én gang i timen, og køreturen til Benidorm tager ca. 45 minutter. Toget fra Alicante til Benidorm kører hver halve time, og turen tager 70 minutter. Vær opmærksom på, at de offentlige transportmidler ikke kører om natten. Du har også mulighed for at leje en bil allerede i lufthavnen, så du selv kan køre turen nordpå til Benidorm og have en bil til rådighed under hele dit ophold.

I lufthavnen får du nemt tiden til at gå med at gå i butikker, hvor du kan købe forskellige spanske specialiteter med hjem. Du finder også et bredt udvalg af modebutikker, parfumerier og souvenirbutikker. Skal du have stillet sulten eller slukket tørsten, kan du lægge vejen forbi en af restauranterne eller caféerne.

Rejsetips til Benidorm

Du kan med fordel tage på udflugt i området omkring Benidorm, hvor der venter dig enestående naturoplevelser, for eksempel vandfaldet Les fonts de l'Algar, som kun ligger 15 km væk. Benidorm er en børnevenlig destination, og der er masser af underholdningsmuligheder for børn i alle aldre. Besøg blandt andet Spaniens største vandland, Aqualandia, den zoologiske have Terra Natura eller forlystelsesparken Terra Mitica. Vær dog opmærksom på, at de fleste parker holder lukket i vinterhalvåret.

Populære flyrejser til Benidorm

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 303 for en enkeltbillet og DKK 568 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.