Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Cservenak Zoltan på trover

Hoteller i Muro

Hotel i Muro

Søg efter hoteller i Muro på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Muro ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Muro
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Muro område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Muro, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Muro
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Murohoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Muro?
Valentín Playa de Muro er et populært overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder 2 udendørs pools og gratis morgenmad. Overnatningsstedet ligger blot 5 minutters gang fra Playa de Muro. Grupotel Los Príncipes & Spa er et andet populært valg til din rejse baseret på anmeldelser fra rejsende.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Muro?
Ja! De fleste af reservationerne er refunderbare, hvis du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste tilbud i Muro.
Hvad er det bedste budgetvenlige overnatningssted i Muro?
Eix Lagotel er et hotel til rejsende, der søger et budgetvenligt alternativt, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering ifølge vores gæsteanmeldelser. En anden god valgmulighed til et budgetvenligt ophold er Be Live Collection Palace de Muro.
Hvad er det bedste hotel til en familietur i Muro?
Zafiro Bahía Aparthotel er et lejlighedshotel med 4 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder 4 udendørs pools og en gratis børneklub. Andre gode valgmuligheder til en ferie med ungerne omfatter Iberostar Albufera Playa og Eix Lagotel. Seværdigheder i området som Hidropark og Santuari de Cura Kloster byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket hotel er det bedste til et ophold for par i Muro?
Villa 051 Muro er en villa med 4 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder en privat pool og en udendørs pool.
Hvilket overnatningssted er det bedste til et ophold med alt inklusive i Muro?
Grupotel Amapola er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder en restaurant og en poolbar, som hitter blandt Expedias rejsende. Blandt andre gode valgmuligheder til dit ophold omfatter Iberostar Albufera Park og Iberostar Alcudia Park.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Muro?
Iberostar Albufera Park er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder også 4 restauranter og spa med fuld service til dyrenes ejere.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en strandferie i Muro?
Valentín Playa de Muro er et lejlighedshotel med 4 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder 4 udendørs pools og 3 restauranter. Andre gode valgmuligheder til et ophold nær stranden omfatter Be Live Collection Palace de Muro og Prinsotel La Dorada. Hvis du vil tilbringe lidt tid ved vandet, kan du tage til Playa de Muro eller Alcúdia Strand.
Hvilket luksuriøse overnatningssted er bedst i Muro?
Grupotel Parc Natural & Spa er et hotel med 5 stjerner, der tilbyder 2 restauranter og en spa med fuld service, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende på udkig efter forkælelse og velvære. Las Gaviotas Suites Hotel og Iberostar Albufera Park er to andre eksklusive muligheder til dit ophold.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Muro

Flere valgmuligheder