Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller nær Sagrada Familia

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Sagrada Familia

Short Stay Group Sagrada Familia Serviced Apartments
3 out of 5
0.1 km fra Sagrada Familia
Hent priser
3.7/5Good! (120 anmeldelser)
Family of four, three nights.

"Excellent location and the apartment was nice. The the noise from the stairway when people came home late at night did wake us frequently though. Note that you have to get the keys at an office in a different part of the city, which makes checking in a bit time consuming. The kitchen was fully equipped ..."…"

Anmeldelse fra 8. jul. 2019

Short Stay Group Sagrada Familia Serviced Apartments
Ayre Hotel Rosellon
4 out of 5
0.2 km fra Sagrada Familia
Prisen er DKK 626 pr. nat
4.3/5Excellent! (1,748 anmeldelser)

"Fint hotel. Desværre kunne der ikke luftes ud på værelset samt der kunne ikke skrues ned for A/C. Efter man havde været i bad var der fugtigt og varmt på værelset."…"

Anmeldelse fra 23. nov. 2016

Ayre Hotel Rosellon
Sensation Sagrada Familia
4 out of 5
0.2 km fra Sagrada Familia
Hent priser
4.7/5Exceptional! (824 anmeldelser)
Lækker lejlighed med fantastisk beliggenhed

"Vi var fem veninder og boede i Duplex 3: lejlighed i to niveauer med egen terrasse med udsigt til Sagrada Familia, tre dobbelt soveværelser, to badeværelser, ekstra toilet i stue-etagen og velpakket køkken. Service i receptionen var fantastisk. Der er sauna på 5. sal og pool på terrassen 6. sal (dem ..."…"

Anmeldelse fra 2. dec. 2019

Sensation Sagrada Familia
Sagrada Familia Apartments
3 out of 5
0.2 km fra Sagrada Familia
Hent priser
4/5Very Good! (126 anmeldelser)
Alt fungerede perfekt

"Helt igennem charmerende og autentisk spansk lejlighed. Der var alt hvad vi havde brug for. Repræsentanten fra Hotels.com havde vi løbende kommunikation med ved ankomsten til lufthavnen og til han mødte op som aftalt ved hoveddøren."…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2019

Sagrada Familia Apartments
Gaudi's Nest Apartments
3.5 out of 5
0.2 km fra Sagrada Familia
Hent priser
4.7/5Exceptional! (27 anmeldelser)

"This apartment was one of the best places I have reserved. the view was incredible, the apartment was so cozy and warm and I would stay here again. I loved everything about this apartment."…"

Anmeldelse fra 10. mar. 2020

Gaudi's Nest Apartments
ibis Barcelona Centro Sagrada Familia
2 out of 5
0.4 km fra Sagrada Familia
Prisen er DKK 693 pr. nat
4.3/5Excellent! (194 anmeldelser)
Clean perfect for a weekend away

"Perfect for metro and local architecture- easy and perfect transaction . Breakfast very good"…"

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

ibis Barcelona Centro Sagrada Familia
Hotel Sagrada Familia Apartments
3.5 out of 5
0.1 km fra Sagrada Familia
Prisen er DKK 522 pr. nat
Hotel Sagrada Familia Apartments
Hotel EuroPark
3 out of 5
0.9 km fra Sagrada Familia
Prisen er DKK 570 pr. nat
4.5/5Wonderful! (2,179 anmeldelser)
Dejligt

"Barcelona var en dejlig by, især området hvor hotellet ligger. Personalet var vildt søde."…"

Anmeldelse fra 19. jul. 2019

Hotel EuroPark
Hotel Catalonia Albeniz
3 out of 5
1.2 km fra Sagrada Familia
Prisen er DKK 485 pr. nat
4.1/5Very Good! (282 anmeldelser)
Nice stay

"Very nice stay Friendly and helpful staff"…"

Anmeldelse fra 9. nov. 2019

Hotel Catalonia Albeniz
Hotel Praktik Bakery
3 out of 5
1.3 km fra Sagrada Familia
Prisen er DKK 440 pr. nat
4.4/5Wonderful! (310 anmeldelser)
Hyggeligt hotel.

"Hyggeligt lille hotel med skøn bager i stueetagen. Fint - men lille - værelse. Hyggeligt kvarter."…"

Anmeldelse fra 7. nov. 2018

Hotel Praktik Bakery
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Sagrada Familia
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Sagrada Familia: Specielt hvis du besøger Barcelona for første gang, er et besøg i Sagrada Familia obligatorisk. Den imponerende og endnu ufærdige katedral er et imponerende syn både udvendig og indvendig, og du vil ikke fortryde dit valg af hotel, hvis du vælger en overnatning nær den storslåede kirke på din rejse til Sagrada Familia

.

