Populære byer at besøge i Catalonien

Billigste flyrejser til Catalonien

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 243 for en enkeltbillet og DKK 485 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Kort

Fly til Catalonien

Hvis du leder efter billige fly til Catalonien fra Danmark, har du mange muligheder, for to af Danmarks største lufthavne tilbyder direkte flyrejser til det historiske område i det nordøstlige Spanien. De fleste har nok hørt om hovedstaden Barcelona, og den er helt sikkert et besøg værd, men området byder også på mange andre spændende byer. Barcelona har sin egen lufthavn, som kun ligger 15 kilometer fra centrum, og der findes også en mindre lufthavn i middelalderbyen Girona, der ligger ca. 100 kilometer nord for hovedstaden langs kysten. Catalonien er en region i det nordøstlige Spanien på grænsen til Frankrig, og det er et meget sammensat område med mange tusind års historie og den moderne storby Barcelona, som er Cataloniens regionale hovedstad og Spaniens andenstørste by. I Catalonien finder du også den imponerende bjergkæde Pyrenæerne, fantastiske naturområder og ikke mindst hele badeferieparadiset på Costa Brava, som lokker med lækre sandstrande ved Middelhavet. Du kan f.eks. tage et fly til Catalonien og besøge den populære feriedestination Lloret de Mar, som især tiltrækker turister på grund af sit pulserende natteliv. Med de mange direkte flyrejser til Catalonien fra Danmark tager turen kun lige under tre timer, uanset om du rejser fra Billund eller København, og så kan du hurtigt være fremme ved de lækre spanske strande og dit hotel i Catalonien. Find billige flybilletter til Catalonien, og sørg for, at din ferie kommer godt fra start, uanset om rejsens formål er forretning eller fornøjelse.

Tag på storbyferie med fly til Catalonien

En ferie i Catalonien er ikke komplet uden et besøg i den berømte hovedstad. Barcelona Lufthavn ligger i kort afstand af centrum og er områdets hovedlufthavn, der servicerer ikke færre end 35 millioner passager i løbet af et år. Lufthavnen kendes også som ”Aeropuerto de Barcelona el Prat”, fordi den ligger i byen El Prat de Llobregat, men altså stadig så tæt på byen Barcelona, at det er nemt og hurtigt at komme frem og tilbage fra centrum. Du kan komme til og fra Barcelonas lufthavn med både bil, bus, taxa eller tog. Den hurtigste måde er at tage den såkaldte lufthavnsbus Aero Bus, og det er også en af de billigste transportmuligheder. Toget til Barcelona afgår få minutters gang fra terminalen, og der er afgange hver halve time. Du kan også leje en bil i lufthavnen, og med udlejningsbil i Catalonien har du let adgang til resten af regionen.

Find flybilletter til Catalonien, og oplev Nordspanien

Du kan flyve til Girona Costa-Brava Lufthavn, hvis du f.eks. skal besøge badebyen Lloret de Mar, som ligger 30 kilometer syd for lufthavnen, eller de andre byer langs kysten. Der går en direkte bus fra lufthavnen til dette ferieparadis, og turen tager kun en halv time. Du kan også tage en bus eller taxi til centrum af Girona. Selvom denne by er noget mindre en Barcelona, har den stadig masser at byde på i form af smuk arkitektur, spændende museer og det traditionelle spanske køkken.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Catalonien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Catalonien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Catalonien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Catalonien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Catalonien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Catalonien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Catalonien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Catalonien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.