Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

De mest populære aktiviteter i De Baleariske Øer

Se alle 19 aktiviteter i De Baleariske Øer

Kort

Discover neighborhoods in De Baleariske Øer

Can Pastilla

Can Pastilla er kendt for sine skønne strande. Tag dig tid til at udforske seværdigheder i området som El Arenal-stranden og Palma Akvarium.

StrandeMiddagShopping

Ibiza Centrum

De uberørte strande og de gode barer står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Ibiza Centrum. En tur til Ibiza Havn eller Dalt Vila (den gamle bydel) kan eventuelt fuldende dit ophold.

MonumenterMuseerHistoriske bygninger

Figueretas

Det er svært ikke at blive vild med de skønne strande i Figueretas, og du får måske endda lyst til at blive og lægge vejen forbi Figueretas Strand, der er et populært sted at besøge.

StrandeMiddagRomantisk

Santa Catalina

Shoppingmulighederne og restauranterne er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Santa Catalina unik. Læg vejen forbi Santa Catalina Lokale Marked eller Es Baluard Museum for Moderne Kunst, når du udforsker området.

ShoppingMiddagMarinaer

Es Pujols

Es Pujols er kendt for sine restauranter, og du kan besøge populære seværdigheder som Es Pujols Strand og Sa Roqueta Strand.

ØerStrandeCykling

San Agustín

San Agustín er populær på grund af sine mange spisemuligheder, og du kan lægge vejen forbi Caló des Macs, der er en velbesøgt seværdighed i området.

StrandeVenlige menneskerAfslapning