Find et hotel nær Sagrada Familia i Eixample

Sagrada Familia ligger i bydelen Eixample i Barcelona, der regnes for at være det kvarter i verden med den største koncentration af art nouveau-bygninger, og interesserer du dig det mindste for arkitektur, vil du konstant blive imponeret på ture rundt i de brede, træklædte gader. I Eixample er der desuden masser af gode restauranter, hyggelige barer samt lækre butikker.

På et hotel i Barcelona i nærheden af Sagrada Familia, overnatter du helt centralt i byen. Du kan spadsere til mange af de ting, der skal ses og opleves på rejsen, og hvis du skal lidt længere væk, har Sagrada Familia sin egen metrostation, så du kan du tage metroen til et stop i nærheden af din destination.

Find gode hoteltilbud nær Sagrada Familia

Grundstenen til Sagrada Familia blev lagt i 1882. Katedralen er oprindeligt tegnet af arkitekten Francesc de Villar, men allerede efter et år overtog Antonio Gaudí byggeriet. Han ændrede designet markant og satte sit eget, typiske præg på katedralen, og allerede i 1884 blev krypten taget i brug til gudstjenester. I 1925 blev Gaudí dræbt i en sporvognsulykke, men arbejdet fortsatte i hans stil. Sagrada Familia, som den dag i dag stadig står ufuldendt hen, blev indviet af paven i år 2010, og efter planerne skal den stå helt færdig i år 2026. Katedralen er på kun 80 gange 110 meter i grundplan, men vil kunne rumme 14.000 mennesker på én gang, når den er færdigbygget.

Når du reserverer dine flybilletter til Barcelona, kan du inkludere både hotel og billeje nær Sagrada Familia til din reservation, så du får din rejse samlet i en pakke. I selve Barcelona får du sikkert ikke brug for en udlejningsbil, men vil du lidt udenfor byen, er det rart at have en bil til rådighed.

Overnat på et af de mange hoteller nær Sagrada Familia

Du kan overnatte på både lejlighedshoteller og traditionelle hoteller i nærheden af den berømte katedral. Der ligger mange luksushoteller nær Sagrada Familia, du kan finde hoteller kun for voksne, og der er desuden enkelte billige overnatningsmuligheder i området. Du kan gå efter hoteller med gratis morgenmad, swimmingpool samt tagterrasse og hoteller med Design-værelser og udsigt til Sagrada Familia. Du kan finde lejligheder med flere soveværelser, og mange hoteller har en familievenlig profil. Rejser du alene, kan du finde gode enkeltværelser.

Der er nok at tage sig til bare med at udforske området omkring Sagrada Familia på din rejse, men når du nu er i Barcelona, skal du også næsten se nogle af de mange museer og gallerier, shoppe amok på ramblaen, spise tapas, en tur til stranden, se de øvrige af Gaudís bygningsværker og bare slappe af og nyde livet på gåture og måske på busture rundt i byen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Sagrada Familia?
Sagrada Familia ligger i et historisk område af Barcelona, som er kendt for sin imponerende arkitektur og sin kunstscene. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 1320 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket hotel er det bedste i nærheden af Sagrada Familia?
I nærheden af Sagrada Familia er ibis Barcelona Centro Sagrada Familia et af det mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel tilbyder gratis Wi-Fi og en bar. Andre gode valgmuligheder inden for kort afstand omfatter The Gates Diagonal Barcelona og Hotel EuroPark.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Sagrada Familia?
Ja! De fleste af værelserne er refunderbare, hvis du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at se de bedste muligheder i Sagrada Familia.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Sagrada Familia?
Du får sikkert lyst til at kigge lidt samlingerne på Picasso Museum, Poble Espanyol og Museet i Gaudis hus. Casa Milà, Casa Batlló og Placa de Catalunya er blot nogle af de lokale seværdigheder, du har mulighed for at udforske. Du kan se forestillinger i Palau de la Musica Catalana, Teatre Tívoli og Gran Teatre del Liceu.
Hvordan kommer jeg til Sagrada Familia?
De nærliggende metrostationer inkluderer Sagrada Familia Metrostation, Sant Pau Dos de Maig Metrostation og Sant Pau-Dos de Maig Metrostation. Du kan med fordel leje en bil på din tur, hvis du ønsker at udforske udkanten af området.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Sagrada Familia

Flere valgmuligheder